- Otrzymane podziękowania: 0
galeria Prima
- afrodyta
- Gość
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- miastowa
- Gość
-
- afcia
- Gość
-
Jak komuś się nie podoba i ma wysokie aspiracje co do powstałych sklepów w Galerii to niech sam zainwestuje i otworzy taki
"super sklep" jak np. w Gorzowie Askana, czy jakiś inny szajs albo pakuje manatki i wynosi się do większej aglomeracji miejskiej.
Moim zdaniem to wychodzi z was zazdrość, że może nie pracujecie np. w takim sklepie jak Travel Free,
a dameska, przyszła do sklepu na zakupy z mężusiem, czy podsłuchiwać rozmowy akurat pracownic Travela?
Może się starała tam do pracy ale nie nadawała się bo w pień po niemiecku nie kuma
i teraz na forum oczernia ludzi. Madam do spowiedzi należałoby pójść.
Pozdrawiam wszystkich optymistów.
- Afrodyta
- Gość
-
ktoś ma skąpy zasób słów i minimalne wyobrażenie to ja współczuję
- miastowa
- Gość
-
Nie bede do Ciebie mowic na " Pani " bo ewidentnie czepiasz sie mnie tylko dlatego ze napisalam co widzialam i co slyszalam, mam prawo do wyrazania mojego zdania oraz do opisania tego co widzialam czy slyszalam. No i na " Pani " trzeba sobie zasluzyc.
Bez odbioru.
- Kizia Mizia
- Gość
-
Miastowa, a Ty co taka święta jesteś??!! . Nie zdażyło Ci ię przeklnąć w miejscu publicznym. Daj spokój MIASTOWA. Wyluzuj. Jak Ci przeszkadza obsługa w Travel to poprostu już tam nie idz. I wszystko na temat. A Ty usłyszałaś jedno przekleństwo czy tam dwa i juz rozdmuchałaś to na całe Słubice. Jeszcze raz WYLUZUJ.
- miastowa
- Gość
-
Zalosne po prostu.
- onyx
- Gość
-
- kass
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Pozdrawiam.
- pies z kulawa nogą
- Gość
-
Kizia Mizia napisała:
:woohoo: Ehh Kizia Mizia za używanie wulgaryzmów i słów powszechnie uważanych za nieprzyzwoite, sa na mocy kodeksu wykroczeń przestepstwem i podlegają karze ograniczenia wolności lub grzywny do 1500 zł, to sa kary łagodne jak na dzisiejsze czasy, bo za czasów Chrystusowych wyprowadzana taką niewyparzoną gebę, za miasto i tam kamieniowano.Nie zdażyło Ci ię przeklnąć w miejscu publicznym.
Mi, i chyba wiekszości normalnych ludzi nie zdarza się przeklinac w miejscu publicznym.
- ona
- Gość
-
W końcu każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie...
- bass
- Gość
-
- misia
- Gość
-
- anka
- Gość
-
- afcia
- Gość
-