- Otrzymane podziękowania: 0
Nasz niesamowity sklep RTV/AGD
- Adamsucker
- Świeżak
-
Jeśli chcecie kupić towar w korzystnych cenach w tym sklepie to bierzcie te z gazetki, bo tam ceny są naprawdę konkurencyjne, niejednokrotnie podobnie lub nawet taniej niż w internecie.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- ming44
- Autor
- Świeżak
-
W MediaMarkt fatalna obsługa? Dobre...Jeśli chodzi o całokształt obsługi to proponuje pojechać do MediaMarktu w Gorzowie lub Vobisu - osobiście jestem ~2 razy w miesiącu w Gorzowie i odwiedzam w/w sklepy i uwierzcie mi, że obsługa jest tam fatalna!
- sonix
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Po dokonaniu kilku zakupów i kilku zamówień poprzez internet i odebraniu osobiście a niektóre ceny mają porównywalne z cenami allegro , możecie sami sobie porównać ceny w MM w Gorzowie i niedaleko MM jest właśnie RTV euro agd na tej samej ul.Myśliborskiej.
Niestety nie jestem pracownikiem żadnego z tych sklepów , mimo to wiem więcej na temat sprzedawanych tam przedmiotów jak sami sprzedawcy z tych sklepów , można wiedzieć więcej czytając wszelkie dane na temat poszczególnych np. LCD lun np. tzw. kin domowych czy też odtwarzaczy dvd lub nawet odkurzaczy , lodówek czy pralek , śmiem twierdzić że pracownicy bazują włącznie na odbębnieniu czasu pracy a nie w zagłębianiu sie informacji na poszczególnym dziale przedmiotów sprzedawanych przez nich samych.
- patio1
- Świeżak
-
- Adamsucker
- Świeżak
-
- agata_27
- Wylogowany
- Senior forum
-
Nie rozumiem Was. Ludzie po co tam chodzicie jak Was obsługa wkurza. Tyle jest sklepów, nawet przez internet można zamówić.
Ja osobiście jestem zadowolona. Znajdzie sobie coś do roboty, bo widzę ,że oczernianie innych sprawia nie którym radość. Pa!!!
- JCB
- Wylogowany
- Świeżak
-
- aginska81
- Wylogowany
- Świeżak
-
A jeśli potrzebuję dobrego sprzętu typu, pralka itp..to doradzam się i kupuję u Pana koło fun parku...nie wiem jak się sklep nazywa ale ten Pan ma pojęcie i zawsze powie jak najlepiej kupić
- Piterson
- Świeżak
-
Raczej nazwałbym to nie pracą, a przebywaniem "superfachowejobsługi" na terenie zakładu pracy który za "superfachowąobsługę" płaci.
Zero zainteresowania klientem, można stać w jednym miejscu kilkadziesiąt minut, i tak nikt nie podejdzie, po prostu BRAK SŁÓW !!!!
Nie spotkałem nigdzie i nigdy takiego podejścia do klienta.
- PanCogito
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Jeżeli mi jakiś sklep nie odpowiada albo mnie w nim coś razi to po prostu omijam go szerokim łukiem. Chyba wiekszość tak robi. No ale Ty wolisz niestety przejść katusze i poświęcić sie. W końcu będzie o czym na forum napisać. ŻAŁOSNE.
- merkaba
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 6
chociaż raz kupiłem w biedronce tp link bo był o polowe tańszy niż w media expercie
i ten sam importer był co w biedronce i media
- Piterson
- Świeżak
-
Niech pan przeczyta ze zrozumieniem co napisałem,
- PanCogito
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Może zostaniesz tajemniczym klientem. Twoje oceny są powalające.
- Piterson
- Świeżak
-
[u]PanCogito[/u] napisał: Piterson, mój nick to PanCogito - czytaj ze zrozumieniem!
Oczywiście PAN !!!! Cogito, moja literówka.
Ponoć powiadają że na pana trzeba mieć wygląd
A teraz wytłumacz co miałeś na myśli pisząc to bezsensowne zdanie które jest poniżej, bo ni jak nie mogę rozgryźć o co Tobie chodzi.
Może zostaniesz tajemniczym klientem. Twoje oceny są powalające.
- PanCogito
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Dla mnie to Ty jesteś zwykły upierdlas. Na każdy Twój następny wpis odpowiadam: CMOKNIJ MNIE W D....