Salony fryzjerskie w Słubicach... wasze opinie

• Bartek
  • Gość
  • Gość
2009/01/04 11:32 #1201 przez Bartek
Replied by Bartek on topic O:Salon Fryzjerski
ja regularnie uczęszczam do Image przy Kolibie i jestem bardzo zadowolony.
Świetnie strzyżenie. Co z tego ,że jest jedna fryzjerka. wolę poczekać na nią chwilę bo nigdzie mnie jeszcze tak nie ścieli w Słubicach.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• pinia
  • Gość
  • Gość
2009/01/07 21:37 #1213 przez pinia
Replied by pinia on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
nie polecam salonu viva, obcinaja czennice, ktore co dopiero za nozyczki chwycily, strasznie tam wlosy niszcza rozjasnianiem, wogole dziewczyny sie na farbowaniu nie znaja i na chemi farb, no a szefowa niby mistrz a chyba nawet czeladnika nie ma, porazka na calego!!!

• pinia
  • Gość
  • Gość
2009/01/07 21:38 #1214 przez pinia
Replied by pinia on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
przepraszam UCZENNICE obcinaja i farbuja

• Minia
  • Gość
  • Gość
2009/01/08 23:13 #1220 przez Minia
Replied by Minia on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
Szukam dobrej fryzjerki, która dobrze czesze fryzury ślubne (bo nie każda to potrafi - doradzić i uczesać tak żeby się nie rozpadło po pierwszym tańcu). Możecie kogoś polecić??

• aga
  • Gość
  • Gość
2009/01/09 19:26 #1226 przez aga
Replied by aga on topic O:Salon Fryzjerski
ja polecam salon na 1-go maja salon dobrych fryzur, mile panie ,zawsze dobrze doradzaja ,ja osobiscie jestem zadowolona z uslug ,a kok bedzie sie trzymal jeszcze dwa dni:)

• xxx
  • Gość
  • Gość
2009/01/09 23:17 #1227 przez xxx
Replied by xxx on topic O:Salon Fryzjerski
U Zyty koło starej Biedronki sš super fryzjerki,nie jest drogo i kosmetyczka jest ok

• andzia
  • Gość
  • Gość
2009/01/10 11:28 #1228 przez andzia
Replied by andzia on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
a ja tam jestem zadowolona z vivy. moze ceny troszke duze ale kolor i strzyzenie mam zawsze trafione. wydaje mi sie ze ceny sa spowodowane przez to ze maja farby loreala ale chociaz wiem co mi klada na glowe.
nie polecam mimozy nie milo traktuja klientow a ze strzyzeniem tez nie za bardzo.

• minia
  • Gość
  • Gość
2009/01/10 19:34 #1239 przez minia
Replied by minia on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
A co myślicie o Pani Irenie z salonu Berenika ??

• dlna
  • Gość
  • Gość
2009/01/10 20:19 #1240 przez dlna
Replied by dlna on topic Salon Fryzjerski
Jezeli chodzi o strzyzenie meskie to polecam salon " Zuzanna " przy ulicy bodajze Sienkiewicza, za pijalnia ( okolice wiezowcow ) wlascicielami jest para malzenska, kobieta - Ania nie idzie na latwizne i jedzie tylko maszynka, ale nozyczkami, ceny tez niskie meski tak gdzies za 10 - 12 zl.

Jezeli chodzi o robienie fryzur slubnych itd, ktos pytal o Berenike - wiec tam byla taka Pani Schram, nie wiem czy nadal jest, blondynka, uklada calkiem niezle wlosy do slubu.
Makijarz mozna zrobic u Pani kosmetyczki w Dafne ( przeniesli sie z Selene - fryzjer i kosmetyczka ). Kosmetyczka jest calkiem dobra, ale jak ktos nie lubi mocnego makijarzu nalezy od razu powiedziec. Uzywa lepszych kosmetykow, z wyzszej polki.
Co do Fryzjera ktory tez tam jest - podobno ( nie wiem, nie sprawdzilam ) czesze fajne fikusne koki, upina ciekawie, ale podobno po godzinie tanczenia sie wszystko rozwala.

• miś
  • Gość
  • Gość
2009/01/11 16:37 #1247 przez miś
Replied by miś on topic O:Salon Fryzjerski
Polecam salon Berenika. Jeśli chodzi o jakość oferowanych usług to jest bardzo wysoka i fryzjerzy mili, niestety ceny nie są niskie ale dlatego, że pracują na najlepszych kosmetykach. Dobry fryzjer zawsze się ceni.

• gość
  • Gość
  • Gość
2009/01/24 20:22 #1310 przez gość
Replied by gość on topic O:Salon Fryzjerski
obok kantoru jest spoko.

• Dredziarz
  • Gość
  • Gość
2009/02/07 21:03 #1436 przez Dredziarz
Replied by Dredziarz on topic O:Salon Fryzjerski
A może wiecie, w którym salonie robią dredy?

• amelka
  • Gość
  • Gość
2009/02/17 17:22 #1510 przez amelka
Replied by amelka on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
Polecam bardzo salon fryzjerski Kleopatra. Fajnie ścinają i robią pasemka i ceny są niskie

• tylkoJa
  • Gość
  • Gość
2009/02/20 21:58 #1529 przez tylkoJa
Replied by tylkoJa on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
Ja polecam Vive-dlugo zbieralam sie do wizyty w tym salonie fryzjerskim ale teraz wiem, ze trafilam w 10! nie wiedzialam do konca co chcialabym zrobic z wlosami,ale mialam ochote na zmiane...fryzjerka (pani Mgda chyba-taka sympatyczna blondynka) zaproponowala mi calkiem nowa fryzure-mialam troche obaw ale pozniej okazalo sie, ze zupelnie niepotzrzebnie-efekt byl rewelacyjny.
a co do praktykantow-to ich zakresem obowiazkow jest umycie klientce wlosow-nie slyszlama jeszcze aby klientka zajmowal sie nieprawiony praktykant

• tylkoJa
  • Gość
  • Gość
2009/02/20 22:01 #1530 przez tylkoJa
Replied by tylkoJa on topic O:Odp:Salon Fryzjerski
zapomnialam dodac, ze tam sie obcinam i farbuje
a jesli ktos szuka fryzjerki ktora swietnie czesze to polecam pania Anie - ma salon w miejscu gdzie byl kiedys magiel
mloda fryzjerka, potrafi dopasowac fryzure do stroju,wieku...a fryzury trzymaja sie nawet dwa dni!a co najwazniejsze-normalne ceny!!!!

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas