- Otrzymane podziękowania: 0
Najlepszy weterynarz - Słubice i okolice
- kaswi
- Gość
-
natomiast w przypadku kota chorego sytuacja się troche komplikuje - wtedy trzeba sprzedać golfa 3 żeby wykupić leki :silly: :silly: :silly:
ale to logiczne jest przecież:silly: :woohoo:
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- zygmunt
- Gość
-
- ciekawski
- Gość
-
Wbrew pozorom ludzie w słubicach nie mają tylko psa i kota ale chętniej sięgają po bardziej egzotyczne zwierzaki i muszą z nimi jeździć poza miasto do lecznic aby któs był w stanie pomóc ich zwierzakom w nagłych przypadkach.
Który ze słubickich lekarzy faktycznie ma doświadczenie z tego typu zwierzakami i kogo byście sami mogli polecić?
Pozdrawiam
- kaswi
- Gość
-
ps. tez cie kocham:kiss: :kiss: :kiss:
- zygmunt
- Gość
-
- pata
- Gość
-
- Viola
- Gość
-
wredna to jest ta pani przy kosci czarna.
a to fakt akurat:unsure:
poza tym nie mam zastrzeżeń do tej lecznicy, nadal korzystam z jej usług tylko preferuje innego lekarza niż powyżej, czasem trochę uśmiechu i sympatycznijszy ton nie zaszkodzą pani doktorB)
ja ogólnie z lecznicy jestem bardzo zadowolona możliwość badań na miejscu i zakres wykonywanych zabiegów świadczą dla mnie o profesjonaliźmie, a nie czy ktoś jest miły czy nie, to już ludzka natura:P , choć zdecydowanie jest lepiej gdy jest symptycznie- nie jest to jednak priorytet dla mnie:)
pozdrawiam
- my
- Gość
-
Dla mnie liczy się jeszcze raz powtórzę: trafna diagnoza jak i podejście do zwierząt. Z zamkniętymi oczami oddałabym pod opiekę mojego kotka do pani doktor na sienkiewicza, na bohaterów - nigdy. Dlaczego opiszę, może Pani sobie z bohaterow przypomni jak mi leczyla kota Impaktine (najlepiej na 3 miesiące czyli fiolka za ok 50 zl) przy zupelnie zdrowych nerkach (porównaie wyników z morfologii która tam została wykonana, na jej podstawie stwierdzenie ze nasz kotek mial silna niewydolnosc nerek, bzdura!! porownaie wynikow wykazalo u innego lekarza, że kotek ma nerki w normie!!!!!!!!! wciskanie suchego żarcia firmy którą sprzedją, dla kotka po zabiegu usunięcia ropniaka (35 stopni latem!!) pod języczkiem, bez uprzedzenia że suche może podrażniać i żeby nie dawać, że kotek prawie nie ma szkliwa (dwie ryski - które obejrzałam przy narkozie!!! u innego lekarza) No Comment. Zdzierstwo i arogancja, zupełny brak kopmetenji, albo po prostu robienie z ludzi idiotów, Dla mnie szok ogromny byl.
- my
- Gość
-
cóż o konkurencji nigdy nie powinno się mówić żle.. hm obee to Pani widocznie jak i świadczy o poziomie, a raczej jego braku. Czyli nie myliłam się co do lekarzy na bohaterów. Kropka.... znaczy... w tym... no... gabineciku dziewczyny, ktora dopiero co skonczyla studia nie starcza aby odstarszyc od nas klientow, a nie starcza:cheer:
przez cały post wyziewa arogancja jak i brak profesjonalizmu, o którym pani cały czas mówi. poniższy post tego przykładem, cytuję żeby każdy mógł się przekonać. To jest żenada, żeby w taki sposób pisać, sobie klientów z kochanymi zwierzaczkami w ten sposób nie przysporzycie. Jezu, szok co tu zobaczyłam.
kaswi napisał:
SZ.P. Maćku, zeby nie napisac nazwiska, które zreszta i tak niewiele mówi Słubiczanom:laugh: więc może lepiej tak: drogi zygmuncie, reniu itp.it...
jezeli nieetyczne dumpingowe wrecz ceny obrażające zawod oraz zatrudnienie w lecznicy... znaczy... w tym... no... gabineciku dziewczyny, ktora dopiero co skonczyla studia nie starcza aby odstarszyc od nas klientow, a nie starcza:cheer: i musicie uciekać sie do takich tanich żenujących sztuczek i pisać te różne oszczerstwa i potworności na forum to mi was szkoda, a jeszcze bardziej naiwnych ludzi, którzy do was przez to pójdą. wszystko i tak odbije sie na ich zwierzętach, które predzej czy pózniej i tak do nas trafiają. na kazdego przychodzi czas jak juz praktyka pokazala;)
ale tak to już jest, że niektórzy są sympatyczni i niedrodzy bo nic innego nie mają do zaoferowania, a inni maja dziesięcioletnie doświadczenie, standarty i sprzęt:)
poprosze o wymyślenie w kolejnym poscie innego zwierzęcia niz kot bo te akurat uwielbiam i darze ogromnym szacunkiem! więcej inwencji, może jakieś cytaty? :laugh:
najpoważniejsi klienci w tym mieście korzystają z naszych a nie waszych usług a to najlepiej świadczy o jakości:) takimi postami ściągniecie do siebie tylko i wyłąćznie tzw. chorągiewki, ktore kolęduja po całym powiecie i nigdy nic i nikt im nie dogodzi i wiecznie marudzą takze powodzenia życzę:kiss:
ale możecie sobie pisać:laugh: im więcej hałasu tym lepiej i od razu jest to odczuwalne:)
pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie:kiss:
żenada !!!
- kASIA
- Gość
-
- ja
- Gość
-
- GOŚĆ
- Gość
-
- natalia00
- Wylogowany
- Świeżak
-
Kilka dni temu uratował mojego pieska, jego stan był bardzo ciężki,baliśmy się że nie przeżyje nocy a teraz czuje się coraz lepiej, wizyty u doktora rano i wieczorem, kroplówki, zastrzyki, antybiotyki...podejście lekarza do zwierząt niesamowicie ciepłe a kiedy przyszło do płacenia byłam w wielkim szoku że tak mało zapłaciłam! gorąco polecam, warto dojechać te kilkanaście kiilometrów i miec pewność że przede wszystkim Wasz zwierzak będzie zdrowy a Wasza kieszeń nie będzie pusta!
- bubek
- Wylogowany
- Świeżak
-
Pozdrawiam
- kbz. Adwokaci
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Porady prawne dla każdego