- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
babilon5 napisał: Czyli są przyjęcia. A słyszałem, że teraz nie ma bo mało pracy.
jolcia_88 napisał: hmmm zapłata za pracę? bzdura! język niemiecki komunikatywny? - niekoniecznie! większość osób przyjętych do pracy nie kuma niemieckiego wcale. choćby nawet osoby -- moizelle z ośna:-O
ha ha ha dobry zart........xxx1 napisał: Ludzie zastanówcie się w ogóle co wy tutaj wypisujecie? zajmijcie się swoim życiem i pilnujcie swoich nosów. Czy to że większość ludzi którzy pracują przez leader service pochodzi z Słubic też o czymś świadczy?? Wydaje mi się że nie. Co do Pana Macieja to się grubo mylicie, bo większość osób które pracuje przez randstad pochodzi może i z Ośna, ale nie są to jego znajomymi, a co niektórzy widzieli go pierwszy raz w biurze. Po prostu doszukujecie się dziury w całym zamieszaniu. Życzę miłego plotkowania nadal, ale dajcie żyć ludziom spokojnie.
xxx1 napisał: chyba Ciebie boli to że nie każdy nadaje się do pracy. Zastanawia mnie tylko to dlaczego co niektórych nie chcą przyjąć do żadnej firmy?? Odpowiedz sobie sam na to pytanie...
xxx1 napisał: Ludzie zastanówcie się w ogóle co wy tutaj wypisujecie? zajmijcie się swoim życiem i pilnujcie swoich nosów. Czy to że większość ludzi którzy pracują przez leader service pochodzi z Słubic też o czymś świadczy?? Wydaje mi się że nie. Co do Pana Macieja to się grubo mylicie, bo większość osób które pracuje przez randstad pochodzi może i z Ośna, ale nie są to jego znajomymi, a co niektórzy widzieli go pierwszy raz w biurze. Po prostu doszukujecie się dziury w całym zamieszaniu. Życzę miłego plotkowania nadal, ale dajcie żyć ludziom spokojnie.