- Otrzymane podziękowania: 0
Tatuaż w Słubicach
- Mala Emka
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2009/04/05 00:37 #2044 przez Mala Emka
gdzie na tatuaż??? was created by Mala Emka
Mam do Was jeszcze jedno pytanie : które studio w Słubicach robi dobrze,bezpiecznie i ladnie tatuaże? za przystepną cenę jeszcze dobrze by było;) z góry dziex za odp.
Temat został zablokowany.
- podolska
- Gość
-
2009/04/05 12:15 #2046 przez podolska
Replied by podolska on topic O:gdzie na tatuaż???
powiem ci,ze 'dziaralam' sie jakies 3lata temu na 1-go maja,ale byl tam inny facet,ktory naprawde mial moim zdaniem ogromny talent.!jestem zadowolona do dzis 
niestety juz tam nie pracuje,ale nie polecam ci,bys tatuowala sie w slubicach...
moze gorzow.?
pozdrawiam.

niestety juz tam nie pracuje,ale nie polecam ci,bys tatuowala sie w slubicach...
moze gorzow.?
pozdrawiam.
- GoŚć
- Gość
-
2009/04/06 14:23 #2052 przez GoŚć
Replied by GoŚć on topic O:gdzie na tatuaż???
Polecam studio w ZG prowadzi je Piotrek , robił mi już tatoo, w tym miesiącu jadę po następny, ceny ma bardzo przystępne. Mogę podać nr kom do niego .
- Jack
- Gość
-
2009/08/25 09:19 #3393 przez Jack
Replied by Jack on topic Tatuaż w Słubicach
Gdzie zrobić i mniej więcej ile to może kosztować ? Proszę o pomoc w wybraniu studia tatuażu w Słubicach.
- ZNAJOMA;
- Gość
-
2009/08/25 09:27 #3394 przez ZNAJOMA;
Replied by ZNAJOMA; on topic O:Tatuaż w Słubicach
Wszystko zależy w którym miejscu ma być tatuaż - jak sie pochwalisz to Ci powiem do kogo sie udać
- Mala Emka
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2009/08/26 13:24 #3407 przez Mala Emka
Replied by Mala Emka on topic O:Tatuaż w Słubicach
Nie polecam i ostrzegam przed zrobieniem tatuażu w Słubicach ! nie ma tu odpowiedniego,profesjonalnego studia i fachowca ; Polecam za to salon w ZG i Żarach, przekonałam się na sobie. Jeśli trzeba będzie ,mogę dać dokładne namiary na te miejsca.
- gucios
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2009/08/27 10:13 #3415 przez gucios
Replied by gucios on topic O:Tatuaż w Słubicach
To ja Jack tylko musiałem się zarejestrować i zmieniło mnię imię. Tatuaż chcę zrobić na ramieniu z lekim motywem w kolorze. Proszę o parę rad, to ma być ten pierwszy raz
- łysy
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2011/02/10 16:16 #8073 przez łysy
Replied by łysy on topic O:gdzie na tatuaż???
Teraz w 2011r jest wreszcie dobre studio tatuazu vidmo robilem i jestem mega zadowolony pytaj o Tomka a napewno wyjdzesz zadowolony!
- kaja10
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
2011/02/10 17:36 - 2011/02/10 17:37 #8075 przez kaja10
Replied by kaja10 on topic O:gdzie na tatuaż???
Polecam studio tatuażu na 1-go Maja! Na pewno nie pożałujesz!
Ostatnia2011/02/10 17:37 edycja: kaja10 od.
- łysy
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2011/02/11 11:23 #8090 przez łysy
Replied by łysy on topic O:gdzie na tatuaż???
No bylem i koles powiedzal mi ze nie zrobi mi tego tak jak bym chial bocos tam bo on itp.. A jesli lubisz krzywe gwiazdki to lec tam bo kolezance zrobil :blink: :dry: Ja wole kogos któ jezdzi na conventy tattoo
Robilem kolo mostu kolo taxówek i jestem zadowolony kazdy ma inne bajki :woohoo:
- vidmo tattoo
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2011/03/25 12:28 - 2011/04/06 14:51 #8534 przez vidmo tattoo
Replied by vidmo tattoo on topic O:Tatuaż w Słubicach
[naruszono zasady regulaminu]
Ostatnia2011/04/06 14:51 edycja: Redakcja Słubice24.pl od.
The following user(s) said Thank You: Muras
- mak002
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2011/05/08 20:56 #8919 przez mak002
Replied by mak002 on topic O:gdzie na tatuaż???
Na tatuaz najlepiej do Zielonej Góry, studio tatuazu artystycznego NEKROSKOP. Prace tego artysty mozna zobaczyć na jego stronie. dzięki jego zasludze studio viking rownież z zielonej miało jakiś prestiż, ale ile mozna robić za kogoś i na kogoś. . Naprawdę polecam, jestem własnie w trakcie robienia tatuazu już trzecia sesja za mną i stwierdzam ze rewelacja. Pozdrawiam
- artysta
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2011/05/09 00:36 #8920 przez artysta
Replied by artysta on topic O:gdzie na tatuaż???
Ja mam tatuaze od 4 artystów i szczeze powiem w Słubicach owszem tylko
Vidmo tattoo jest dobre. Ja tag że zajmuje sie sztuka malarstwem... owszem najlepiej na swoim ale liczy sie talent nie papier...kwestia wyboru.
Vidmo tattoo jest dobre. Ja tag że zajmuje sie sztuka malarstwem... owszem najlepiej na swoim ale liczy sie talent nie papier...kwestia wyboru.
- mak002
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2011/05/09 18:37 #8922 przez mak002
Replied by mak002 on topic O:gdzie na tatuaż???
Do artysta!
Tak pewnie papier sie nie liczy ale byle komu to papieru nie dadzą. Co do tatuazu to talent jest najważniejszy ale i technika wykonanie, cienie, jak stosować farbe jakie ilości dobierać, co robić zeby naprawdę był efekt bo literki mozna zrobić nawet w więzieniu i tez mówią ze są git! Gdyby slubiccy tatuatorzy byli tacy dobrzy to nie nie umawiali by sie własnie z tym człowiekiem na porady i dziarganie własnych tatoo.
A conwenty to nie wyjazd na egzamin po papier jak na prawojazdy tylko najlepsi z najlepszych pokazują i rywalizują w tej owej sztuce jaka jest tatuaz!
Tak pewnie papier sie nie liczy ale byle komu to papieru nie dadzą. Co do tatuazu to talent jest najważniejszy ale i technika wykonanie, cienie, jak stosować farbe jakie ilości dobierać, co robić zeby naprawdę był efekt bo literki mozna zrobić nawet w więzieniu i tez mówią ze są git! Gdyby slubiccy tatuatorzy byli tacy dobrzy to nie nie umawiali by sie własnie z tym człowiekiem na porady i dziarganie własnych tatoo.
A conwenty to nie wyjazd na egzamin po papier jak na prawojazdy tylko najlepsi z najlepszych pokazują i rywalizują w tej owej sztuce jaka jest tatuaz!
- artysta
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2011/05/11 00:51 #8936 przez artysta
Replied by artysta on topic O:gdzie na tatuaż???
Nie zaprzeczyłem że Aero jest dobry.Ale nikt mistrzem sie nie urodził
Ale i tak widzę ze jesteś jego mega fascynatem to rób u niego sobie
Ja znam 3 Słubickich tatuatorów i żaden u niego się nie tatuował
Każdy dochodzi latami do renomy w tych czasach technika pozwala na duże możliwości młodym
Każdy sam decyduje:) Ja robiłem w Słubicach u Talara, jestem zadowolony
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.