Najgorszy pracodawca....

• biedronka
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2009/10/26 19:30 #4259 przez biedronka
Replied by biedronka on topic O:Najgorszy pracodawca....
JADZIA napisał:

WITAM.JA MAM PROPOZYCJE,DLA TYCH CO JADĄ NA PRACODAWCÓW.SAMI POOTWIERAJCIE SWOJE INTERESY,BIZNESY.ZATRUDNIJCIE Z 2,3,4 OSOBY A NAJLEPIEJ Z 20,PŁACCIE PODATKI,A JEST ICH OOOO,PRZYJMUJCIE DZIESIĄTKI KONTROLI,SPEŁNIAJCIE SETKI NAKAZÓW,ZAKAZÓW,WYMOGÓW,DAWAJCIE NA URLOP I URLOP,KARPIOWE,JAJKOWE,IMIENINOWE,OKOLICZNOŚCIOWE I.T.P.PŁACCIE ZA GAZY,PRĄDY ZUS I INNE SETKI SPRAW.MYSLE ZE MAM RACJE,CHCECIE ZARABIAĆ KASE,TO JA ZARABIAJCIE KASE.URZĄD PRACY POMAGA W OTWARCIU INTERESU

To ja chcę u ciebie pracować!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• jadzia
  • Gość
  • Gość
2009/10/28 13:29 #4300 przez jadzia
Replied by jadzia on topic O:Najgorszy pracodawca....
o co chodzi.chodzi o to gosciu,ze piszesz pieknie,lecz rzeczywistość jest taka jaką opisałam.nie nadarmo mówi sie w mediach ,ze np.prawo podatkowe w polsce jest jednym z najgorszych na swiecie,poza tym wszedzie na swiecie ten kto zatrudnia ,np.cos produkuje daje prace ma tansza taryfe za energie elektryczna niż w domu,lecz w polsce jest inaczej.takich przykładów jest setk inajlepiej zmniejszyc godziny pracy z 8 na 5 w ciągu dnia,pesje podniesc,najmirzsza krajową do 2000zl,a i tak zabraknie na nasze emerytury bo o tym sie głośno mówi wtedy tez napiszesz ze to wszystko to prawo,i masz racje prawo to prawo. jeszcze tak dalej a coraz mniej podmiotów bedzie mozna opisywac na tej stronce.

• gosc
  • Gość
  • Gość
2009/10/28 19:20 #4307 przez gosc
Replied by gosc on topic O:Najgorszy pracodawca....
POPIERAM JADZIE.JEŚLI KTOŚ CIĄGLE PŁACZE,NIECH ROBI SWÓJ BIZNES I ZARABIA KASE,WARTO ZARYZYKOWAĆ.ALE CO TAM PO CO ODPOWIEDZIALNOŚĆ I PRACA PO 14 GODZ.ŁATWO KRYTYKOWAĆ.NAJLEPIEJ ZAZNACZAM NIE DOTYCZY TO WSZYSTKICH,WPAŚĆ DO ROBOTY NA 8GODZ,Z TEGO PRZERWY NA PAPIEROSKI,WC,POGADUSZKI=6godz,ZAROBIĆ DUŻO PIENIĘDZY ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI,PPOBIADOLIĆ.WTEDY WSZYSTKO GRA I BUCZY

• gosc
  • Gość
  • Gość
2009/10/28 20:28 #4309 przez gosc
jadzia napisał:

o co chodzi.chodzi o to gosciu,ze piszesz pieknie,lecz rzeczywistość jest taka jaką opisałam.nie nadarmo mówi sie w mediach ,ze np.prawo podatkowe w polsce jest jednym z najgorszych na swiecie,poza tym wszedzie na swiecie ten kto zatrudnia ,np.cos produkuje daje prace ma tansza taryfe za energie elektryczna niż w domu,lecz w polsce jest inaczej.takich przykładów jest setk inajlepiej zmniejszyc godziny pracy z 8 na 5 w ciągu dnia,pesje podniesc,najmirzsza krajową do 2000zl,a i tak zabraknie na nasze emerytury bo o tym sie głośno mówi wtedy tez napiszesz ze to wszystko to prawo,i masz racje prawo to prawo. jeszcze tak dalej a coraz mniej podmiotów bedzie mozna opisywac na tej stronce.

Doskonale wiem jaka jest rzeczywistość, ale czy to wina zatrudnionych pracowników?
Pomijam sytuację gdy zatrudnia się osoba, która miga się od roboty na lewo lub prawo, albo kradnie lub działa w inny sposób na szkodę pracodawcy, ale są raczej marginalne sprawy.

• gosc
  • Gość
  • Gość
2009/10/28 20:35 #4310 przez gosc
gosc napisał:

POPIERAM JADZIE.JEŚLI KTOŚ CIĄGLE PŁACZE,NIECH ROBI SWÓJ BIZNES I ZARABIA KASE,WARTO ZARYZYKOWAĆ.ALE CO TAM PO CO ODPOWIEDZIALNOŚĆ I PRACA PO 14 GODZ.ŁATWO KRYTYKOWAĆ.NAJLEPIEJ ZAZNACZAM NIE DOTYCZY TO WSZYSTKICH,WPAŚĆ DO ROBOTY NA 8GODZ,Z TEGO PRZERWY NA PAPIEROSKI,WC,POGADUSZKI=6godz,ZAROBIĆ DUŻO PIENIĘDZY ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI,PPOBIADOLIĆ.WTEDY WSZYSTKO GRA I BUCZY

A możesz popierać Jadzie małymi literami??
Czy to może taki nowy styl biznesmenów?

• kumuszek
  • Gość
  • Gość
2009/11/02 19:12 #4381 przez kumuszek
Replied by kumuszek on topic O:Najgorszy pracodawca....
jadzia napisał:

... inajlepiej zmniejszyc godziny pracy z 8 na 5 w ciągu dnia,pesje podniesc,najmirzsza krajową do 2000zl,a i tak zabraknie na nasze emerytury...

Piękne słowa Jadzia tylko że widzisz jak to jest, ja pracuję w niemczech 6 godzin przez pięć dni w tygodniu i zarabiam w przeliczeniu na złotówki trochę mniej niż niemieccy pracownicy - wychodzi to 3200 zł, więc jak to jest że w naszym kraju pracodawca, gdy ma wypłacić 1500 zł to Mu się ręce trzęsą jakby mu cały majątek zabierali? :)

• abcde
  • Gość
  • Gość
2009/11/02 19:55 #4383 przez abcde
Replied by abcde on topic O:Najgorszy pracodawca....
kumuszek napisał:

jadzia napisał:

... inajlepiej zmniejszyc godziny pracy z 8 na 5 w ciągu dnia,pesje podniesc,najmirzsza krajową do 2000zl,a i tak zabraknie na nasze emerytury...

Piękne słowa Jadzia tylko że widzisz jak to jest, ja pracuję w niemczech 6 godzin przez pięć dni w tygodniu i zarabiam w przeliczeniu na złotówki trochę mniej niż niemieccy pracownicy - wychodzi to 3200 zł, więc jak to jest że w naszym kraju pracodawca, gdy ma wypłacić 1500 zł to Mu się ręce trzęsą jakby mu cały majątek zabierali? :)

sorry za otwartość, ale co to za fucha? :laugh:

• pracownica
  • Gość
  • Gość
2009/11/02 22:40 - 2010/01/15 22:43 #4387 przez pracownica
Replied by pracownica on topic O:Najgorszy pracodawca....
[Post usunięty - Kilkanaście wpisów jednej osoby]
Ostatnia2010/01/15 22:43 edycja: Grzesiek od.

• jadzia
  • Gość
  • Gość
2009/11/04 18:03 #4400 przez jadzia
Replied by jadzia on topic O:Najgorszy pracodawca....
NIE ROZUMIEM,CO KOMUSZEK PISZESZ.CO MA POLSKA DO NIEMIEC.CZY NIEMCY DO ANGLI. I.E.C.A PO ZA TYM W NIEMCZECH MAM SPORO KOL.KOL.I JEST BARDZO ZLE.WSZĘDZIE SĄ CIĘCIA.ZRESZTĄ WYKŁADNIĄ JEST FRANKFURT,PUSTKA,I ROZMOWA Z LUDZMI MIESZKAJĄCYMI W BERLINIE.

Więcej
2009/11/07 23:21 #4474 przez basik
Replied by basik on topic witam wszystkich
to bardzo smutne co tu piszecie i wierze ze w wiekszosci prawda.....
myslalam o poszukaniu pracy w slubicach, ale wasze wpisy nieco otworzyly mi oczy....
feudalizm jeszce .... smutne naprawde

bas

• szukajacy pracy
  • Gość
  • Gość
2009/11/08 22:02 #4494 przez szukajacy pracy
Replied by szukajacy pracy on topic O:Najgorszy pracodawca....
witam - czy moze cos wiecie na temat pracy na w bmw - moze tam ? co sadzicie ?

• pracodawca
  • Gość
  • Gość
2009/11/08 23:47 - 2009/11/09 07:59 #4497 przez pracodawca
Replied by pracodawca on topic O:Najgorszy pracodawca....
Piękne jechanie. Musiałam zajrzeć do tego wątku :) Może powiem też coś na ten temat.Jestem pracodawcem i myślałam iż czym lepiej traktuję się pracownika tym bedzie bardziej sumiennie wykonywał swoją prace. NIC BARDZIEJ OMYLNEGO! Możecie pisać tu i to i owo ale przez swoich byłych pracowników straciłam szacunek do osób których nawet nie znam . jedni mnie okradli drugi na czas do pracy nie przychodzili ale jak przyszła pora obiadowa to co do min siedzieli,byli i tacy co napijali sie w pracy pocichu, inne mogli nie przyjsc wogole a na następny dzien jak nigdy nic przychodzili i pytali od czego dzis zacząc(od [wulgaryzmy] z pracy taka była moja odpowiedz). Nie spotkałam jeszcze za półtora roku osoby w pracy która by okazywała mi taki szacunek jak ja jej. Więc możecie tu sobie popisać a pracodawcy i tak wiedzą jaki wy jesteście! Bo kto tu nie pisze napewno mają prace i są sumiennymi pracownikami i dobrze ich traktuja pracodawcy areszta pisze głupoty i szuka pracy gdzie można odbębnic godziny za które będię miał płacone i narzekać jaki to nie dobry pracodawca.
Ostatnia2009/11/09 07:59 edycja: Grzesiek od. Powód: Wulgaryzmy.

• Ktos
  • Gość
  • Gość
2009/11/10 18:52 #4535 przez Ktos
Replied by Ktos on topic O:Najgorszy pracodawca....
łoł ale błędów języjowych !!!!! szok !

• pracownik
  • Gość
  • Gość
2009/11/10 21:31 #4542 przez pracownik
Replied by pracownik on topic O:Najgorszy pracodawca....
takie błędy może robić tylko wkurzony pracodawca, który właśnie o sobie przeczytał:laugh: :laugh: :laugh:

• myszka miki
  • Gość
  • Gość
2009/11/11 16:23 #4550 przez myszka miki
Replied by myszka miki on topic O:Najgorszy pracodawca....
@pracodawca,

Back to school!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie takich pracodawców co niektórzy mają, współczuję! Nawet po polskiemu nie umi napisać;) :laugh:

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas