- Otrzymane podziękowania: 0
Mechanik w Słubicach
- michal
- Autor
- Gość
-
Gdzie w Słubicach znajdę dobrego mechanika. Chodzi raczej o proste sprawy tj. wymiana paska rozrządu, wymiana oleju, wymiana reszty pasków i filtrów. Jestem początkującym mobilkiem i chciałbym się nieco dowiedzieć na temat slubickich mechaników. Widziałem, że na Wojska Polskiego - kawałek za dawnym Komesem - wybudowali nowy warsztat. Ktoś korzystał z ich usług?
Z góry dzięki,
Szerokości,
Michał
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- PRAKTYK
- Autor
- Gość
-
PROSTE NAPRAWY ZROBISZ U GRZESKA WALCZAKA NA UL DRZYMALY. NIEDROGO I TERMINOWO. JAKOSC ZA TO TAKA SOBIE.
DOBRZE NAPRAWISZ U CZESKA NA WITOSA ALE TERMINY I CENA. UNIKAJ DEU!!!, J-TECH!!! I BODZIA!!!.
DOBRY PRZEGLAD ZROBISZ W SAMOCHODOWCE U PANA FRANKA I NA OKREGOWCE.
CZESCI KUPISZ U GOSCIA NA JEDNOKIERUKNOWEJ (OBOK STAREGO KOMISARIATU).
BLACHE NAPRAWISZ U WOJSY NA KOPERNIKA. MOZNA SIE DOGADAC.
TANKUJ NA SHELU, MYJ NA KOSCIUSZKI. BEDZIESZ ZADOWOLONY.
POZDRAWIAM
- michal
- Autor
- Gość
-
Lepiej nie mogłeś mi tego przedstawić, wielkie dzięki !! Mam nadzieję, że i innym to się przyda!
Pozdro.
- Beata
- Autor
- Gość
-
J-tech jest nieterminowy i drogi. O Bodziu nie wiem.
Wiem, że używane części można kupić w Marexie na Witosa ale ostrzegam przed Jasiniakiem!!!
Pozdrawiam
- Wojtek
- Autor
- Gość
-
Wiem, że używane części można kupić w Marexie na Witosa ale ostrzegam przed Jasiniakiem!!!
Pozdrawiam
Co jak co, w Marexie, nie radze kupować. Właściciel, niejaki Pan Sławuta, lubi ceny z kosmosu. Np. potrzebowałem wyświetlacz komputera i klamke do Opla Omegi B. Pan S. chciał, za wyświetlacz 350zł. Pan Jasiniak tylko 200zł. Za klamke Pan S. chciał 50zł. Pan Jasiniak 30zł.
Także jak używane części to tylko u Jasiniaka, Marex omijać z daleka...
- Miejscowy
- Autor
- Gość
-
w necie znalazłem za 100 zł
Co do mechaników to polecam warsztat na przeciwko motozbytu
- ktuś
- Autor
- Gość
-
Nie polecam warsztatu obok polmozbytu. Polecam Pana Witka na Drzymały jako dobrego elektryka. To w warsztacie Marka Walczaka. Samego Walczaka nie polecam.
Kiedyś dobrze robili u Wilusia ale ceny zalezały od humoru właściciela.
Ja mercem jeżdżę tylko do Renka w garażach przy Strzeleckiej. Renek jest OK.
- robak
- Wylogowany
- Świeżak
-
- kolo
- Autor
- Gość
-
- woch22
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- temek
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- auto kupiec
- Autor
- Gość
-
W necie nie wiesz co kupujesz, nie masz reklamacji. Ja jednak wolę używki kupować na miejscu. Widzę od kogo i co kupuję. Mogę potargować i takie tam.
Nie polecam warsztatu obok polmozbytu. Polecam Pana Witka na Drzymały jako dobrego elektryka. To w warsztacie Marka Walczaka. Samego Walczaka nie polecam.
gratuluję rozeznania w zakresie handlu i dokonywania transakcji w internecie. masz tam taką samą gwarancję jak wszędzie i przed zakupem możesz się wyraźnie dowiedzieć (zadzwonić, napisać email) jak z nią wygląda. podam przykład, w internecie z hurtowni autoryzowanej (nie jakieś zamienniki) kupilem oryginalną szybę przednią za równe 200zł, w slubicach w promocyjnej cenie oferowali mi nową za 450zł, lub używaną za 300 - żenada...
możesz sobie policzyć ile zaoszczędziłem
i oczywiście normalnie na zakupiony towar w necie dostalem gwarancję, fakturę itd.
obojętnie czy część jest używana czy nowa, każdy hadlujący ma obowiązek dać ci z towarem dowód sprzedaży (paragon, fakture)
polecam ci zmiane nastawienia na zakupy w necie, naprawde mozesz sporo zaoszczedzic
- mirek
- Autor
- Gość
-
ktuś napisał:
W necie nie wiesz co kupujesz, nie masz reklamacji. Ja jednak wolę używki kupować na miejscu. Widzę od kogo i co kupuję. Mogę potargować i takie tam.
gratuluję rozeznania w zakresie handlu i dokonywania transakcji w internecie. masz tam taką samą gwarancję jak wszędzie i przed zakupem możesz się wyraźnie dowiedzieć (zadzwonić, napisać email) jak z nią wygląda. podam przykład, w internecie z hurtowni autoryzowanej (nie jakieś zamienniki) kupilem oryginalną szybę przednią za równe 200zł, w slubicach w promocyjnej cenie oferowali mi nową za 450zł, lub używaną za 300 - żenada...
możesz sobie policzyć ile zaoszczędziłem
i oczywiście normalnie na zakupiony towar w necie dostalem gwarancję, fakturę itd.
obojętnie czy część jest używana czy nowa, każdy hadlujący ma obowiązek dać ci z towarem dowód sprzedaży (paragon, fakture)
polecam ci zmiane nastawienia na zakupy w necie, naprawde mozesz sporo zaoszczedzic
Nic dodać, nic ująć !
- Dorota
- Autor
- Gość
-
- błażej
- Autor
- Gość
-