- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Wiem, że używane części można kupić w Marexie na Witosa ale ostrzegam przed Jasiniakiem!!!
Pozdrawiam
W necie nie wiesz co kupujesz, nie masz reklamacji. Ja jednak wolę używki kupować na miejscu. Widzę od kogo i co kupuję. Mogę potargować i takie tam.
Nie polecam warsztatu obok polmozbytu. Polecam Pana Witka na Drzymały jako dobrego elektryka. To w warsztacie Marka Walczaka. Samego Walczaka nie polecam.
Kiedyś dobrze robili u Wilusia ale ceny zalezały od humoru właściciela.
Ja mercem jeżdżę tylko do Renka w garażach przy Strzeleckiej. Renek jest OK.
ktuś napisał:
W necie nie wiesz co kupujesz, nie masz reklamacji. Ja jednak wolę używki kupować na miejscu. Widzę od kogo i co kupuję. Mogę potargować i takie tam.
Nie polecam warsztatu obok polmozbytu. Polecam Pana Witka na Drzymały jako dobrego elektryka. To w warsztacie Marka Walczaka. Samego Walczaka nie polecam.
Kiedyś dobrze robili u Wilusia ale ceny zalezały od humoru właściciela.
Ja mercem jeżdżę tylko do Renka w garażach przy Strzeleckiej. Renek jest OK.
gratuluję rozeznania w zakresie handlu i dokonywania transakcji w internecie. masz tam taką samą gwarancję jak wszędzie i przed zakupem możesz się wyraźnie dowiedzieć (zadzwonić, napisać email) jak z nią wygląda. podam przykład, w internecie z hurtowni autoryzowanej (nie jakieś zamienniki) kupilem oryginalną szybę przednią za równe 200zł, w slubicach w promocyjnej cenie oferowali mi nową za 450zł, lub używaną za 300 - żenada...
możesz sobie policzyć ile zaoszczędziłem
i oczywiście normalnie na zakupiony towar w necie dostalem gwarancję, fakturę itd.
obojętnie czy część jest używana czy nowa, każdy hadlujący ma obowiązek dać ci z towarem dowód sprzedaży (paragon, fakture)
polecam ci zmiane nastawienia na zakupy w necie, naprawde mozesz sporo zaoszczedzic