- Otrzymane podziękowania: 0
W Netto panuje Mafia .
- AleksandraMagdalena
- Wylogowany
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
Aleksandra ale nie wolno ich prosić wtedy kiedy są na papierosku bo im dym zaszkodzi , na sklepie nie ma komu pracować ciągle jedna kasa otwarta a na zapleczu siedzą i głupoty pierdzielą lub na papierosku a jak o coś poprosisz to tak ci odpowiedzą że w buty ci wejdzie ...
- AleksandraMagdalena
- Wylogowany
- Świeżak
-
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
Ale co się dziwisz Aleksandra ??? takiego mają kierownika , a jaki szef tacy podwładni ....
- Valhalla
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 8
ani razu nie spotkałem się z niemiłą obsługą czy coś w tym rodzaju w tym sklepie, co do woreczków nie wiem - nie kupuję tam warzyw ani owoców.
- torpeda
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 8
- AleksandraMagdalena
- Wylogowany
- Świeżak
-
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
torpeda napisał: A jak palą papierosy na zapleczu to w całym sklepie tak śmierdzi.Ja jako palacz czuję a co dopiero ten kto nie pali.Powinien sanepid się zainteresować tym co tam się dzieje bo do standardów jakichkolwiek im daleko.
Dokładnie jak mówisz Torpeda , zdecydowanie jestem za tym aby im tam sprowadzić sanepid . b to prawda tak śmierdzi na tym sklepie jak na palarni , a podłoga przy warzywach i owocach tak się klei ze aż obrzydzenie bierze ale jest takie przysłowie , jak się ma na stanowisku pracy tak i z pewnością w domu .... ale cóż samo życie ..... powinny zamknąć to NETTO a postawić fabrykę czekoladek ... było by super smacznie ... a tak jest super ochydnie i w dodatku śmierdzącą ... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
gawdzik30 napisał: Niebawem Pan kierownik odpowie za swoje poczynania!!!!!!!!!!!! Niebawem czeka go spotkanie z prawdą w Gorzowie Wielkopolskim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie trzęsie portkami, należy mu się.
Witaj Gawdzik30 , pytam z Ciekawości co on takiego ma na sumieniu ? też tak słyszałem że będzie miał ciekaw,a sprawę .... DOBRZE MU TAK !!!
- dżagata
- Wylogowany
- Świeżak
-
- adamadamczyk63
- Wylogowany
- Świeżak
-
dżagata napisał: WITAM. PRZYPATRUJE SIĘ TEJ SPRAWIE I TROCHĘ WIEM NA TEN TEMAT. TE WSZYSTKIE KOMENTARZE PISZE PAN IR...... JEST BARDZO ZŁOŚLIWY RADZE WAM ABYŚCIE OMIJALI GO Z DALEKA. NETTO TO NIE DELIKATESY ŻE WSZYSTKO MA BYĆ NA TIP-TOP. POZDRAWIAM. :
Żal mi Ciebie dżagata , z której strony ty si ę przypatrujesz co? A Ir.......nie jest taki głupi żeby wypisywał na forum takie rzeczy...
- klientka
- Wylogowany
- Świeżak
-
- tajemniczy klienet
- Świeżak
-
Pani Moniko proszę o siebie zadbać bo swoją osobą odpycha pani klientów , higieną , zachowaniem, oraz to co pani sobą prezentuję , proszę nie brać tego jako złośliwość ale to oczywiste że higiena to podstawa i każdy się z tym zgodzi .
Serdecznie pozdrawiam wszystkich czytających .
Nina
- adamadamczyk63
- Wylogowany
- Świeżak
-
Pozdrawiam Adamczyk
- adamadamczyk63
- Wylogowany
- Świeżak
-
w Biedronce otwarte wszystkie kasy , w innych też większość jest otwarta ... zamknąć Netto i posadzić śrubokręty ,....
pozdrawiam