Parkowanie w naszym mieście...

• sebastian
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 14:27 #899 przez sebastian
Parkowanie w naszym mieście... was created by sebastian
Witam
Jestem emerytowanym parkingowym, czlowiekowi normalnie -gul- skacze jak widzi takie parkowanie. Centrum miasta male auto i zajete dwa miejsca parkingowe. Normalnie nie było gdzie zaparkowac a tu brak zrozumienia kierowcy i traktowanie parkingu tylko dla siebie, jak przydomowego.
Nie wspomnę o zatrzymywaniu sie przed pasami. Niemieccy kierowcy zatrzymuja sia na widok pieszego dochodzacego do pasów. Nasi przejada ci po nogach –jak ich szkola na tych kursach jazdy-KATASTROFA.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• kierowca
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 14:32 #900 przez kierowca
Replied by kierowca on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
o! i takie akcje właśnie pokazywać! niech ludzie wiedza. rejestracja bardzo fajnie zaslonieta. wlasciciel, jesli tu zaglada to bedzie mial nauczke!

• Wojtek
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 15:12 #901 przez Wojtek
Replied by Wojtek on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
Nawet jeśli kierowca tutaj nie zajrzy, to może jakiś jego znajomy, albo ktoś w tym stylu. Popieram takie tematy, i mam nadzieje że admini nie skasują tego tematu.

• janek
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 15:16 #902 przez janek
Replied by janek on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
Jak znam życie to kierowca była baba lub szczyl… szkoła tu nie jest winna tylko głupota, która tę szkołę skończyła. Mógł zostawić za szybą kartkę-zaraz wracam i nie było by krzyku. Swoją drogą obnażać takie postępki potrzeba –czas zacząć foto konkurs-kto nastepny.

Więcej
2008/10/30 15:18 #903 przez Grzesiek
Replied by Grzesiek on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
Wojtek napisał(a):

mam nadzieje że admini nie skasują tego tematu.

Nikt nic nie będzie usuwał.

• gosc
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 15:23 #904 przez gosc
Replied by gosc on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
Wiem to bo widzialem - kierowca to kobieta na 100 %

• gosc
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 15:25 #905 przez gosc
faceci jako kierowcy oprócz plci niczym sie nie roznia

• mrufka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 15:31 #906 przez mrufka
Replied by mrufka on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
kierowca kierowcy nie rowny. tutaj ewidentny przyklad tego co chwile temu napisalam. nie wiem czy to czyjas zlosliwosc czy nieuwaga? a moze strach przed zarysowaniem auta przez innego "genialnego" kierowce.

• gosc
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 15:44 #907 przez gosc
Kierowce tak parkujacego powinna jak najszybciej spotkac niespodzianka - w innym miejscu miasta gdy bedzie chcial parkowac - a tu klapa bo kazdy stoi byle jak nie zwracajac uwagi na innych kierowcow.
A co z przejsciami dla pieszych !! nie widzicie jak fatalnie nasi rodzimi kierowcy traktuja pieszych - brac przyklad z sasiadow zza Odry !!!

• kierowca2
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 16:19 #908 przez kierowca2
Replied by kierowca2 on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
Parkowanie przedniej marki szczyt luksusu zajać dwa miejsca. Za takie parkowanie u niemca zaklada sie blokade na kolo. Gdzie czarni, ci ze strazy miejskiej chyba szukaja psich kupek bo do tego się nadaja.

• ucia
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 20:47 #910 przez ucia
Replied by ucia on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
szkoda ze w poprzek nie stanela/stanal

• mistrz kierownicy
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/10/30 23:08 #912 przez mistrz kierownicy
Replied by mistrz kierownicy on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
A ja powiem że najgorsze jest jak większość kierowców parkuje na ulicy w naszym mieście są dosyć wąskie ulice a tu nie dość że z jednej to z drugiej strony parkują wiele jest takich miejsc i ciężko jest przejechać nie trudno w tym przypadku o kolizję przykład ulica Sienkiewicza .

Więcej
2008/10/31 17:55 #919 przez Pawik
Replied by Pawik on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
No pieknie, nie mam samochodu, a moj pojazd to rower, ale tak nie zdarzylo mi sie tak zaparkowac. Sprobuje :woohoo:

• gosc
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/02 18:10 #932 przez gosc
sebastian napisał(a):

Witam
Jestem emerytowanym parkingowym, czlowiekowi normalnie -gul- skacze jak widzi takie parkowanie. Centrum miasta male auto i zajete dwa miejsca parkingowe. Normalnie nie było gdzie zaparkowac a tu brak zrozumienia kierowcy i traktowanie parkingu tylko dla siebie, jak przydomowego.
Nie wspomnę o zatrzymywaniu sie przed pasami. Niemieccy kierowcy zatrzymuja sia na widok pieszego dochodzacego do pasów. Nasi przejada ci po nogach –jak ich szkola na tych kursach jazdy-KATASTROFA.

Szkoły na kursach uczą tak jak każą nasze polskie przepisy, w Niemczech należy ustąpić pierwszeństwa pieszemu zbliżającemu się do przejścia bez sygnalizacji świetlnej. Nasze rodzime przepisy mówią, że dopiero pieszy będący na pasach ma pierwszeństwo.
Generalnie przydało by się, żeby ludzie nie posiadający prawa jazdy też od czasu do czasu zaglądnęli do PoRD, bo niektórzy piesi to jak święte krowy chodzą i myślą, że samochód jadący nawet z prędkością 40-50km/h zatrzymuje się w miejscu i mogą sobie bezkarnie na przejście wkroczyć.

• ugabuga
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2008/11/04 12:32 #933 przez ugabuga
Replied by ugabuga on topic Odp:Parkowanie w naszym mieście...
miszCZ kierownicy :blink:

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas