- Otrzymane podziękowania: 0
Gdzie szukać pracy a gdzie lepiej nie w Słubicach?
- kaja
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- kamila
- Gość
-
- joanna
- Gość
-
- zainteresowana
- Gość
-
- jaaa
- Gość
-
- kaja
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- zainteresowana
- Gość
-
ale ten oboz tworza pracownicy czy kierowniczka?pracowalam tam dobrze placa ale to jawny oboz pracy chcesz to sprobuj sama sie przekonasz
- dusia
- Gość
-
- ble
- Gość
-
Pracowałem w folirexie praca była super kierownik ok. brygadziści też a na wypłate nie narzekałem chociaż za darmo nie płacili. Jeśli jesteś leniem i pieprzonym nierobem to wszędzie będzie tobie źle to samo się tyczy tych co znają swoje prawa a o obowiązkach już zapomnieli .
Pracy jest bardzo dużo i za dobre pieniądze lecz niestetry trzeba przychodzić do pracy punktualnie i pracować , a nie udawać że się robi aha nadgodziny jak szef każe to się robi , to wtedy wypłata też będzie ok.
- Said
- Gość
-
- Pablito_boy
- Gość
-
moj maz pracuje we foliarexie ......porazka bmw tez juz robi ostra selekcje i premie obcina watpie zeby nasze słbickie firmy odczuwaly kryzys...... problem jjest w tym ze prezesi nie beda pracowac z grosze.... ponoc w mili jest ok ale nie wiem na ile to prawda moja sasiadka pracuje w biedronce ponoc jest tam dobrze duzo zmienilo sie na lepsze
Dusia a skad ty masz informacje na temat ostrych selekcji i obcinania premii w bmw?
- aron
- Gość
-
- WIE.......
- Gość
-
KIEROWNICZKA CO CHWILE ZMIENIA SIE ZAŁOGA I W OGÓL OCHRONA JEST TAM CHORA PRÓBOWAŁA ZADZIC NAMI MASAKRA CZESTO BYLY CHORE AKCJE SPORO OSOB BYLO OSKARZANYCH O KRADZIEZE( PRACOWNICY) CO W OGOLE BYLO TYLKO WYMYSLEM OCHRONY....KIEROWNICZKA ZWALNIALA OD RAZU OSOBY KTORE HAROWALY JAK SZALONE WIELOKROTNIE SIEDZIALAM NA KASIE PO 12-14 GODZIN ALE TO JUZ PRZESZLOSC Z PERSPEKTYWY CZASU TO NAWET CIESZE SIE ZE MNIE ZWOLNILI BYLA NIBY REDUKCJA ETETOW A TAK NA PRAWDE TO JEDEN KOLES DAL DUPY NA KONKRETNA SUMEjaaa napisał:
ale ten oboz tworza pracownicy czy kierowniczka?pracowalam tam dobrze placa ale to jawny oboz pracy chcesz to sprobuj sama sie przekonasz
- zainteresowana
- Gość
-
Ale nad kierowniczka ktos musi byc.Wiec nie tylko ona tym sklepem rzadzi? W kazdym lidlu tak jest czy tylko w słubickim?zainteresowana napisał:
KIEROWNICZKA CO CHWILE ZMIENIA SIE ZAŁOGA I W OGÓL OCHRONA JEST TAM CHORA PRÓBOWAŁA ZADZIC NAMI MASAKRA CZESTO BYLY CHORE AKCJE SPORO OSOB BYLO OSKARZANYCH O KRADZIEZE( PRACOWNICY) CO W OGOLE BYLO TYLKO WYMYSLEM OCHRONY....KIEROWNICZKA ZWALNIALA OD RAZU OSOBY KTORE HAROWALY JAK SZALONE WIELOKROTNIE SIEDZIALAM NA KASIE PO 12-14 GODZIN ALE TO JUZ PRZESZLOSC Z PERSPEKTYWY CZASU TO NAWET CIESZE SIE ZE MNIE ZWOLNILI BYLA NIBY REDUKCJA ETETOW A TAK NA PRAWDE TO JEDEN KOLES DAL DUPY NA KONKRETNA SUMEjaaa napisał:
- iga
- Gość
-