Salony fryzjerskie w Słubicach... wasze opinie
- mms
- Gość
-
pozdrawiam serdecznie
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- nat
- Gość
-
nie tylko mi ścieli grzywke źle..no w każdym razie nie polecam. Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- plum
- Gość
-
- oko
- Gość
-
dodaj jeszcze ze kosztuje to 250 moze 300 złmoi drodzy serdecznie polecam fryzjera styliste z Kostrzyna Pana Zbyszka i jest tam jeszcze przesympatyczna Pani, razem tworzą naprawde super zespół,praca na bardzo dobrych kosmetykach.Pani zrobiła mi przepiękny kolorek na włoskach i pasemka a Pan zajął się cięciem i fryzurką ...a wynik rewelacja
poprostu pięknie. więc jeśli chcecie naprawde dobrego fryzjera polecam wam właśnie tych cudownych ludzi napewno wyjdziecie z salonu zadowoleni.
- gosc
- Gość
-
myślę, że jak tam pójdziecie, to wyjdziecie zadowoleni
- plum
- Gość
-
za pasemka,farbe,saune,ściencie i modelowanie na włosy długie zapłaciłam 180 zł. uważam że nie jest to zbyt wygórowana cena.
pozdrawiam
- hmm
- Gość
-
Salon Zuzanna na Sienkiwicza.
- marta
- Gość
-
Ja płaciłam 100:) ale i tak bardzo ok. Ale to chyba oś Słowianskie jest.U kinia albo jego Zony Ani za sciecie, farbowanie i modelowanie placi sie za dlugie wlosy 80 - 90 zl.
Salon Zuzanna na Sienkiwicza.
- mała
- Gość
-
- mona
- Gość
-
- xyz
- Gość
-
- noa
- Gość
-
- xyz
- Gość
-
moi drodzy serdecznie polecam fryzjera styliste z Kostrzyna Pana Zbyszka i jest tam jeszcze przesympatyczna Pani, razem tworzą naprawde super zespół,praca na bardzo dobrych kosmetykach.Pani zrobiła mi przepiękny kolorek na włoskach i pasemka a Pan zajął się cięciem i fryzurką ...a wynik rewelacja
poprostu pięknie. więc jeśli chcecie naprawde dobrego fryzjera polecam wam właśnie tych cudownych ludzi napewno wyjdziecie z salonu zadowoleni.
chodziło mi o ten zakład konkretnie;)
- xyz
- Gość
-
plum napisał:
moi drodzy serdecznie polecam fryzjera styliste z Kostrzyna Pana Zbyszka i jest tam jeszcze przesympatyczna Pani, razem tworzą naprawde super zespół,praca na bardzo dobrych kosmetykach.Pani zrobiła mi przepiękny kolorek na włoskach i pasemka a Pan zajął się cięciem i fryzurką ...a wynik rewelacja
chodziło mi o ten zakład konkretnie;)
adres, nazwa lub jakiś opis- cokolwiek po czym będzie można znaleźć tego fryzjera;)
- Niezadowolona
- Gość
-