- Otrzymane podziękowania: 0
Gdzie szukać pracy a gdzie lepiej nie w Słubicach?
- zainteresowana
- Gość
-
Jak moga miec fochy jak w lidlu tak dobrze płaca.?Napisz jakie maja takie miny to jak bede robic zakupy to cos im powiem (opisz osoby).I ktora ma najwiekszego focha to jej powiem cos od serca.TA I KASJERKI WIECZNIE Z FOCHAMI NA KASIE.....CALY LIDL
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- M.
- Gość
-
- MIŁA
- Gość
-
Prosze napiszcie gdzie mozna znalezc prace ?Gdzie traktowanie i atmosfera jest ok?Mielismy tu pisac o fajnych miejscach gdzie z przyjemnoscia mozna pracowac,a wy piszecie o LIDLU.Dajcie ludzie spokoj
- gosc
- Gość
-
Kobieto/dziewczyno/dziecino.Prosze napiszcie gdzie mozna znalezc prace?
Na pewno nie TU.
Musisz sie postarac nikt za Ciebie po firmach latac nie bedzie.
Do pracy nie chodzi sie dla milego traktowania i atmosfery, ale dla PIENIEDZY. Przynajmniej ja tak robie, gdyby nie ich niedostatek, to naprawde potrafie sobie znalezc lepsze zajecie i hobby niz praca.Gdzie traktowanie i atmosfera jest ok?
P.S.
Napisz co umiesz, jakie masz wyksztalcenie, doswiadczenie, moze ktos sie zlituje i Cie za reke poproadzi gdzie trzeba.
- xxxxx
- Gość
-
- xxxxx
- Gość
-
- MIŁA
- Gość
-
Wyobraz sobie za ja pracuje i to za dobre pieniadze. I nawet dostalam awans.Ale pamietaj ze pieniadze to nie wszystko.Zdrowia i psychiki ci nie zwroca tylko zalecza:)A prace umiem sobie znalezc:)MIŁA napisał:
Kobieto/dziewczyno/dziecino.Prosze napiszcie gdzie mozna znalezc prace?
Na pewno nie TU.
Musisz sie postarac nikt za Ciebie po firmach latac nie bedzie.Do pracy nie chodzi sie dla milego traktowania i atmosfery, ale dla PIENIEDZY. Przynajmniej ja tak robie, gdyby nie ich niedostatek, to naprawde potrafie sobie znalezc lepsze zajecie i hobby niz praca.Gdzie traktowanie i atmosfera jest ok?
P.S.
Napisz co umiesz, jakie masz wyksztalcenie, doswiadczenie, moze ktos sie zlituje i Cie za reke poproadzi gdzie trzeba.
- w
- Gość
-
- k
- Gość
-
- k
- Gość
-
- xxxxxxxxxxx
- Gość
-
- k
- Gość
-
- kass
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Dodam tylko konkluzję: "wszędzie dobrze tam, gdzie nas nie ma"
Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniu pracy życzę
- RAFI7737
- Gość
-
CO KTOŚ TAM KTO TAKIE BZDURY OPOWIADA DAŁEŚ CIAŁA I TO WSZYSTKO
- RAFI7737
- Gość
-
zainteresowana napisał:
KIEROWNICZKA CO CHWILE ZMIENIA SIE ZAŁOGA I W OGÓL OCHRONA JEST TAM CHORA PRÓBOWAŁA ZADZIC NAMI MASAKRA CZESTO BYLY CHORE AKCJE SPORO OSOB BYLO OSKARZANYCH O KRADZIEZE( PRACOWNICY) CO W OGOLE BYLO TYLKO WYMYSLEM OCHRONY....KIEROWNICZKA ZWALNIALA OD RAZU OSOBY KTORE HAROWALY JAK SZALONE WIELOKROTNIE SIEDZIALAM NA KASIE PO 12-14 GODZIN ALE TO JUZ PRZESZLOSC Z PERSPEKTYWY CZASU TO NAWET CIESZE SIE ZE MNIE ZWOLNILI BYLA NIBY REDUKCJA ETETOW A TAK NA PRAWDE TO JEDEN KOLES DAL DUPY NA KONKRETNA SUMEjaaa napisał:
ale ten oboz tworza pracownicy czy kierowniczka?pracowalam tam dobrze placa ale to jawny oboz pracy chcesz to sprobuj sama sie przekonasz
TY TO MUSISZ BYC NAPRAWDĘ OSOBĄ NAWIEDZONĄ AHA A CO DO OCHRONY TO JA NA ICH MIEJSCU TO CI WSPÓŁCZUŁ .
MORZE JESZCZE CIĘ TAM TORTUROWALI ZAMYKALI W TIKO ITP.. POMYSL JAK CI NIE ODPOWIADAŁO TO DO INTER
MASAKRA POKRZYWDZONA\Y NIKT CIE TAM NA SIŁE NIE TRZYMAŁ A I ŻYCZĘ POWODZENIA W INNEJ PRACY JAK WOGOLE JA ZNAJDZIESZ Z TAKIM ROZUMOWANIEM