Mechanik w Słubicach

• open
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 13:49 #898 przez open
Replied by open on topic Odp:Mechanik w Słubicach
ja byłem w warsztacie na wojska polskiego i nikomu go nie polecam nic mi nie zrobili a zapłaciłem 400 zdzierstwo

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• SZATAN
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/31 18:32 #920 przez SZATAN
Replied by SZATAN on topic Odp:Mechanik w Słubicach
POLECAM WARSZTAT NA WOJSKA POLSKIEGO RAZEM Z WULKAZNIZAJCA WULMAR !!! ROBIA DOBRZE I SOLIDNIE . PROSTOWANIE FELG WYMIANA OPON ... najlepszy mechanik

• anomiowy
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/31 19:18 #922 przez anomiowy
Replied by anomiowy on topic Odp:Odp.:Mechanik w Słubicach
O JAKI WARSZTAT CI CHODZIŁO PATRYK ??

• ANONIM
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/31 19:36 #923 przez ANONIM
Replied by ANONIM on topic Odp:Odp.:Mechanik w Słubicach
Jezeli chodzi ci o ten warsztat kolo dawnego komesu,to SIE grubo mylsisz bylem u nich kilka razy i jestem zadowolony,ceny sa bardzo dobre,a to ze dlugie terminy to znaczy ze maja duzo pracy.A jak jest drogo to zmieniaj sobie czesci sam,albo do bodzia ktory splajtowal.Pozdrawiam wszytskich klijentow Wulmaru.

• heeee?
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/31 19:53 #924 przez heeee?
Replied by heeee? on topic Odp:Mechanik w Słubicach
jak to bodzio splajtował?

• hAHA
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/01 15:48 #928 przez hAHA
Replied by hAHA on topic Odp:Mechanik w Słubicach
No a moze nie.Bodzio albo robi swoje auta albo jakis tamm dobrych jkolegow rzadnych klijentow tam nie przyjmuja.Polecam wulkanizacje WULMAR razem z warsztatem

Więcej
2008/11/04 22:35 #935 przez djpolonia
Replied by djpolonia on topic Odp:Mechanik w Słubicach
a znacie tego auto servis pphu na wladislawa lokieta????

jak on jest??

niewie´m, dzwonilem tam, no i tanio jest...ale niewiem czy dobrze.....byliscie kiedys u niego????

z gory dzieki

• slubiczanin
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/05 17:06 #941 przez slubiczanin
Replied by slubiczanin on topic Odp:Mechanik w Słubicach
ja ci polecam warsztat kolo dawego komesu razem z wulkanizacja robia bardzo dobrze.A na lokietka nigdy nie widzialem zeby cos robili oni nie maja za duzo pracy,oni tylko tam zyja z parkingu 24h.Jeszcze raz polecam ci wulmar.

• Przemysław ....
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/20 21:01 #1021 przez Przemysław ....
Replied by Przemysław .... on topic Mechanik w Słubicach
Panowie napewno nie jakiś wulmar bo nie od dziś wiadomo ze pan MARCINIAK to zdzierus i tak samo zdarł ze mnie!!! A dlaczego, bo jak się nie ma klientów i wjeżdża z marszu a nie jakies kolejki to trzeba zarobic nawet na tym jednym kliencie. A poza tym brak jakich kolwiek doświadczonych pracowników. Żałosne ale taka prawda. Inne warsztaty są o wiele lepsze i doswiadczone. polecam szkołę i na garażach.

• gosciu
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/20 22:01 #1022 przez gosciu
Replied by gosciu on topic O:Mechanik w Słubicach
jezeli cos ci sie nie podoba toznaczy ze nie umiesz normalnie zaplacic.A jak ci sie nie podoba to jedz do rajka tam zaplacisz 2x tyle.Iiiota

• gosc3
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/22 20:29 #1028 przez gosc3
Replied by gosc3 on topic O:Mechanik w Słubicach
przemek jak masz jakis problem to przyjedz na wulmar i powiedz a nie wypisujesz w internmecie.

• zaraza
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/23 11:46 #1030 przez zaraza
Replied by zaraza on topic O:Mechanik w Słubicach
Bardzo dobry mechanik jest w Rzepinie. Jeżeli ktoś ma Mercedesa do naprawy to tylko tam. Właściciel jest pasjonatem tych aut, głównie je tylko naprawia, nic innego tam nie widziałam. Sprowadza też te nie nadające się do jazdy, powypadkowe dla zamienników dzięki czemu ma wiele używanych oryginalnych części. Właściciel nazywa się Miodowski (o ile nie przekręciłam lekko nazwiska). Nie wiem przy jakiej ulicy mieści się jego warsztat. Za kościołem należy minąć tory kolejowe i skręcić w prawo. Jadąc prosto dojedzie się do starego CPN-u za którym zaraz mieści się warsztat. Z ceną również można się dogadać. Jest terminowy i dokładny. Nie należy do ludzi, którzy ciągną z klienta ile się da. Dba o swoich klientów, zdaje sobie sprawę, że jak klient wyjedzie zadowolony, to z pewności wróci. Ja tam samochód zawsze odstawiam i nigdzie indziej. Poza tym panuje tam miła atmosfera. Pracowników też ma dobrych. Ci najważniejsze nie każdy jest mistrzem we wszystkim tylko każdy ma swoją działkę na której się bardzo dobrze zna.
Gorąco polecam i pozdrawiam!!!

• polak
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/24 23:13 #1041 przez polak
Replied by polak on topic O:Mechanik w Słubicach
Polecam WYMIANE OPONA Z letnich na zimowe w WULKAZNIZACJI M.M Marciniak . SZYBKO DOBRZE I BEZ PROBLEMU . czasem trzeba chwile poczekac ale to normalne w tym okresie . ALE I TAK WARTO :) A MECHANIK TYLKO U PANA MIECZYSŁAWA .NAJLEPSZY JAKIEGO ZNAM!!! POLECAM

• me
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/25 08:02 #1042 przez me
Replied by me on topic O:Mechanik w Słubicach
A kto mi powie, gdzie w Słubicach znajdę osobę, która ominie mi immobilizer w starym autku? Pilne!

• janeczek
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/25 19:33 #1044 przez janeczek
Replied by janeczek on topic O:Mechanik w Słubicach
witam

Kto poleci mi jakiegos dobrego mechanika, który wymieni mi części w zawieszeniu?

Mam kilka rzeczy do zrobienia, wymiana gałek kierowniczych, stabilizatora, tulej metalowo gumowych w belce z tyłu.

Byłem kiedyś u ziętka i bodzia, ale tam płaci się w setkach! złodzieje. Za ziętkiem chyba też ktoś coś robi??

prosze o jakies namiary na zdolnego mechanika, u ktorego za usługe nie płaci się chorych sum

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas