- Otrzymane podziękowania: 0
WITAM.JA MAM PROPOZYCJE,DLA TYCH CO JADĄ NA PRACODAWCÓW.SAMI POOTWIERAJCIE SWOJE INTERESY,BIZNESY.ZATRUDNIJCIE Z 2,3,4 OSOBY A NAJLEPIEJ Z 20,PŁACCIE PODATKI,A JEST ICH OOOO,PRZYJMUJCIE DZIESIĄTKI KONTROLI,SPEŁNIAJCIE SETKI NAKAZÓW,ZAKAZÓW,WYMOGÓW,DAWAJCIE NA URLOP I URLOP,KARPIOWE,JAJKOWE,IMIENINOWE,OKOLICZNOŚCIOWE I.T.P.PŁACCIE ZA GAZY,PRĄDY ZUS I INNE SETKI SPRAW.MYSLE ZE MAM RACJE,CHCECIE ZARABIAĆ KASE,TO JA ZARABIAJCIE KASE.URZĄD PRACY POMAGA W OTWARCIU INTERESU
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
o co chodzi.chodzi o to gosciu,ze piszesz pieknie,lecz rzeczywistość jest taka jaką opisałam.nie nadarmo mówi sie w mediach ,ze np.prawo podatkowe w polsce jest jednym z najgorszych na swiecie,poza tym wszedzie na swiecie ten kto zatrudnia ,np.cos produkuje daje prace ma tansza taryfe za energie elektryczna niż w domu,lecz w polsce jest inaczej.takich przykładów jest setk inajlepiej zmniejszyc godziny pracy z 8 na 5 w ciągu dnia,pesje podniesc,najmirzsza krajową do 2000zl,a i tak zabraknie na nasze emerytury bo o tym sie głośno mówi wtedy tez napiszesz ze to wszystko to prawo,i masz racje prawo to prawo. jeszcze tak dalej a coraz mniej podmiotów bedzie mozna opisywac na tej stronce.
POPIERAM JADZIE.JEŚLI KTOŚ CIĄGLE PŁACZE,NIECH ROBI SWÓJ BIZNES I ZARABIA KASE,WARTO ZARYZYKOWAĆ.ALE CO TAM PO CO ODPOWIEDZIALNOŚĆ I PRACA PO 14 GODZ.ŁATWO KRYTYKOWAĆ.NAJLEPIEJ ZAZNACZAM NIE DOTYCZY TO WSZYSTKICH,WPAŚĆ DO ROBOTY NA 8GODZ,Z TEGO PRZERWY NA PAPIEROSKI,WC,POGADUSZKI=6godz,ZAROBIĆ DUŻO PIENIĘDZY ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI,PPOBIADOLIĆ.WTEDY WSZYSTKO GRA I BUCZY
Piękne słowa Jadzia tylko że widzisz jak to jest, ja pracuję w niemczech 6 godzin przez pięć dni w tygodniu i zarabiam w przeliczeniu na złotówki trochę mniej niż niemieccy pracownicy - wychodzi to 3200 zł, więc jak to jest że w naszym kraju pracodawca, gdy ma wypłacić 1500 zł to Mu się ręce trzęsą jakby mu cały majątek zabierali?... inajlepiej zmniejszyc godziny pracy z 8 na 5 w ciągu dnia,pesje podniesc,najmirzsza krajową do 2000zl,a i tak zabraknie na nasze emerytury...
sorry za otwartość, ale co to za fucha? :laugh:jadzia napisał:
Piękne słowa Jadzia tylko że widzisz jak to jest, ja pracuję w niemczech 6 godzin przez pięć dni w tygodniu i zarabiam w przeliczeniu na złotówki trochę mniej niż niemieccy pracownicy - wychodzi to 3200 zł, więc jak to jest że w naszym kraju pracodawca, gdy ma wypłacić 1500 zł to Mu się ręce trzęsą jakby mu cały majątek zabierali?... inajlepiej zmniejszyc godziny pracy z 8 na 5 w ciągu dnia,pesje podniesc,najmirzsza krajową do 2000zl,a i tak zabraknie na nasze emerytury...