Salony fryzjerskie w Słubicach... wasze opinie

• agata
  • Gość
  • Gość
2009/03/23 08:49 #1866 przez agata
Replied by agata on topic O:Salon Fryzjerski
Ja robiłam już w Kleopatrze włosy i niestety nie jestem zadowolona nie wyszły pasemka tak jak chciałam próbowałam dwa razy, kosmetyki też nie najlepszej jakości wiec jeżeli chodzi o mnie to nie.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• me
  • Gość
  • Gość
2009/03/23 12:40 #1869 przez me
Replied by me on topic O:Salon Fryzjerski
widzę, że Kleopatra próbuje sobie reklamę na slubice24.pl jak nie paznokcie to wlosy...ludziom wydaje się że inni to jacys pewnie niedomyslni sa i nie zalapia o co chodziw wtych "przeslodzonych wypowiedziach"

• niunia
  • Gość
  • Gość
2009/03/23 17:19 #1872 przez niunia
Replied by niunia on topic O:Salon Fryzjerski
Kleopatra do dno byłam tam kiedyś myślałam ze nie wyjdę z domu dopóki mi nie odrosną włosy tragedia:S , teraz chodzę gdzie indziej ale to nieważne gdzie, bez reklamy;)

• karolina
  • Gość
  • Gość
2009/03/23 23:11 #1878 przez karolina
Replied by karolina on topic O:Salon Fryzjerski
Najgorszy salon raczej zaklad i mala klitka to kleopatra pala tam wlosy i ta szefowa nie wiem jak zdala na fryzjerke poprostu masakra mozna zobaczyc na sama praktykantke jak ma wlosy zrobione i te niby refleksy jak mi fryzjerka zaproponowala je i zawolala peaktykantke zebym zobaczyla jak to wyglada to sie przestraszylam ale co glupio bylo wyjsc i zostalam i niewarto bylo

• tina
  • Gość
  • Gość
2009/03/30 18:12 - 2009/04/07 12:07 #1969 przez tina
Replied by tina on topic O:Salon Fryzjerski
...... od kłeopatry bardzo ładnie robi tam włosy i są niskie ceny:angry:
Ostatnia2009/04/07 12:07 edycja: Grzesiek od. Powód: Wulgaryzmy

Więcej
2009/04/06 23:11 #2060 przez welea
Replied by welea on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
dobre

Więcej
2009/04/26 22:58 #2188 przez misiek1726
Replied by misiek1726 on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
Kleopatra to tak jak ludzie w slubicach mowia to najgorszy salon w slubicach i nie wiem dlaczego ma az tu tyle komentarzy ze jest dobra chyba szefowa ta fryzjerka sobie sama komentarze wystawia na tym forum.Idz sie lepiej naucz ile czasu sie rozjasniacz trzyma a nie palisz kazdemu wlosy

• me
  • Gość
  • Gość
2009/04/27 09:50 #2192 przez me
Replied by me on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
No ja niestety też nie mam dobrych wspomnień po wizycie w kleopatrze-spalone włosy to niestety specjalnosc tego zakladu-zreszta wystarczy spojrzec na ekipe z kleopatry jakie maja wlosy-porazka

• lolka
  • Gość
  • Gość
2009/04/27 16:54 #2198 przez lolka
Replied by lolka on topic O:Salon Fryzjerski
napewno odradzam mimoze a polecam pania na butiku(tym pierwszym od apteki).ktoś napisał ze jest jeszcze dobry tam gdzie był kedyś magiel..tylko niewiem gdzie to jest :-d :side: jak ktoś się orientuje to może :side: napisać...

• MON
  • Gość
  • Gość
2009/04/28 19:01 #2204 przez MON
Replied by MON on topic O:Salon Fryzjerski
JEZELI CHODZI O FRYZJERKE KOLO MAGLA TO JEST TO PANI ANIA-CO PRAWDA NIE OBCINALAM SIE JESZCZE U NIEJ ALE JUZ KILKAKROTNIE BYLA SIE CZESAC I ZAWSZE BYLAM ZADOWOLONA-MIALAM FAJNA FRYZURKE W PRZYZWOITEJ CENIE-A LOKALIZACJA TEGO SALONU TO DOKLADNIE TAM GDZIE KOLO MAGLA BYLA KIEDYS WYPOZYCZALNIA KASET VIDEO.

• kinga
  • Gość
  • Gość
2009/04/28 21:23 #2207 przez kinga
Replied by kinga on topic O:Salon Fryzjerski
MON napisał:

JEZELI CHODZI O FRYZJERKE KOLO MAGLA TO JEST TO PANI ANIA-CO PRAWDA NIE OBCINALAM SIE JESZCZE U NIEJ ALE JUZ KILKAKROTNIE BYLA SIE CZESAC I ZAWSZE BYLAM ZADOWOLONA-MIALAM FAJNA FRYZURKE W PRZYZWOITEJ CENIE-A LOKALIZACJA TEGO SALONU TO DOKLADNIE TAM GDZIE KOLO MAGLA BYLA KIEDYS WYPOZYCZALNIA KASET VIDEO.

a jaka to jest przyzwoita cena??bo niektore fryzjerki to kasują na maxa.

• MONA
  • Gość
  • Gość
2009/04/28 22:02 #2208 przez MONA
Replied by MONA on topic O:Salon Fryzjerski
za fryzurke place w granicach 40-45zl i dlugo sie trzyma, fajnie czesze tez Ula ale tam juz sa ceny wyzsze i ciezko z terminami.

• kinga
  • Gość
  • Gość
2009/04/28 22:53 #2210 przez kinga
Replied by kinga on topic O:Salon Fryzjerski
ale to za upieciejakies czy takie zwykłe modelowanie na szczotke?? alebo na prostownice??

Więcej
2009/04/29 09:47 #2212 przez gaczek
Replied by gaczek on topic O:Salon Fryzjerski
Moi drodzy godna szczerego polecenia jest Pani Ania z tzw "blaszaków" butik nr 34!!! Miła fachowa obsługa, świetnie doradza fryzurki, jestem stałą klientka od kilku lat i jestem BARDZO BARDZO ZADOWOLONA!!! ;)

• MONA
  • Gość
  • Gość
2009/04/29 18:35 #2215 przez MONA
Replied by MONA on topic O:Salon Fryzjerski
za fryzurki czyli upiecia jak na wesela, studniowi itp. naprawde fajnie czesze,dobiera fryzury do kreacji,wieku..itd.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas