Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

Więcej
2012/06/13 14:09 #12860 przez any
zgadzam sie w 100% z przedmówczynią, ja też sie przejechałem, miały byc super pieniądze itd a wyszła jedna wielka lipa. rzuciłem prace w polsce i teraz żałuję jak nic. jak sie odliczy mieszkanie, jedzenie , zostaje niewiele więcej jak bym pracowal w polsce...nie polecam. zastanówcie się 5 razy

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/06/15 19:35 #12878 przez yaromir
Replied by yaromir on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

any napisał: zgadzam sie w 100% z przedmówczynią, ja też sie przejechałem, miały byc super pieniądze itd a wyszła jedna wielka lipa. rzuciłem prace w polsce i teraz żałuję jak nic. jak sie odliczy mieszkanie, jedzenie , zostaje niewiele więcej jak bym pracowal w polsce...nie polecam. zastanówcie się 5 razy

To gdzie pracowałeś w Polsce, że ci się tak opłacało?- na strefie w Fslu?W banku?Zapomniałeś odliczyć jeszcze pieniądze na dojazdy hehe.Poza tym najpierw bierze się urlop żeby ogarnąć temat ,a nie na jasia jechać.

Więcej
2012/06/27 10:17 - 2012/06/30 14:07 #12968 przez Muminek
Czesc Katarzyna ,pracuje w niemczech juz prawie 3 lata ,zarabiam 800 euro pracuje przy indykach 520 kilometrow ,chcialbym cos blizej znalezc ,bo to nie jest zycie slyszalem od ludzi z Cybinki ze tam dojezdzaja do pracy -pakowanie chyba rozchodzi sie o Zolando ,czy sa jakies szanse tam dostania sie do pracy za wszelka pomoc odwdziecze sie napewno,pozdrawiam zostawie maila
Ostatnia2012/06/30 14:07 edycja: Muminek od.

Więcej
2012/06/27 10:29 - 2012/06/30 14:08 #12971 przez Muminek
Czesc Katarzyna 11 ,czy sa jakies szanse dostania sie do tej pracy przy pakowaniu ,wszelkie papiery juz mam bo pracuje w niemczech 3 lata ale chce cos blizej znalezc za wszelka pomoc odwdziecze sie
Ostatnia2012/06/30 14:08 edycja: Muminek od.

Więcej
2012/07/03 20:19 #13021 przez jandzia
Replied by jandzia on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
slyszalam ze teraz maja otwierac fabryki we frankfurcie,czy ktos cos wiecej na ten temat wie?

Więcej
2012/07/04 08:20 #13024 przez kasia107
Replied by kasia107 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
Jeju ludzie!!!Skończcie z tą fabryką,bo to nie jest żadna FABRYKA a o Frankfurcie już nieraz było na ten temat pisane więc nie wiem po co znowu do tego wracać...

Więcej
2012/07/04 15:19 #13025 przez jolcia_88
Replied by jolcia_88 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
ciężko załapać się do pracy:-) no chyba że ma się względy u pośrednika:-) teraz w firmach przemiał większość maturzystów albo studentów. ludzi zwalniają od tak sobie bez podania konkretnego powodu... zamiast zajmować się pracą, zajmują się plotami na temat pracowników. sami robią zamieszanie. nie oszukujmy się kołomyja i tyle!
The following user(s) said Thank You: doradu

Więcej
2012/07/06 09:40 #13048 przez any

jolcia_88 napisał: ciężko załapać się do pracy:-) no chyba że ma się względy u pośrednika:-) teraz w firmach przemiał większość maturzystów albo studentów. ludzi zwalniają od tak sobie bez podania konkretnego powodu... zamiast zajmować się pracą, zajmują się plotami na temat pracowników. sami robią zamieszanie. nie oszukujmy się kołomyja i tyle!

dokladnie, coraz większy syf sie tu robi, pare dni temu fajną informacje dali w nocy pikującym, że są niezadowoleni z ich pracy, śmiech na sali. kto nie będzie robił normy, do domu brechtam

Więcej
2012/07/06 14:28 #13055 przez jolcia_88
tak tak ploty i burdel! ktoś powie że jesteś w ciąży inny że masz syfa a jeszcze lepszy że jesteś chory psychicznie.... i zaczyna się kręcić. ci którzy chcą pracować są zwalniani bez podania powodu a ci którzy mało robia a mizgają się do pracodawców mają farta. tam uczciwą pracą nie zarobisz, i długo nie popracujesz.wolą trzymać takie panie które ciągle na chorobowe chodzą żeby sobie brzuchy operować........ śmiechu warte!!!! ha ha ha:-)

Więcej
2012/07/07 07:27 #13068 przez jolcia_88
za centa? może niech znowu wywieszą ogłoszenie że jak wydasz kogoś kto kradnie dostaniesz za to kase:-) jaja i nic więcej. syf!

Więcej
2012/07/13 12:40 #13149 przez julka123
Replied by julka123 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
może i bym była zainteresowana, ale tyle piszą o tej pracy ze sama nie wiem. pracuje w niemczech od 3 lat i kontaktowo sie porozumiewam jakoś. pracujesz juz w tej firmie??? problem powiem z meldunkiem bedzie.

Więcej
2012/07/30 16:18 #13308 przez yju
www.zdf.de/ZDFmediathek/hauptnavigation/...om:-Gnadenlos-billig - Ogłądałao się i się pośmiać można :laugh:

Więcej
2012/08/01 09:54 #13320 przez radziok79
Replied by radziok79 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

jolcia_88 napisał: witam! praca praca i po pracy!!! słuchajcie potrzebuję pilnie namiary na pośredników zatrudniających do pracy w grossbeeren albo ludwigsfelde. chodzi mi o wahl, acurat, go on. rosinke, olimpia, adeco..... z góry dzięki:-)

Jolcia_88, a co się stało że już po pracy?

Więcej
2012/08/06 16:33 - 2012/08/06 16:52 #13356 przez damian07
Replied by damian07 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
Witam ,
Chciałem sie dowiedziec ile okolo mozna na tych butach zarobic? bo sa rozne opinie 1100euro , 700euro?
I jak tam z niemieckim poniewaz potrafie sie dogadac ale 2 osoby w grupie nie potrafia niemieckiego kompletnie ;>
Dodam ze chce isc przez posrednictwo Ramstand jest to niemiecki posrednik , i jakbyscie mogli doradzic ktory posrednik daje najwiecej i najlepsze warunki ?

Bo wiem ze to sie wszystko szybko zmienia jak to jest teraz bo jest wiele posrednikow Olimp , leader service itp .
Ostatnia2012/08/06 16:52 edycja: damian07 od.

Więcej
2012/08/06 20:09 #13361 przez marcin.rajczak
Replied by marcin.rajczak on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
mnie też interesuje ten wątek ile można zarobić po odliczeniu dojazdu...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas