- Otrzymane podziękowania: 0
Prawo jazdy - jaka szkoła?
- Joaska
- Autor
- Gość
-
tak wiec: dziekuje "Zasadom" i "Dobrej szkole" za to, ze zdalam za pierwszym razem
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- do jjooasiaa
- Autor
- Gość
-
- KTM
- Autor
- Gość
-
Dziewczyno Bój Się BOGA ! Dla bezpieczeństwa innych użytkowników dróg wzywam Cię abyś podała markę samochodu oraz godziny, w których jeździsz po mieście. Ani jeden , ani drugi nie nauczył Cie jeździć , a prawo jazdy dostałaś w wyniku niewyjaśnionych i nieznanych mi okoliczności.
- JAŚKO
- Autor
- Gość
-
- kass
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Jedna rzecz jest istotna - większość z nas robi kurs pj w jednej szkole, można chyba wykupić godziny u konkurencji - jak to się mówi - co dwie głowy to nie jedna. Każdy instruktor wniesie do naszej jazdy coś nowego;) Ja nie zdałam za pierwszym razem, ale może to i dobrze, bo dodatkowe godziny bardzo mi się przydały, mimo że pieniędzy było mało
- KTM
- Autor
- Gość
-
- kika
- Autor
- Gość
-
- lukasztadek
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Paweł
- Autor
- Gość
-
- Internauta
- Autor
- Gość
-
- Patrycja
- Autor
- Gość
-
Ja powiem coś na temat Pablo bo jestem u Pana PAWŁA.! . I Jak ktoś napisał,że Pablo jest od miesiąca to fakt prawda,ale ten instruktor który tam uczy to wcześniej był w innych szkołach (czyt.Junior) dlatego ludzie oceniają instruktora a nie nazwe szkoły.! Dlatego sorry bo ja sie tym kierowałam a nie Tym,że szkoła jest od miesiąca
Pozdrawiam
- KTM
- Autor
- Gość
-
- do internauta
- Autor
- Gość
-
Panie Zasada, przestań Pan pisać te bzdury, widać że bardzo brakuje Panu kursantów (widać to po stojącym codziennie samochodzie w mieście
) To nie jest Pana prywatne forum, zrobił Pan z tego swój prywatny folwark. Przyjdzie wiosna, przyjdą kursanci, będzie lepiej i wtedy na pewno przestaniemy widywać Pana i Pana znajomków na tym forum.
Z tego co wiem w szkole ZASADA są trzy samochody i pracuje dwóch instruktorów. I co w tym dziwnego że jedno auto zawsze stoi na mieście??? A jeśli to prawda że jest teraz "luźniej" to powiem koleżance żeby poszła się zapisać...
- Arek
- Autor
- Gość
-
Pozdrawiam
- Piotrek
- Autor
- Gość
-