Uwaga niekompetentny pośrednik!!!

Więcej
2014/01/06 12:02 #18293 przez ewoocia25
Replied by ewoocia25 on topic Odp: Uwaga niekompetentny pośrednik!!!
Dziwne że tak się oburzasz Katarzyna 11 jak piszesz że ktoś znajomy tam pracował, czy może sama tam pracowałaś że taką pianę toczysz ???ja nie jestem ze słubic więc nic mnie nie interesuje jakie grono słubiczan to czytam, wypowiadam swoje zdanie bo pracuje w tej firmie a Ty jak tam nie robisz to się najpierw tam zatrudnij a potem gadaj bo nie jesteś wiarygodną osobą jak żyjesz tylko tym co ktoś Tobie przekazał...

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/01/06 12:35 #18295 przez katarzyna11
Replied by katarzyna11 on topic Odp: Uwaga niekompetentny pośrednik!!!
piane to chyba ty toczysz.....wiem kim jestes...slubice to nie las vegas....
:P

dupa maryny

Więcej
2014/01/06 20:06 #18297 przez munio-24
Replied by munio-24 on topic Odp: Uwaga niekompetentny pośrednik!!!
Przypatruje się tej dyskusji bo sam pracuję na kurczakach już od dłuższego czasu i po części jest to prawda że arwa nie jest do końca uczciwym pośrednikiem do się tam robić tylko trzeba mieć odpowiednie podejście a nie każdy je ma i więcej ludzi przyjmują niż zwalniają. Z naszej zmiany tylko 1 osobie nie przedłużono umowy i chyba ta osoba wie o kogo chodzi :P

Więcej
2014/01/06 20:12 #18298 przez ewoocia25
Replied by ewoocia25 on topic Odp: Uwaga niekompetentny pośrednik!!!
no to Kasia się zabawia w detektywa niech szuka w swoim las vegas

Więcej
2014/01/07 11:39 #18301 przez katarzyna11
Replied by katarzyna11 on topic Odp: Uwaga niekompetentny pośrednik!!!
nie wiem o kogo chodzi i nawet nie wiem czy chce wiedziec.....przykre jest tylko to jak ewcia wypisuje sie na temat tej osoby.....juz to na butach przerabialem....teraz widac jakim kolega jest ewcia skoro w pracy potrafil kolegowac sie z ta osoba a teraz takie rzeczy wypisuje na forum...widocznie brak ci odwagi zeby isc do tej osoby i powiedziec jej to prosto w oczy a nie rzykac swoje wypociny na forum....twoje zachowanie pokazuje styl i sposob bycia polakow ktorzy pracuje w de(nie wszytskich oczywiscie....) wiem tylko tyle co mi powiedziala kolezanka ze dziewczynie nie dali umowy bo za duzo upominala sie o swoje

dupa maryny

Więcej
2014/03/05 20:52 #18729 przez Marcus33
Replied by Marcus33 on topic Odp: Uwaga niekompetentny pośrednik!!!
Witam,Katarzyno11, chciałbym porozmawiać z Tobą na jeden temat zw. z pracą w Niemczech,bo uważam Ciebie za rozsądną osobę.Proszę o poważne potraktowanie mojej prośby i pilny kontakt Nie znam namiarów na Ciebie,więc podaję Ci mojego e- maila: marekw31@poczta.fm

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas