galeria Prima

Więcej
2009/03/18 08:30 #1781 przez yju
galeria Prima was created by yju
Jak Wam tak naprawdę podoba się nowa galeria handlowa?? Myślę , że po kilku miesiącach działania można już coś powiedzieć. Ja myślę, że ktoś tam oszalał bo nastawił się na kokosy a tak naprawdę wielu spraw nie przemyślał. Zaglądałem tam kiedyś kilka razy i ciągle pustki :laugh: Powiedzcie czy ktoś kupuje buty czy inne ciuchy w sobotę wieczorem lub niedzielę. A może wypowie się ktoś z pracowników jak jest naprawdę:kiss: Pozdrawiam

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• Gosia
  • Gość
  • Gość
2009/03/18 10:24 #1783 przez Gosia
Replied by Gosia on topic O:galeria Prima
Ja tam byłam tylko 2 razy, bo nie mam czasu tam chodzić i nie bardzo mam kiedy.Ale jak ktoś pracuje cały tydzień, to w niedzielę mozna się wybrać na zakupy...

• pracownik
  • Gość
  • Gość
2009/03/18 12:39 #1789 przez pracownik
Replied by pracownik on topic O:galeria Prima
kokosow nie ma a ludzi tyle co kot naplakal... , nuda niesamowita !

• miastowa
  • Gość
  • Gość
2009/03/18 16:20 #1790 przez miastowa
Replied by miastowa on topic O:galeria Prima
Moim zdaniem sklepy troche nie przemyslane.
Nie ma w Slubicach niestety pozadnej ksiegarni, przydalby sie Empik ( www.empik.com/ ) gdzie oprocz ksiazek ludzie kupowaliby plyty, filmy czy tez czasopisma, gazety.
Jezeli chodzi o ciuchy to szkoda ze dla mlodziezy nie ma firmy Troll ( www.troll.com.pl/ ), no ale za to jest w sumie House ( www.house.com.pl/ )
Myslalam ze bedzie cos w stylu Solar ( www.solar-company.com.pl ) - bylaby konkurencja dla eleganckich ciuchow na Wesele, Chrzciny itd dla K&K gdzie ciuchy maja zawyzona cene w tym butiku, bo o wiele taniej tej samej firmy ciuchy mozna kupic w Galerii w Gorzowie czy w Zielonej Gorze.
Niby jest Monnari w Primie, ale o wiele fajniejsze sa w Solar i za lepsza cene.

Jezeli chodzi o pracownikow galeri prima - ten sklep na dole z alkoholem i ciuchami esprit - bylam tam dwa razy, obsluga przy kasie opowiadala sobie jak to weekend kazdy spedzil, nie przejmujac sie klientami i klnac przy ludziach jak szewc, padaly slowa na k ... np. " Ale sie ku ...a bawilam, zaj.. bylo, ale ten poje ... byl tez na baletach " itp.
Zadnego wstydu.
Mam wrazenie ze sie Panie nie przemuja bo nastawione na Niemcow nie musza mowic poprawna polszczyzna, a lacina ...
a szkoda.

• miastowa
  • Gość
  • Gość
2009/03/18 16:23 #1791 przez miastowa
Jeszcze zapomnialam dodac - Galeria ogolnie wyglada z zewnatrz na duza, a jak sie wejdzie to bardzo malo sklepow w srodku, jakos nie zagospodarowane to wszystko moim zdaniem. Pomniejszyliby przejscia miedzy sklepami, na korzysc wiekszej ilosci sklepow.
Przed otwarciem w gazecie pisali ze bedzie duzo gastronomi - a tak na prawde nie ma niczego pozadnego, zadnej knajpy/baru gdzie mozna pozadnie zdjesc.

• iga
  • Gość
  • Gość
2009/03/19 08:43 #1809 przez iga
Replied by iga on topic O:galeria Prima
galeria totalna porażka nic ciekawego . pojedzcie sobie do Askany do Gorzowa tam to jest w srodku chyba ze sto sklepow jest naprawde wybór no i porządne kawiarnie są

• mieszkaniec
  • Gość
  • Gość
2009/03/19 14:52 #1811 przez mieszkaniec
Replied by mieszkaniec on topic O:galeria Prima
...ja tam chodze czesto do CROPPa , mila obsluga,fajne ciuchy i cenowo tez jest ok!!!! jedyny godny sklep w tej zacofanej GALERII

• M.
  • Gość
  • Gość
2009/03/19 17:44 #1813 przez M.
Replied by M. on topic O:galeria Prima
Malo sklepow,zadnej knajpy.Ciesze sie z croppa house mohito i ccc chociaz zadko chodze z braku kasy .

• Kizia Mizia
  • Gość
  • Gość
2009/03/20 09:02 #1817 przez Kizia Mizia
Replied by Kizia Mizia on topic O:galeria Prima
Witaj!!!!
Oj proszę Panią dlaczego tak Pani brzydko się wypowiada na temat TRAVEL FFEE.
Jakoś sobie nie przypominam ,żebyśmy rozmawiały na takie tematy jak balety. My nie mamy po 15 lat żeby chodzić na dyskotekę. Wiesz co!!!! Najpierw przemyśl to co chcesz napisać. I nie oczerniaj NAS. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• Kizia Mizia
  • Gość
  • Gość
2009/03/20 09:06 #1818 przez Kizia Mizia
Replied by Kizia Mizia on topic O:galeria Prima
Wypowiedz swoją kierowałam do MIASTOWEJ B)

• miastowa
  • Gość
  • Gość
2009/03/20 17:01 #1829 przez miastowa
Nikogo nie oczerniam, bylam z Mezem, widzialam - slyszalam.
Zaluje tylko ze nie zwrocilam uwagi ...
Nie twierdze ze wszystkie Panie obslugujace tak sie zachowywaly, jedynie te Panie ktore byly przy ciuchach Esprit.

• EDI
  • Gość
  • Gość
2009/03/20 22:01 #1831 przez EDI
Replied by EDI on topic O:galeria Prima
Mi sie galeria podoba .:)Jakby była jakas knajpa lub lepsza cukiernia było by super.
Jak czytam komentarze o porownywaniu Askany do Primy .to tak jak by Słubice porownywac do Warszawy.
Peno ze mozna biadolic j nazekac ze nie ma kin basenow teetru itp tylko dla kogo ??? dla 15000 Słubiczan ?
Wielkosc jest na miare naszego miasta i cieszmy sie ze taki obiekt powstal.

• slubiczanka34
  • Gość
  • Gość
2009/03/20 22:03 #1832 przez slubiczanka34
Replied by slubiczanka34 on topic O:galeria Prima
Jakoś nie mam ochoty tam zaglądać... I pewnie nie pójdę, skoro tam takie wielkie nic. Tak samo jak nigdy nie byłam "u Mencla". Nie lubię takich miejsc: wielkie molochy z cenami dla Niemców.

• EdI
  • Gość
  • Gość
2009/03/20 22:13 #1833 przez EdI
Replied by EdI on topic O:galeria Prima
JAk znam zycie to prowadzisz jakas bude ze szmatami .Nie ma to jak opluc konkurencje .
B)

• JACA
  • Gość
  • Gość
2009/03/20 23:03 #1834 przez JACA
Replied by JACA on topic O:galeria Prima
Nie ma się co oszukiwać, Galeria powstała pod Niemców. Przeciętnego mieszkańca po prostu nie stać. Ażeby zakupić gadżety z tych sklepów, ludzie musieliby odmówić sobie wielu rzeczy. W dobie kryzysu uważam, iż ludzie po prostu nie przejmują się, by zakupić odzież z górnej półki, tylko zastanawiają się nad tym by mięli co włożyć do garnka. Osobiście uważam, że GALERIA to chybiona inwestycja...
POLAK nie pójdzie, a NIEMIEC oleje ...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas