- Otrzymane podziękowania: 0
W Netto panuje Mafia .
- Starsza Pani
- Autor
- Świeżak
-
Starsza Pani
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- katarzyna11
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 4
wiec z pelnym szacunkiem dla starszej pani ale ida swieta wiec do garow kobieto a nie ploty......
dupa maryny
- dżozef
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 1
różni ludzie próbują tu załatwiać swoje interesy pisząc ciekawe historie
wesolych swiat!
- torpeda
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Śmiać się chce.Kobiety bez względu na zajmowane stanowisko powinny o siebie dbać... Pani Moniko.Co do teamtu...Nie miła atmosfera w tym sklepie..klientki nie czują się komfortowo robiąc zakupy--nie mogą przejść przez kasę nie będąc zmierzoną od góry do dołu.Może osoba rządząca powinna nieco wziąść się za kwestie personalne....i interpersonalne.Pozdrawiam klientów sklepu NETTO.
- lexmark
- Wylogowany
- Świeżak
-
- wesoly23
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 5
:dry:
abc
- kobra
- Wylogowany
- Świeżak
-
Co jest z Wami,dlaczego atakujecie ten market?
wiele sklepów omijam,bo nie podoba mi się obsługa,ale do głowy mi nie przychodzi wypisywać pierdoły na ten temat.
Nie lepiej opisać tych ,którzy się wyróżniają miła obsługą?????
- kobra
- Wylogowany
- Świeżak
-
- fredro
- Wylogowany
- Świeżak
-
- womeninred
- Wylogowany
- Świeżak
-
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
Wtedy żona , poprosiła o rozmowę z Kierownikiem sklepu , kiedy pojawił się Kierownik sklepu , przy kasie , i powiedziała mu dlaczego panuje taka , atmosfera w tym Netto to żona usłyszała, że w Słubicach jest wiele podobnych Sklepów jak Netto ...
Obecnie nie chodzimy do tego sklepu , zarówno jak moi znajomi , obsługa nie miła , Kierownik lekceważy klienta, nie reaguje na to co mówi klient , ale cóż można zrobić na to że w Netto pracuję 75 % znajomych Pana Kierownika z Piotra i Pawła.
mojej koleżanki córka tam pracuje ale powiedziała że też odchodzi , bo nie widziała takiego chamstwa i takiego lekceważenia ludzi , ona siedzi tylko na kasie , a inne osoby chodzą na papieroska wtedy kiedy mają na to ochotę a kolejki przy kasach jak były tak są do dziś.
zawsze jedna kasa otwarta , nikt się nie ruszy na drugą kasę żeby ją otworzyć, żeby nie było kolejki bo do kasy stoi się nawet po 20 minut.
Darek z żoną
- Starsza Pani
- Autor
- Świeżak
-
Ciągle jedna kasa otwarta , ciągle kolejki nawet w Gazecie zostaliście opisani w Lubuskiej co się dzieje w Netto jaka tam panuje sytuacja. a to nie są pierdoły jak mówisz koleżanko z Netto .
- dżozef
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 1
nigdy mnie nikt krzywo nie obcinał, nie było żadnych cudów uprzejmości, ale i nie było niczego złego, kłade towar, płace i do widzenia - żadnych komplikacji, to samo co w innych sklepach
jeśli chodzi o smród to co najwyżej śmierdział żul stojący przed mną w kolejce, albo jakiś niedomyty ubogi niemiec, trudno żeby poczuć smród od kasjerki z odległości 1-1.5 metra...
- fredro
- Wylogowany
- Świeżak
-
- artek-praca
- Wylogowany
- Świeżak
-
Nie raz słyszałam jak Kierowniczka moja , po prostu donosiła do Kierownika Netto , co kto robił jak robił czy pracował i z kim gadał , po prostu brzydziłam się tego wszystkiego co tam słyszałam, i to co się tam wyrabiało..
Ale ktoś dobrze napisał że "w Netto to Mafia" jak można zwalniać dobrych pracowników a przyjmować swoich znajomych, ? Ale przyjdzie i na Kierownika czas , jak to się mówi teraz ma swoje 5 minut , i czas się mu skończy , podobnie jak i mojej byłem kierownicze czas się szybko skończył , także wszystkich zwalniała , i przyjmowała sobie kogo chciała.,
Pozdrawiam wszystkich czytających.