Parkowanie w naszym mieście...
- sebastian
- Autor
- Gość
-
[img size=150][img]http://img151.imageshack.us/img151/7778/polovm8.jpg[/img]
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- mieszkaniec
- Autor
- Gość
-
- ja
- Autor
- Gość
-
- Kolezka
- Autor
- Gość
-
- Kolezka
- Autor
- Gość
-
- Jurek
- Autor
- Gość
-
co z tego, ze tak stają - a Wam nigdy nie zdarzyło się cos zrobic żle? mogło byc kilka opcji: 1. duzo wolnych miejsc, 2. kierowca nie chcial miec porysowanej karoserii przez inne auta itd.
Kolezka napisal(a):
Ciekawe drogi kolego co bys powiedzial jakbys mial jakas pilna sprawe na poczcie, a nie mialbys gdzie zaparkowac.
Buhahahaha... sie pokulałem trochu po poddlodze jak te wpisy poczytalem.. odpowiedziec postanowilem Panowie, czytam i zastanawiam sie czy wy macie jakis szacunek dla innych kierowcow, dla was warzne jest jedno.. aby mi samochodu nie porysowano znaczy karoseri-tak postawił bo innego miejsca nie mial. Moze byc jeszcze gorzej jechał pod prad bo innej drogi nie było, albo pilna sprawa go dusila. No mam i podpowiadam co do parkowania-stawiajcie w poprzek na trzech miejscach wtenczas auta wasze beda o wiele bezpieczniejsze- dwa stanowiska, to jescze moze sie kto zmiescic i zarysowac. Jak masz pilna sprawe na poczcie, a miejsca gdzie zaparkowac nie ma to jest tam przejscie dla pieszych gdzie do parku sie wchodzi tam sobie bryke postawisz spokojnie. Facet co te fotki pokazuje obnaza wlasnie glupote parkujacych brak wyobrazni i tolerancji dla innych uzytkowników aut, no ale jak sie nie chce miec porysowanego auta to chyba sprobuje tak stawiac
- Mnieciu
- Autor
- Gość
-
- Kolzeka
- Autor
- Gość
-
Chodziło mi o to, że jak np. nie było miejsca na parkingu, a miałbyś pilną sprawę do załatwienia na poczcie, to byś się wkurzał, że taki baran zajmuje 2 miejsca.
- Jurek
- Autor
- Gość
-
QUOTE:
Jurek - czytaj ze zrozumieniem to co napisalem.
noo,stary tak bylo napisane, myslalem ze sie tlumaczysz...zas gdybys tak napisal, od razu rzeczowo i po imieniu>>>> Chodzilo mi o to, ze jak np. nie bylo miejsca na parkingu, a mialbys pilna sprawe do zalatwienia na poczcie, to bys sie wkurzal, ze taki baran zajmuje 2 miejsca.
Z pewnoscia bym zrozumial.
pozdrawiam
- sebastian
- Autor
- Gość
-
[img size=150][img]http://img135.imageshack.us/img135/9884/bmwkr7.jpg[/img]
- kierowca
- Autor
- Gość
-
- hehe
- Autor
- Gość
-
hehehehee sorry, nie mogłem się powstrzymać
- sebastian
- Autor
- Gość
-
- sebastian
- Autor
- Gość
-
- kierowca
- Autor
- Gość
-