- Otrzymane podziękowania: 8
Kumoterstwo burmistrza Ciszewicza???
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Próbuję tu na forum uświadomić mu, żeby nie wypieprzał Chusteckiego z roboty na zbity pysk, bo może być z niego pożytek na OSiR-e na innym etacie.
Biega ten nowy burmistrz i klepie językiem na lewo i prawo, że zwolni Chusteckiego, a ja mu mówię, że szkoda chłopa, niech przemyśli sprawę.
żart.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- gucios
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- SBCHorda
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Z tego co się orientuję to zobacz kto jest administratorem strony osir-u. Wtedy będziesz mógł administratorowi zarzucić swoje podstawy i dlaczego nie ma pełnych informacji o wynikach, zajętych miejscach przez swoje dzieci, czy też wyniki kolarskie.
Jeżeli jest to dla ciebie za trudne to zapytaj się admina tej strony i uzyskasz odpowiedz
Jeżeli uważasz, że tylko brak cząstkowych wyników to klapa organizacyjna to jesteś w totalnym błędzie. Tutaj masz link do wyników końcowych.
osir.slubice.pl/aktualnosci/34-sportowe/...subice-15012011.html
troszkę więcej spokoju i opanowania. a jak ktoś ma coś do zarzucenia to niech się ujawni a nie ujada na forum pod różnymi dziwnymi loginami.'
- jurand
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Wiecie co ?
To już nie jest śmieszne !
Przyznaję się do głosowania na Ciszewicza ( druga tura )
Asystent burmistrza zwany inaczej "Mężem Fryzjerki" lub "Rumcajsem z Radachowa" to najgorszy wybór jakiego można było dokonać.
Ktoś kto nie radził sobie z własnym małym interesem w czasach prosperity, decyduje o dziesiątkach milionów złotych naszych podatków. Żenada !
Uzasadnienie wyboru "Barmana" na głównego specjalistę cyt : "Uzasadnienie Pan Ariel Pawelczyk wybrany został do zatrudnienia z uwagi na dyspozycyjność oraz możliwość natychmiastowego podjęcia pracy" kon. cyt. to już jest kabaret.
Niedawno burmistrz dał znak, że zmienia dyrektora OSiR !
Efekt jest taki, że nawet jego pracownicy ze stadionu śmieją mu się w nos.
Znając troszkę dyrektora, mając średnie zdanie o nim, nie można mu odmówić lojalności co do swoich przełożonych ( troszkę mu baba ostatnio namieszała).
Jeśli chce się go rozliczać z sytuacji ekonomicznej OSiR, to trzeba pamiętać, że ośrodek wykonywał zadania dla Urzędu Miasta i instytucji podległych i nie tylko, za przysłowiowy grosik.
Tabuny piłkarzy, lekkoatletów i ich działaczy oraz trenerów korzystało z zaplecza OSiR-u za darmo.
Wprowadzić zdrowe zasady, a potem rozliczać !
Ciekawe jak poleci obecny dyrektor, to kto go zastąpi ?
Stawiam na Pilimona, kolegę Kazia !
Macie inne typy ?
ale farmazony zapodajesz....żenujący i pochopny jestes...
zastępca burmistrza najgorszy wybór??? Pan Piotr wpełni kompetentny i wykształcony, budował zaplecze polityczne na terenach lubuskiego, zna si na polityce lokalnej. a to że nie jest z twojej ekipy to dla ciebie juz wadą jest?
Pawelczyk owszm był barmanem...ale na 3 roku studiów...parę lat temu- to grzech dorabiać na studiach? robił jeszcze mase innych reczy...poczytaj zadzwon wpisz w google... a nie czepiłeś się wątku barmana..heheh prostacka zagrywka..a ty pewnie jeżdziłeś na wykopki za pgru i tez mogliby się czepić...
kędziora? przypomnij sobie wypunktowanie bodziackiego w trakcie debaty... kumaty koleś, ja im ufam!
- temek
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- SBCHorda
- Wylogowany
- Świeżak
-
ŻENADA !!!
- SBCHorda
- Wylogowany
- Świeżak
-
To forum jest dla typowych krytykantów!Żadnych faktów, same pomówienia!
Szkoda czasu,lepiej zająć się czymś konstruktywnym.
Pozdrawiam wszystkich narzekaczy!
TYLE WAM ZOSTAŁO
- jurek
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Szkoda słów dla wszystkich ujadaczy...
Z tego co się orientuję to zobacz kto jest administratorem strony osir-u. Wtedy będziesz mógł administratorowi zarzucić swoje podstawy i dlaczego nie ma pełnych informacji o wynikach, zajętych miejscach przez swoje dzieci, czy też wyniki kolarskie.
Jeżeli jest to dla ciebie za trudne to zapytaj się admina tej strony i uzyskasz odpowiedz
Jeżeli uważasz, że tylko brak cząstkowych wyników to klapa organizacyjna to jesteś w totalnym błędzie. Tutaj masz link do wyników końcowych.
osir.slubice.pl/aktualnosci/34-sportowe/...subice-15012011.html
troszkę więcej spokoju i opanowania. a jak ktoś ma coś do zarzucenia to niech się ujawni a nie ujada na forum pod różnymi dziwnymi loginami.'
Sory, z tymi wynikami kolarzy zwracam honor. Ale wcześniej tego nie było, mnie akurat najbardziej wkurzał brak wyników z biegu. Na slubice24 przeczytalem tylko pierwsze trójki a syn niestety był dalej :dry:
Co do strony to nie wiem kto co i jak, ale wydaje mi, że jak pracownicy nawalają to odpowiada za ich prace przełożony, czyż nie? Na stronie OSiR w dziale kontakt jest napisane:
Redakcja treści, przygotowywanie aktualności, fotorelacje z imprez - Robert Tomczak
Skoro nie ma tej aktualności to niech będzie pociągnięty do odpowiedzialności za swoja pracę, a jak dyr. nie potrafi egzekwować od pracowników ich obowiązków to może inny dyrektor da sobie z tym lepiej radę.
SBC Horda to nie jest forum tylko dla krytykantów, jest co prawda paru krzykaczy, ale konstruktywna krytyka i dostrzeganie gdy coś jest nie tak to też zaleta wielu z nas na tym forum. Jak ty, czy wcześniej młody gniewny pod loginem "slubiczanin84" nie obrażamy, nie krzyczymy, nie sprowadzamy dyskusji do personalnych odniesień. Używamy merytorycznych argumentów, nie w stylu "mogłeś sobie policzyć, który był Twoj syn" - takie coś jest poniżej wszelkiego poziomu.
Dobra, koniec o OSiR, czekamy na odpowiedź ze strony urzędu dotyczącą tej dziwnej rekrutacji
- Piterson
- Świeżak
-
- SBCHorda
- Wylogowany
- Świeżak
-
SBCHorda napisał:
Dobra, koniec o OSiR, czekamy na odpowiedź ze strony urzędu dotyczącą tej dziwnej rekrutacji
a co kolejny konkurs jest ogłoszony? na jakie stanowisko i gdzie? możesz podać źródło?
- MonikaMG1
- Wylogowany
- Świeżak
-
- SBCHorda
- Wylogowany
- Świeżak
-
- bogi79
- Wylogowany
- Świeżak
-
Wyobraźcie sobie że byłem osobiście na ostatniej sesji rady miasta. jeden z punktów dotyczył Polsko niemieckiego centrum kompetencji i kooperacji. Jeden z radnych miejskich zadał pytanie do burmistrza, czy w związku z powstaniem centrum przewidziane są nowe stanowiska pracy w urzędzie miejskim. Pan Ciszewicz powiedział że po głębszym namyśle odpowiedział iz dwie osoby zatrudnione w urzędzie dostana dodatki w związku z realizacją przedmiotowego projektu.
Zdziwienie wielkie mnie ogarnęło kiedy przeczytałem o tym iż "barman" (który de facto nie potrafił zrobić dobrego drinka) został powołany na to stanowisko. postanowiłem sprawdzić w BIP kiedy powołany został pawelczyk. okazało się iż informacja o naborze dodana została na stronie urzędu o godzinie 13.
Panie Ciszewicz wstydź się pan !!!!!! Kłamca!!! I ty chcesz łgarstwem budować autorytet wśród wyborców!!!!
Wstyd i hańba !!!! Liberum Veto!!!!
- mp3000
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Tomasz Ciszewicz
- Wylogowany
- Świeżak
-
Dla mnie teraz najważniejszym problemem jest zamknięcie budżetu i przygotowanie na spłatę rat kredytów, od tego roku jest to prawie 6 mln rocznie, ratowanie projektów unijnych jest duże niebezpieczeństwo , że będziemy musieli zwrócić pieniądze dotyczy to projektu SMOK. Jeżeli chodzi o Dyrektora Osir to nie podejmowałem żadnych decyzji w tej sprawie a na pierwszym na spotkaniu Zarządu Klubu Polonia jej działacze naciskali na mnie abym podjął taką decyzję niezwłocznie. Tomasz Ciszewicz