- Otrzymane podziękowania: 0
Szpital w Słubicach... wasze opinie
- Piterson
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Wiesław
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 7
Zobaczcie to:
www.szpitalslubice.pl/aktualnosci/5/
Będziecie mieli ułatwione zadanie by ocenić co się dzieje w szpitalu. Przez kilka lat zgraja cwaniaków żyła jak pączki w maśle. Teraz im się urwało, bo ktoś im się dobrał do d... Szukają teraz wszystkich sposobów by powrócić po trupach. Mam nadzieję, że ten prezio się jednak nie wystraszy i nie ugnie. Powodzenia.
No to teraz wyszło szydło z worka... Aż się wierzyć nie chce, że lekarze mogli tak niecnie postąpić. Gratuluję Panu Jabłońskiemu odwagi i determinacji. Niech Pan tam zrobi porządek!!!!!
- Całyczas Miłomi
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Głupota nie zwalnia od myślenia.
-Stanisław...
- qqłka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Czyżby?Z racji tego, ze jestem mężczyzną
Sprawdziłeś? Pomaga?nie korzystałem z oddziału ginekologicznego, ale Tobie qqłka zalecam. Może masz wściekliznę macicy.
Do czego?Akurat ja się odnoszę merytorycznie
Podałem linki, ktoś inny jeden z nich powtórzył. A ty nadal mi ubliżasz, zamiast się do nich odnieść i jeszcze mącisz.
To, że czegoś nie widzisz, nie znaczy, że tego nie ma.
Kto pyta nie błądzi, no ale taki światowiec jak ty wie lepiej. Nie?a Ty jesteś pieniaczem i zawsze szukasz dziury w całym.
Domyśliłem się, chciałem się tylko upewnić.Operację sfinansowało ubezpieczenie.
Bo widzisz większość z nas też ma ubezpieczenie, a mimo tego ciężko czasem uzyskać pomoc od docenianych na całym świecie lekarzy.
Bingo.(chyba, że zaocznie studiowałeś).
To proszę, oświeć mnie, tylko nie wyjeżdżaj z 10-cio letnim wyrzeczeniem.Porównując strażaka z lekarzem dajesz przykład braku umiejętności logicznego myślenia.
Czym się różni służba strażaka-ratownika od służby lekarza na dyżurze?
Zaraz się popłaczę.Na tym forum dałeś już niejednokrotnie powód do oceniania Cię jako pieniacza, prostaka i zaściankowego mieszczańskiego, niedowartościowanego marudy.
Zresztą możesz już nie odpisywać, bo mimo wszystko wygrałeś konkurs.
- kreplas
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Widzę, że masz straszne kompleksy. Żadnej merytoryki, same dyrdymały i próba łapania za słówka. Co do służby strażaka i lekarza, jeśli nie widzisz różnicy, to idź do okulisty. Całe szczęście, że w społeczeństwie normą jest ogół, a nie margines o niezdefiniowanej płci mózgu, mający raz przypadłości kobiece, raz za dużo testosteronu. Moze mogłaś/eś iść na studia medyczne, zbawiłbyś słubicki szpital i służbę zdrowia? Brawo Jasiu!
- basia30
- Świeżak
-
- Całyczas Miłomi
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
-Stanisław...
- mundi
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Nie wiem jak polskie NFZtowskie zakłady można nazywać szpitalami. Wrocław? Warszawa? Zielona Góra? Pffffffff.... Ja, kiedy byłem z Dżoaną w El Ej w Uesa, to tam dopiero były kliniki. Co prawda nie byłem ubezpieczony i nie miałem pieniędzy na leczenie w szpitalu, ale Dżoana znała bardzo dobrego weterynarza... To był prawdziwy pałac! Granity, marmury, ceramika, pcv, linoleum... Opieka na najwyższy poziomie!
A szczerze, to jakoś nie widzę sensownej riposty wcześniej wypowiadających się malkontentów na to co napisał pan Jabłoński na stronie szpitala... Czyżby to co napisał było prawdą? Zgroza!
- basia30
- Świeżak
-
mam wrazenie ze brak konkurencji i to ze sie jest spokojnie 30 lat na jednej posadce z wiedza wyniesiano hen hen dawno temu .... robi swoje, no ale nie mozna uogolniac i o tym tez trzeba pamietac, czlowieka nalezy indywidualnie oceniac.
- Całyczas Miłomi
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
-Stanisław...
- Cannon1963
- Wylogowany
- Świeżak
-
mam pytanie wybieram się do szpitala w Słubicach
na operację usunięcia żylaków
czy ktoś coś może mi powiedzieć odnośnie
chirurgi naczyniowej i chirurgów którzy tam pracują
plisss
pozdrawiam