- Otrzymane podziękowania: 0
Mechanik w Słubicach
- balcerek
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Grzesiek
- Wylogowany
- Moderator
-
- dreamhost
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Ja mogę polecić Ci serwis Rutka z czystym sumieniem. Naprawy były zawsze dobrze wykonane i nigdy nie było problemów.
Ciekawe czy skrajnie nietypowe amerykańce też robi. Chociaż o mechanikach w Słubicach, gdybym miał powiedzieć krótko, zwięźle i bardzo ogólnie, słowa te nie nadawałyby się na forum.
A właśnie czy ktoś wie, czy jakiś serwis w Słubicach ma pojęcie o autach amerykańskich / kanadyjskich, tzn. czy np. ma komputer ze złączem ALDL i odpowiednim softem...?
- mlody19
- Wylogowany
- Świeżak
-
- ru-dy
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Teraz mam pytanko o te najazdy czy kanał czy tunel co jest gdzieś w Słubicach, można to jakoś wynająć i użyć ? Robił to ktoś z Was ? Większość jakiś drobnych ustereczek można zrobić samemu z drobnymi narzędziami, tylko że do większości trzeba kanał.
- Piterson
- Świeżak
-
Usługa która została wykonana, została wykonana po partacku, podczas wymiany elementów zawieszenia zostały pozrywane gwinty, zamiast oryginalnych śrub zostały powkręcane inne, o mniejszej średnicy, o czym nie zostałem w ogóle poinformowany.
Podczas jazdy o mało nie urwaliśmy wahacza.
Tylko żałuję że nie wziąłem rachunku za usługę, bo bym teraz mógł założyć sprawę w sądzie.
Co do wyważania kół, kiedyś wyważali tam solidnie, teraz szkoda tylko pieniędzy.
Do pana Marciniaka i syna nic nie mam.
- Góral
- Wylogowany
- Senior forum
-
- diabeelek
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Piterson
- Świeżak
-
O ile masz klimę.
- dżozef
- Wylogowany
- Senior forum
-
Niestety nie polecam już pana Marciniaka, o mały włos przez mechaników którzy tam pracują nie straciłem wraz z rodziną życia.
Usługa która została wykonana, została wykonana po partacku, podczas wymiany elementów zawieszenia zostały pozrywane gwinty, zamiast oryginalnych śrub zostały powkręcane inne, o mniejszej średnicy, o czym nie zostałem w ogóle poinformowany.
Podczas jazdy o mało nie urwaliśmy wahacza.
Tylko żałuję że nie wziąłem rachunku za usługę, bo bym teraz mógł założyć sprawę w sądzie.
Co do wyważania kół, kiedyś wyważali tam solidnie, teraz szkoda tylko pieniędzy.
Do pana Marciniaka i syna nic nie mam.
niestety mogę potwierdzić. głupia sprawa - wymiana żarówki w lampie, jakiś gówniarz od nich wziął, zaczął się mocować i szarpać, coś konkretnie trzasło, pytam co się stało, nic nic- słyszę, wszystko jest ok to tak "zaskakuje"
Myslę, kurde dupa, a nie zaskakuje, nie znam sie na samochodach, ale idiotą nie jestem, ale patrze żarówka świeci, upewniam się jeszcze raz pytajac czy na pewno, koleś mowi że jest ok.
Potem jade na przeglad a diagnosta mowi ze lewy reflektor źle świeci, ze nie jest dobrze ustawiony, no to pyk żeby pokretłem wyregulować, aha, dupa, nic nie działa, nie ma regulacji - teraz już wiadomo co trzasło, poszły mocowania plastikowe od regulatora wysokości swiatla, diagnosta dopuscil do jeżdzenia ale kazał zrobić, szkoda tylko że musze teraz zaplacic za to że jakis idiota od nich z warsztaty nie umial wymienic żarówki.
nikomu bym tam nie polecił robić auta, za duże ryzyko, tez mam nauczke jak piterson, mozna było wziac rachunek, i potem do nich jechać, ale czlowiek madry po szkodzie.
swoją droga dlaczego w sklepach, taksowkach wszyscy obligatoryjnie dają paragony, rachunki, a w warsztatach samochodowych jeszcze nigdy nie spotkalem sie zeby ktos sam dawał przeciez normalnie kasują, świadczą uslugi, itd.
- diabeelek
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Adrian Łopusiewicz
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Dar699
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Pit
- Wylogowany
- Świeżak
-
Pozostałych Słubickich pseudo mechaników szkoda opisywać.
UNIKAJCIE
-j-tech
-na końcu Konstytucji 3-go Maja po prawej w kierunku Drzymały( Andrzej)
-Jasiniak
- pio
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3