- Otrzymane podziękowania: 0
Mechanik w Słubicach
- bruder
- Autor
- Gość
-
bartek napisał:
proponowałbym Pana Rutkę......-najważniejsze.... nie podmienia części itd.
:ohmy::S
Czy Jtech hmmm, czy u nich mozna zaufac? chodzi o "te czesci"...
Z terminami to tragedia, ale to akurat mozna przezyc (mimo wstawienia auta i wieczornego odebrania bez naprawienia...)....
Nie podmieniaja caly czas u nich robie i wszystko zawsze jest ok. Nie wyganiaja czlowieka z hali jak inni mechanicy
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- xxx
- Autor
- Gość
-
- slubice slubice
- Autor
- Gość
-
Nigdy nie mialem problemow na tym warsztacie z naprawa czegos zawsze dobrze zrobione. a ceny wiadomo zaleze od tego co sie naprawia .Pozdrawiam
- big
- Autor
- Gość
-
- fg
- Autor
- Gość
-
- m
- Autor
- Gość
-
- King
- Autor
- Gość
-
1.Warsztat na Witosa (Dzierniejko) - chciał mi wymieniać amortyzatory i przekładnię kierowniczą, gdy tak naprawdę uszkodzone było łożysko na półosi.
2. Jankowiak nie potrafi zmienić rozrządu (chyba, że dostanie w ręce piętnastoletniego VW) a źle założony rozrząd może zniszczyć silnik jak w moim przypadku.
3. U Konopackiego same pijaczki i praktykanci a jeden ważniejszy od drugiego. Chcesz tam zmienić rozrząd? Licz się z uszkodzeniem popychaczy zaworów, bo źle założą pasek.
4. J-tech - masz kasę i czas, to czekaj i płać.
5. Matkowski - Naprawią Ci auto pod warunkiem, że to nie usterka silnika,
Zadowolony byłem jedynie po naprawach u Szymańskiego na Nocznickiego i podobno bystry chłopaczek to ten z Narutowicza, choć tam jeszcze nie jeździłem. Obecnie mam nowe auto i serwisuję je w Poznaniu. Serwis ASO to też nieporozumienie, ale nie mam wyjścia. Ostatnio wymieniając uszczelniacz wału korbowego nie dokręcili wahacza, co skończyło się prawie wypadkiem, gdy auto przy hamowaniu ze 130 km/h zaczęło ściągać na przeciwny pas ruchu.
Aha, jeżeli ktoś ma auto japońskie, to polecam z czystym sumieniem OTULAKOWSKI SERWIS z Poznania. Gość trochę gburowaty w pierwszym kontakcie, jednak naprawdę jest w porządku i ma niesamowitą wiedzę. Mechanika, elektryka itd. Jeden z trzech gości w Polsce, który naprawia np. silniki Wankla w Mazdach. Generalnie poprawia po serwisach z całego kraju a z serwisu Mazdy z Frankfurtu regularnie jeżdżą do niego auta, bo niemiaszki przeważnie nie znają przyczyny usterek.
- driver
- Autor
- Gość
-
- Racja
- Autor
- Gość
-
- Borg
- Autor
- Gość
-
Nie było usterki nie do usunięcia. Każdy klient był najważniejszy. Ceny miał normalne a obsługę na duuużym poziomie.
Czasmi zajeżdżało się po radę i słuchało jak poezji. Najbardziej zawiły temat wyłożył w sposób przystępny dla każdego.
Ja, zwykły nauczyciel do dziś wiem po co jest i jak działa np: silnik krokowy. Niestety, wyjechał gdzieś podobno na biegun. Wcale mu sie nie dziwię.
Ale żal. Nie szanujemy fachowców i oni odchodzą. Zostają ci, którzy zostają. Szkoda. Cholera szkoda.
- Ja
- Autor
- Gość
-
- pati
-
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- kefas
- Autor
- Gość
-
- ja
- Autor
- Gość
-
- ddd
- Autor
- Gość
-