Koszykówka w Słubicach

• kibic
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/05 19:09 #5181 przez kibic
Replied by kibic on topic O:Koszykówka w Słubicach
Podobno Arek Sowa z ekipą temat ciągnie. Zalozyli stowarzyszenie koszykowki, maja byc treningi, z czasem druzyna. Jakby co trzeba chyba jego pytac. uczy w-f w rolniczaku

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2010/03/03 17:32 #5624 przez byczek
Replied by byczek on topic O:Koszykówka w Słubicach
jeżeli temat jeszcze aktualny ja jako kobieta też bym chciała grać z facetami.
jeżeli nie macie nic przeciwko temu dajcie znać gdzie odbywają się jakieś treningi.

Więcej
2010/03/03 18:35 #5625 przez Marcin Kiedrowicz
Replied by Marcin Kiedrowicz on topic O:Koszykówka w Słubicach
Już niedlugo będzie na ten temat więcej wiadomo. Wiem, że chłopaki coś szykują. Na pewno jak sekcja zacznie działać, będziemy o tym informować. Zaproponuję Arkowi założenie u nas na forum specjalnego wątku, gdzie wszyscy trenujący oraz osoby zainteresowane będą mogły wymieniać się wszelkimi informacjami.

Więcej
2010/03/04 19:17 #5629 przez diaz13
Replied by diaz13 on topic O:Koszykówka w Słubicach
no i o to chodzi ! mam nadzieje, że w końcu się wszyscy zmobilizują. ruszmy z tym na poważnie !

Więcej
2010/03/05 08:09 #5631 przez SMJ
Replied by SMJ on topic O:Koszykówka w Słubicach
Bardzo dobry pomysł...sam byłem i jestem zapaleńcem koszykarskim i przyjemnością wyśle kiedyś moich następców do takiej sekcji o ile powstanie. Będą kibicował pomysłowi:).
P.S. "Liga seniorów koszykówki" ma się nieżle. Chłopaki grają w każdy piątek (sala OSIR). Pozdrawiam.

Więcej
2010/07/17 19:34 #6342 przez as
Replied by as on topic O:Koszykówka w Słubicach
Witam,mam pytanie : czy nadal prowadzona jest liga seniorów koszykówki ? bo popykał bym sobie w kosza,więc prosze o szybką odpowiedz o której i gdzie to by się odbywało z góry dzięki :)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas