Kliknij przycisk i otwórz MENU >>
Przed nami druga odsłona cyklu Szkoła Żywienia, realizowanego w ramach projektu zdrowotnego organizowanego przez powiat słubicki. Po części teoretycznej przyszła pora na gotowanie. Zajęcia dostępne są bezpłatnie, wystarczy się zapisać.

szkola zywienia04

Szkoła Żywienia stanowi część projektu „Profilaktyka chorób układu krążenia i promocja zdrowego stylu życia w powiecie słubickim”. Swoją działalność rozpoczęła w marcu od zajęć teoretycznych w każdej z gmin naszego powiatu, o czy pisaliśmy w naszej poprzedniej publikacji. Teraz przyszła pora na poznanie praktycznego wymiaru gotowania.

Jak będą wyglądały zajęcia?

We wszystkich pięciu gminach odbędą się 2 spotkania. Każde z nich będzie trwało 3 godziny. Podczas zajęć uczestnicy spotkają się z dietetykiem i kucharzem, którzy podzielą się swoją wiedzą dotycząca zdrowego gotowania i pokażą jak przyrządzać zdrowe i smaczne potrawy.

Harmonogram zajęć
  • 31.03.2017, godz. 16:30-19:30, Ośno Lubuskie – Miejski Dom Kultury, Warsztat 1, prowadzenie – Anna Pachciarek, Iwona Kamieniarz
  • 03.04.2017, godz. 16:30-19:30, Cybinka – Miejsko-Gminny Ośrodek Kultury, Warsztat 1, prowadzenie – Anna Pachciarek, Agnieszka Windysz
  • 04.04.2017, godz. 16:30-19:30, Słubice, Collegium Polonicum (sala 26), Warsztat 1, prowadzenie – Magdalena Cieślak, Iwona Kamieniarz
  • 05.04.2017, godz. 16:30-19:30, Górzyca – Gminny Ośrodek Kultury, Warsztat 1, prowadzenie – Anna Pachciarek, Agnieszka Windysz
  • 06.04.2017, godz. 16:30-19:30, Ośno Lubuskie – Miejski Dom Kultury, Warsztat 2, prowadzenie – Anna Pachciarek, Agnieszka Windysz
  • 07.04.2017, godz. 16:30-19:30, Rzepin – Sala konferencyjna na Hali przy ZSO, Warsztat 1, prowadzenie – Magdalena Cieślak, Iwona Kamieniarz
  • 10.04.2017, godz. 16:30-19:30, Cybinka – Miejsko-Gminny Ośrodek Kultury, Warsztat 2, prowadzenie – Anna Pachciarek, Iwona Kamieniarz
  • 11.04.2017, godz. 16:30-19:30, Rzepin – Sala konferencyjna na Hali przy ZSO, Warsztat 2, prowadzenie – Magdalena Cieślak, Agnieszka Windysz
  • 12.04.2017, godz. 16:30-19:30, Górzyca – Gminny Ośrodek Kultury, Warsztat 2, prowadzenie – Anna Pachciarek, Iwona Kamieniarz
  • 13.04.2017, godz. 16:30-19:30, Słubice – Collegium Polonicum, Warsztat 2, prowadzenie – Magdalena Cieślak, Agnieszka Windysz
Jak wziąć udział?

Należy skontaktować się z Magdaleną Cieślak pod numerem 796 422 416 lub przesłać zgłoszenie mailem na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

---

Zajęcia organizowane w ramach Szkoły Żywienia realizowane są przez firmę Tervis Magdalena Cieślak na zlecenie Powiatu Słubickiego, w ramach projektu „Profilaktyka chorób układu krążenia i promocja zdrowego stylu życia w powiecie słubickim”.

stopka
Spodobał Ci się artykuł? Daj lajka i udostępnij dalej. Dziękujemy :)

Chcesz dodać komentarz do artykułu? Zaloguj się lub zarejestruj swoje konto na portalu.