- Otrzymane podziękowania: 0
Wybory 2010
- :)
- Autor
- Gość
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- janpis
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Autor
- Gość
-
- gosc
- Autor
- Gość
-
Rozumiem, że tylko dzięki zdecydowaniu tej Pani mamy teraz przerost zatrudnienia, kolesiostwo i burdel w UM oraz podległych w podległych mu instytucjach.Takie osoby są właśnie potrzebne . Takie które będą wiedziały co z czym zrobić , za co się wziąć , a nie tylko siedziały na fotelu i czekały : "a możę samo się coś zrobi hm?" A więc ja BARDZO bym chciała aby Pani Katarzyna startowała na burmistrza Słubic!!!!!
- obserwator
- Autor
- Gość
-
- Autor
- Gość
-
Boze uchowaj od takiego kandydata!Traktowanie UM jak prywatnego folwarku,a strazy miejskiej jako szoferow i ochroniarzy:kompetencje pani Katarzyny.Niech startuje-moze zmusi mnie w ten sposob do pojscia na wybory(pierwszy raz mialem odpuscic).Pojde,aby glos odebrac.
A więc widzę , że co do Pani Katarzyny miałam całkowicie mylne zdanie? Hm. Takie wnioski nasunęły mi się po przeczytaniu tej wypowiedzi , dochodząc również do wniosku iż musisz ją obserwatorze znać i wiesz co piszesz. Teraz mam dużo do myślenia .
- Kalina
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- andrea
- Wylogowany
- Świeżak
-
- rasta_z_miasta
- Wylogowany
- Świeżak
-
- pio
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- dokror
- Wylogowany
- Świeżak
-
- dokror
- Wylogowany
- Świeżak
-
Bezwzględnym priorytetem dla władz miasta powinna być budowa obwodnicy Słubic. Lat zaniedbań w tej dziedzinie nie można wytłumaczyć praktycznie niczym. Wokół, choćby w Ośnie Lubuskim, obwodnice są z sukcesem budowane, natomiast Słubice wielkie inwestycje drogowe omijają szerokim łukiem. Jesteśmy miastem, przez które przejeżdża ogromna ilość samochodów ciężarowych. Nie mogą one niszczyć dróg w centrum miasta, nie mogą stanowić zagrożenia dla mieszkańców. Dlatego właśnie budowa obwodnicy będzie moim priorytetem inwestycyjnym.
- martunia
- Wylogowany
- Świeżak
-
A ciekawa jestem, co sie zmieni po wyborach!?
Czekam na mieszkanie juz 6 lat (a z tego co wiem, są osoby które jeszcze raz tyle czekają). Pisemko było, zgłosimy się, itp., Wiem, że są mieszkania, sami z mężem znaleźliśmy takie, ale zaraz sie okazało,że socjale mają z tego powstać i nie ma szans, tylko,że okazuje sie,że w takich mieszkaniach ( wyremontowanych) zamieszkują ludzie, którym jest to komunalnie przyznabe. Jak nie ma się funduszy i ZNAJOMOŚCI to raczej marne szanse. Ale... taką sytuacje jak ja znam to trzeba nagłośnić, i uwierzcie mi zrobię to...
- Kalina
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Wystarczy juz nepotyzmu i kumoterstwa w Slubicach.
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Nikt mu nie podskoczy, kupił sobie głosy etatami w urzędzie.