- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Nikt nie ma nic przeciwko samemu biegowi, który jest świetnym wydarzeniem, a raczej chodzi o sprawy organizacyjne wokół niego.sergiusz32 napisał: Z tego co wiem to zapisanie się na taki bieg bez granic jest bardzo fajną opcją.
Niestety, podobnie jak w latach poprzednich, pojawiły się pewne wątpliwości związane z rzeczywistym dystansem oraz mało prezycyjnym określeniem kilometrów.
Czy podejrzewa się że rzeczywisty dystans trasy jest mniejszy czy większy niż ten zakładany?
Tutaj kontakt:Patriota napisał: Witam
czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku gdzie mam wpisać :
IBAN: DE47 1705 5050 3100 8811 91 a gdzie BIC (SWIFT): WELADED1LOS ???
próbuje zrobić przelew internetowy, i rozumiem że iban mam wpisać tam gdzie numer rachunku ?? to w takim razie gdzie mam wpisać ten SWIFT ??
i jeszcze jedno pytanie dodatkowe, zapisałem się na bieg ale nie ma mnie na liście ? pojawię się tam dopiero po opłaceniu ?![]()
Redakcja Słubice24.pl napisał: W razie problemów przy rejestracji jesteśmy dostępni pod numerem telefonu: +49 335 606 88 889 (rozmawiamy po polsku).
Tak, IBAN to nr rachunku poprzedzony kodem kraju (tutaj DE). W BZWBK ustawiasz kraj rachunku na Niemcy i wklejasz nr, nie trzeba dopisywać żadnych kodów. Jeśli u Ciebie w banku nie ma wyboru kraju to po prostu dopisz DE na początku.Patriota napisał: Witam
czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku gdzie mam wpisać :
IBAN: DE47 1705 5050 3100 8811 91 a gdzie BIC (SWIFT): WELADED1LOS ???
próbuje zrobić przelew internetowy, i rozumiem że iban mam wpisać tam gdzie numer rachunku ?? to w takim razie gdzie mam wpisać ten SWIFT ??
i jeszcze jedno pytanie dodatkowe, zapisałem się na bieg ale nie ma mnie na liście ? pojawię się tam dopiero po opłaceniu ?![]()