Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

Więcej
2012/02/19 14:45 #12008 przez babilon5
Replied by babilon5 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
Czyli są przyjęcia. A słyszałem, że teraz nie ma bo mało pracy.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/02/19 15:37 - 2012/02/19 15:38 #12009 przez pojpunkowiec
Replied by pojpunkowiec on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

babilon5 napisał: Czyli są przyjęcia. A słyszałem, że teraz nie ma bo mało pracy.

120 osób ma wolne z leadera,więc praca może jest ,ale nie dla wszystkich...Ludzie siedzą po 2-3 tygodnie w domu.

[img]...[/img] ...[img][/img]
Ostatnia2012/02/19 15:38 edycja: pojpunkowiec od.

Więcej
2012/02/19 16:08 #12010 przez babilon5
Replied by babilon5 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
A Ty przez jakie biuro zatrudniałeś się i jak długo czekałeś na pracę?

Więcej
2012/02/19 21:04 #12016 przez jolcia_88
Replied by jolcia_88 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
hmmm zapłata za pracę? bzdura! język niemiecki komunikatywny? - niekoniecznie! większość osób przyjętych do pracy nie kuma niemieckiego wcale. choćby nawet osoby -- moizelle z ośna:-O

Więcej
2012/02/19 21:40 - 2012/02/19 21:40 #12018 przez pojpunkowiec
Replied by pojpunkowiec on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

jolcia_88 napisał: hmmm zapłata za pracę? bzdura! język niemiecki komunikatywny? - niekoniecznie! większość osób przyjętych do pracy nie kuma niemieckiego wcale. choćby nawet osoby -- moizelle z ośna:-O

Hehe,niemieckiego nie umieją,w dodatku większość osób pracujących z ranstadu jest z osna - wiec to chyba o czymś świadczy :cheer: czyż nie? B)

[img]...[/img] ...[img][/img]
Ostatnia2012/02/19 21:40 edycja: pojpunkowiec od.

Więcej
2012/02/20 22:53 - 2012/02/20 23:01 #12028 przez xxx1
Ludzie zastanówcie się w ogóle co wy tutaj wypisujecie? zajmijcie się swoim życiem i pilnujcie swoich nosów. Czy to że większość ludzi którzy pracują przez leader service pochodzi z Słubic też o czymś świadczy?? Wydaje mi się że nie. Co do Pana Macieja to się grubo mylicie, bo większość osób które pracuje przez randstad pochodzi może i z Ośna, ale nie są to jego znajomymi, a co niektórzy widzieli go pierwszy raz w biurze. Po prostu doszukujecie się dziury w całym zamieszaniu. Życzę miłego plotkowania nadal, ale dajcie żyć ludziom spokojnie.
Ostatnia2012/02/20 23:01 edycja: xxx1 od.

Więcej
2012/02/21 08:14 #12029 przez ziomalzx
Replied by ziomalzx on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
znalazł się obrońca...
a może prawda boli ?

Więcej
2012/02/21 15:25 #12037 przez xxx1
chyba Ciebie boli to że nie każdy nadaje się do pracy. Zastanawia mnie tylko to dlaczego co niektórych nie chcą przyjąć do żadnej firmy?? Odpowiedz sobie sam na to pytanie...

Więcej
2012/02/21 17:46 #12038 przez katarzyna11
Replied by katarzyna11 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

xxx1 napisał: Ludzie zastanówcie się w ogóle co wy tutaj wypisujecie? zajmijcie się swoim życiem i pilnujcie swoich nosów. Czy to że większość ludzi którzy pracują przez leader service pochodzi z Słubic też o czymś świadczy?? Wydaje mi się że nie. Co do Pana Macieja to się grubo mylicie, bo większość osób które pracuje przez randstad pochodzi może i z Ośna, ale nie są to jego znajomymi, a co niektórzy widzieli go pierwszy raz w biurze. Po prostu doszukujecie się dziury w całym zamieszaniu. Życzę miłego plotkowania nadal, ale dajcie żyć ludziom spokojnie.

ha ha ha dobry zart........
pozostawie to bez komentarza

dupa maryny

Więcej
2012/02/22 09:45 #12040 przez ziomalzx
Replied by ziomalzx on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

xxx1 napisał: chyba Ciebie boli to że nie każdy nadaje się do pracy. Zastanawia mnie tylko to dlaczego co niektórych nie chcą przyjąć do żadnej firmy?? Odpowiedz sobie sam na to pytanie...

mnie nic nie boli, bo ja pracuje od sierpnia :) a resztę zostawię bez komentarza

Więcej
2012/03/05 14:51 #12095 przez kasia107
Replied by kasia107 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
Czy wy slyszeliscie ze leadera ma juz nie byc?
Po tym co oni wyprawiaja to juz slow brak.Dla normalnych pracowników to godziny odejmują a jak ktoś sobie jeździ i się dopisuje to ma normalnie płacone....Jedna grupa tak robiła przez ponad 2 tygodnie,nie było ich na grafiku na 100% i oczywiście mają policzone wszystkie godziny...To jakieś przedszkole,niech każdy tak robi i tyle:)

Więcej
2012/03/07 18:10 - 2012/03/07 18:14 #12103 przez verona
Leader to złodzieje,przepracowałem tylko kilka dni w lutym z czego ponad połowę mi nie zaliczyli bo stwierdzili że mój podpis na liście jest podrobiony...Pani Hodurek stwierdziła że to niemcy nie chcą wypłacić pieniędzy i ona nic nie może z tym zrobić...
Ostatnia2012/03/07 18:14 edycja: verona od.

Więcej
2012/03/11 15:28 #12119 przez marcysia2980
Replied by marcysia2980 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów
zgadzam sie z Tobą ja tam pracuję 8 miesiąc i też daję radę.moze wstaję o 4 rano bo przed 5 trzeba wyjechać ale przed 15 jestem w domu to chyba mam czas dla syn dla siebie i na obowiązki domowe.a w villi jestem co sobotę tak jak większość znajomych z pracy

Więcej
2012/03/14 16:21 #12129 przez irek1206
Replied by irek1206 on topic Odp: Praca pod berlinem przy pakowaniu butów

xxx1 napisał: Ludzie zastanówcie się w ogóle co wy tutaj wypisujecie? zajmijcie się swoim życiem i pilnujcie swoich nosów. Czy to że większość ludzi którzy pracują przez leader service pochodzi z Słubic też o czymś świadczy?? Wydaje mi się że nie. Co do Pana Macieja to się grubo mylicie, bo większość osób które pracuje przez randstad pochodzi może i z Ośna, ale nie są to jego znajomymi, a co niektórzy widzieli go pierwszy raz w biurze. Po prostu doszukujecie się dziury w całym zamieszaniu. Życzę miłego plotkowania nadal, ale dajcie żyć ludziom spokojnie.

Brawo Maciek !!!!!

Więcej
2012/03/17 12:18 #12134 przez raqu43
wie ktoś czy niedługo szykują się jakieś przyjęcia czy lipa w tym temacie?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas