- Otrzymane podziękowania: 0
W Netto panuje Mafia .
- Archimond
- Wylogowany
- Świeżak
-
Czy On coś Panu zrobił? Mówi Pan o tym co kierownik "wyprawiał w PiP". Niech Pan poda przykłady - razem się pośmiejemy. Nie jestem w stanie sobie kierownika, który przecież jest ,miłym i porządnym człowiekiem, w roli złego pracodawcy i wcielenia nietolerancyjnego szatana. Jest Pan jego byłym pracownikiem w PiP?A może to Pan Irek kryje sie za nickiem "tajemniczy klient"?
Pozdrawiam
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- kotek
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja od początku istnienia Netto jestem tam klientem i to bardzo częstym.Nigdy nie byłam świadkiem w tym miejscu jakichkolwiek dziwnych afer.Żyję na tym świecie już jakiś czas i wiem,że sądy też bywają omylne.A pan Irek poza telewizją na prawo i lewo opowiadał o swojej krzywdzie i zapewniam ,ze raczej zaciskał pięści niż wyciskał łzy.Kierownika też trochę znam i nigdy nawet krzywego spojrzenia nie zauważyłam na jego twarzy.Panie TAJEMNICZY KLIENCIE!jeżeli faktycznie nie jesteś panem Irkiem,to głupot tu nie wypisuj i faktycznie idz do Netto,bo nie wiesz co piszesz.Jeżeli zaś jesteś panem Irkiem,to wszystkie chwyty dozwolone.Łącznie z niepohamowaną histerią .Rozbawił mnie ten cyrk do łez.To takie w stylu TVN-u.Oglądalność przede wszystkim.
Warto zawsze pamiętać,że wszyscy poznali tylko jedną stronę medalu.Mądrzejsi wiedzą,że zawsze jest jeszcze ta druga.
- adamadamczyk63
- Wylogowany
- Świeżak
-
Archimond pracowałeś/aś z tym człowiekiem ? pewnie nie , ale moja córka pracowała z nim nie będę wymieniał tutaj nazwisk , i dużo wiem na temat tegoż Pana dobrego , porządnego , i zarazem miłego Pana Kierownika , wież za co został zwolniony z P i P za to że powiedział w obecności klientów i pracowników na sklepie że Pani Dyrektor jest starą K....... i za to został zwolniony więc proszę co wy wiecie ja mam prawie 60 lat i takiej prostej osoby nie widziałem , córka także opowiadała jak potrafił się odnosić do niej czy do innych pracownic tego marketu , a to że przegrał sprawę z tym kasjerem to bardzo dodrze może go czegoś nauczy , przede wszystkim pokory , i nie wypisuj KOTKU że Sady są omylne , może i tak ale w tej sprawie na pewno Sąd nie był omylny, a do przykładu , na miejscu Sądu obciążył bym całymi kosztami tegoż kierownika , oraz zasądził bym odszkodowanie na rzecz Pana Irka , może wtedy by się jeden z drugim opamiętali, Nie mam nic do tego kierownika bo fakt taki iż go nie znam osobiście ale fakt jest taki a nie inny, a to że media nagłaśniają tą sytuacje to bardzo dobrze że pokazują jak ludzie są wykorzystywani , poniżani i nie tylko w pracy , ja jestem pełen podziwu dla Pana Irka , że publicznie opowiedział to a to że płakał w telewizji to widać tylko że jest prawdziwym facetem, i nie był to cyrk , jak piszesz Kotku że cię rozbawił do łez , życzę Tobie i Archimondowi , podobnych przeżyć w pracy mobbing, poniżanie itp , może wtedy zrozumiecie że takie historie zdarzają się na prawdę , bo do puki kogoś z nas nie dotyczy dana sprawa to się śmiejemy i wypisujemy głupoty , a jak nas dotknie dana sprawa to wtedy inaczej myślimy ..
z szacunkiem dla was oboje ale proszę zastanówcie się nad tym co wypisujecie na forum !
Panie Irku jeśli pan to wszystko czyta to niech pan wie że ja i moja rodzina jest z panem chylimy czoła dla pana sprawy i podziwiamy pana za odwagę i niech pan się nie przejmuje także jak prostymi komentarzami wypisywanymi pod pana adresem to jest forum i każdy może coś na pisać dla zabicia czasu !
Pozdrawiam Adam
- tajemniczy klienet
- Świeżak
-
żal mi Ciebie człowieku a może ty jesteś obecnym pracownikiem tegoż marketu że aż tak obstajesz za tym kierownikiem co?
- tajemniczy klienet
- Świeżak
-
- Rob
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 17
- pio
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- tajemniczy klienet
- Świeżak
-
ale ty chyba nic a nic nie robisz bo tak patrze na te portale i wszędzie ciebie pełno ty chyba na tum żyjesz ???
jeśli tobie żal że on ryczał włącz sobie telewizor i też rycz . przeczytaj kilka razy swój płytki komentarz , zanim go puścisz na forum .. bo w każdej dziecinie jesteś mądry/mądra ... zastanów się zanim kogoś obgadasz co jest dla ciebie chore ? to że ktoś jest gejem ? czy to że twoim zdaniem ktoś ryczy jak to opisałeś /aś ...
- pio
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- adamadamczyk63
- Wylogowany
- Świeżak
-
Dziwi mnie twój upór ! czytałem kilka twoich postów , i na każdym podkreślasz jaka/jaki ty nie jesteś mądry/dra ! w wszystkim rozumy pozjadałaś/eś ... skąd u Ciebie taka obrona Netto? jesteś pracownikiem tegoż marketu a może któreś z twoich znajomych tamże pracuje ...
a może to ty jesteś tym kierownikiem tegoż marketu ??
Jeśli tak to powodzenia ...
mdli mnie od tego rodzajów wpisów przez pana/panią PIO
- marcin.rajczak
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- mar811
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- tajemniczy klienet
- Świeżak
-
- tajemniczy klienet
- Świeżak
-
Czy ktoś słyszał że do Netto potrzebują kierownika sklepu?
Bo w biurze pracy jest ogłoszenie że Netto szuka kierownika!
- kaja10
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 1