- Otrzymane podziękowania: 0
Najlepszy weterynarz - Słubice i okolice
- Nelson
- Wylogowany
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Nelson
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Bardzo prosze..
- milka
- Gość
-
- mart
- Gość
-
- rena
- Gość
-
- Łukasz
- Gość
-
zawsze korzystałem z usług lekarzy koło ogólniaka i byłem bardzo zadowolony, ale ciekawośc zwyciężyła i spróbowałem nowo otwartej lecznicy - powiem tylko...nigdy więcej
- roxi
- Gość
-
- JA
- Gość
-
- TY
- Gość
-
Witam, zupełnie przypadkiem trafiłam na to forum i zdecydowałam się zabrać głos. Rok temu leczyłam swoją kotkę w lecznicy przy ul. Bohat. Warsz. i delikatnie mówiąc nie byłam zadowolona. Lekceważące podjeście do klienta, "gburowaty" lekarz i co najważniejsze - brak jednoznacznej diagnozy pomimo wykonanych zdjęć i badań krwi. Martwiło mnie to bo moja kociczka czuła się coraz gorzej:( Po kilku wizytach (za które za każdym razem sporo płaciłam) postanowiłam skonsultować się z innym lekarzem. Wybrałam sie do lecznicy w Gorzowie (za cmentarzem) i jakie było moje zdziwienie kiedy p. doktor postawił zupełnie inną diagnozę!! Miałam wrażenie, że oglądając zdjęcie ostakiem sił powstrzymuje się przed skomentowaniem roboty "kolegów po fachu". W każdym razie postawił mi zwierzaka na nogi!
Nie chcę jednoznacznie oceniać pracy weterynarza obok ogólniaka, może trafiałam na kiepskie dni, ale na pewno więcej nie skorzystam z ich usług, od tamtej pory regularnie nawet z prozaicznym odrobaczeniem jeżdżę do Gorzowa.
wszyscy trafiają przypadkiemB) wiadomoB) na co chorowała kociczka, cóż takiego powiedział dr w gorzowie oglądając zdjęcia i zdjęcia czego oglądał? konkrety, konkrety, tylko one się liczą! takich nieprawdziwych, bezpodstawnych bajek i historii można na pęczki wymyślić
- Łukasz
- Gość
-
poza tym lekarze koło ogolniaka są dostępni całą dobę!
dokładnie! a jak to jest istotne sam sie przekonałem
mój pies po wizycie na sienkiewicza nie poczuł się lepiej, a wręcz przeciwnie wieczorem znacznie sie pogorszyło zadzwoniłem do pani "doktor" i zostałem krótko mówiąc olany:S całe szczęście sympatyczna pani doktor z boh. warszawy nie widziała problemu i udzieliła pomocy psu późnym wieczorem:)
- Krystyna
- Gość
-
Tak samo leczyłam psa na ul. Sienkiewicza i gdy w nocy miałam problem to kazano mi przyjść rano.
Strasznie się bałam, że nie przeżyje. Zadzwoniłam do lecznicy na Bohaterów i mimo, że było "grubo" po 2:00 przyjęto mnie bez problemu. Naprawdę polecam !!! Dzięki nim mój pies żyje i czuje się dobrze
- zygmunt
- Gość
-
- kaswi
- Gość
-
jezeli nieetyczne dumpingowe wrecz ceny obrażające zawod oraz zatrudnienie w lecznicy... znaczy... w tym... no... gabineciku dziewczyny, ktora dopiero co skonczyla studia nie starcza aby odstarszyc od nas klientow, a nie starcza:cheer: i musicie uciekać sie do takich tanich żenujących sztuczek i pisać te różne oszczerstwa i potworności na forum to mi was szkoda, a jeszcze bardziej naiwnych ludzi, którzy do was przez to pójdą. wszystko i tak odbije sie na ich zwierzętach, które predzej czy pózniej i tak do nas trafiają. na kazdego przychodzi czas jak juz praktyka pokazala;)
ale tak to już jest, że niektórzy są sympatyczni i niedrodzy bo nic innego nie mają do zaoferowania, a inni maja dziesięcioletnie doświadczenie, standarty i sprzęt:)
poprosze o wymyślenie w kolejnym poscie innego zwierzęcia niz kot bo te akurat uwielbiam i darze ogromnym szacunkiem! więcej inwencji, może jakieś cytaty? :laugh:
najpoważniejsi klienci w tym mieście korzystają z naszych a nie waszych usług a to najlepiej świadczy o jakości:) takimi postami ściągniecie do siebie tylko i wyłąćznie tzw. chorągiewki, ktore kolęduja po całym powiecie i nigdy nic i nikt im nie dogodzi i wiecznie marudzą takze powodzenia życzę:kiss:
ale możecie sobie pisać:laugh: im więcej hałasu tym lepiej i od razu jest to odczuwalne:)
pozdrawiam bardzo bardzo serdecznie:kiss:
- Gość
- Gość
-
Jeśli już mogę polecić jakiś weterynarzy to jest to klinika na Żwirowej w Gorzowie Wlkp. www.klinika-wet.gorzow.pl/ - mila i fachowa obsługa na wysokim poziomie .
Pozdrawiam
- Ewa
- Gość
-
na ul.Sienkiewicza jest bardzo mila pani,obok ogólniaka wredna weterynarz.
bzdura! może konkretniej na czym ta wrednośc polega? bo ja chyba trafiam na te lepsze dni:laugh: poza tym na Bohaterów Warszawy jest zespół lekarzy do koloru do wyboru, wszyscy wredni?:silly:
ja tez bylem na wieczornej wizycie i mnie skasowali 200zl. tak leczyli mi kota ze zdechł! narobili mu badań za 150zł i dala mi leków za ponad 50zł i powiedzieli że nic mu nie jest!!!
a ile sie spodziewałeś? no drogi Zygmuncie nie ma nic za darmo;) pracują tam lekarze nie wolontarusze:)
wg Ciebie zapłacenie 200zł jest gwarancja że kot przeżyje?
powiedziała że nic mu nie jest i dała leków za 50zł z - pewnościa tak było:S
to obok ogólniaka maja system jak najwięcej wyłudzic pieniędzy od klienta !!!
no pewnie, bo jak widze wg Ciebie usługi powinni świadczyc gratis:laugh:
radze się przyjżeć ceną w lecznicach w dużym mieście, ja mieszkałam wcześniej w Poznaniu i wiesz mi porównując to lekarze na Bohaterów Warszawy chyba w pewnym sensie są wolontariuszami
powinniście się cieszyć, że mamy w Słubicach dostep do takiej lecznicy
ale w sumie to narzekanie mnie nie dziwi to takie polskie, ble ble wszyscy źli, zdzierusy i wredni:side: szkoda gadać
pozdrawiam
E.