- Otrzymane podziękowania: 0
Salony fryzjerskie w Słubicach... wasze opinie
- pies z kulawą nogą
- Gość
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- JOJO
- Gość
-
A najgorszy salon w którym byłem???
Pod akademikami... ;o
Tam to dopiero rozróba!!!!!!
Wchodzę, mam ,,nażelowane" włosy....fajna pani mówi proszę...więc siadam...bierze grzebień... i zaczyna rozczesywać włosy ;o
normalnie zapytałem się czy ona sobie jaja robi..? a ona ale o co panu chodzi?
Podziękowałem i poszedłem do Vivy....
Wszedłem... Przemiła Blondynka(;*) umyła mi włosy...robiąc przy tym masaż głowy...
Usiadłem przed lusterkiem, Ta sama miła Pani zapytała jak ciąć ... powiedziałem...zostałem ostrzyżony..zapłaciłem...
I wyszedłem Błogi(po masażu) I zadowolony z nowej Fryzury!

Ktoś powie że 20zł to dużo...ale jak mam dać 10 zł tym z pod akademika to wole być uboższy o tą ,,dyche"!
aha...i w VIVIE leci chociaż fajna Muzyka...a tam tylko nadawanie bab i nic więcej....
Chłopakom polecam Vive! (Miła, śliczna obsługa fajna muzyka!)
ode mnie 10/10 !!!
- ja
- Gość
-
- KTM
- Gość
-
- KTM
- Gość
-
- Ja
- Gość
-
- MARCIN
- Gość
-
"MAGDALENA" TO JEST W TYCH BLASZAKACH TAKA CZARNULKA STRZYZE POLECAM WSZYSTKIM
JEST PROFESJONALISTKA W TYM CO ROBI NAPRAWDE CAŁA MOJA RODZINA TAM CHODZI I JESTESMY Z NIEJ BARDZO ZADOWOLENI
GODNA POLECENIA I DLA PANOW JAK ROWNIEZ DLA KOBIET
- mona
- Gość
-
Nie polecam dwóch salonów:na dole w przychodni-poraz pierwszyw życiu wychodząc od fryzjera wychodziłąm z płaczem
a drugi salon na na 1maja -chyba pani Trot-czesałam się u niej na ślub i powim że po kilku godzinach fryzura się rozwaliła-a miała trzymać się conajmniej dwa dni-masakra
fajnie czesze też fryzjerka u Gracka-nie korzystałam osobiście ale widziałam efekty jej pracy
a co sądzicie o Piotrku z Selene chyba-absolutnie nie mam na myśli żadnej prowokacji-chodzi mi o to czy faktycznie umie wyczarować fajne fryzury i dobrze ciąć?
- kass
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Ten miły chłopak to Michał
ja też jestem zadowolona z vivy i cała rodzinką śmigamy do pani Magdy-blondyneczki-jest przesympatyczna a na dodatek świetnie ścina.
Nie polecam dwóch salonów:na dole w przychodni-poraz pierwszyw życiu wychodząc od fryzjera wychodziłąm z płaczem
a drugi salon na na 1maja -chyba pani Trot-czesałam się u niej na ślub i powim że po kilku godzinach fryzura się rozwaliła-a miała trzymać się conajmniej dwa dni-masakra
fajnie czesze też fryzjerka u Gracka-nie korzystałam osobiście ale widziałam efekty jej pracy
a co sądzicie o Piotrku z Selene chyba-absolutnie nie mam na myśli żadnej prowokacji-chodzi mi o to czy faktycznie umie wyczarować fajne fryzury i dobrze ciąć?
?? Prawie jak cyrylica
- mona
- Gość
-
- Katarzyna
- Gość
-
- Katarzyna
- Gość
-
- Iza
- Gość
-
- obserwtorka
- Gość
-
- Cza__rna
- Gość
-