gdzie dobrze zjesc w słubicach?

Więcej
2013/04/15 20:00 #16126 przez Kasparhauser
Replied by Kasparhauser on topic Odp: O:gdzie dobrze zjesc w słubicach?

:) napisał: W Collegium Polonicum jest "Uni Bar" jedzenia rewelka, codziennie nowe menu ale są też stałe posiłki jak schabowy naleśniki czy pierogi.Polecam!

Tak jest smacznie i dość dietetycznie . Lecz niestety porcję są dość małe i przeciętny mężczyzna wychodzi niedojedzony . Można coś dokupić ,ale wtedy cena ...

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/04/15 20:12 #16127 przez Kasparhauser
Replied by Kasparhauser on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
Próbowałem też zjeść kilka razy obiady w Witkacym , lecz wszystkie dania a zwłaszcza zupy były przepieprzone , ogólnie za ostre . Wydaje mi się , iż jest to powód tego , że kucharki palą papierochy i kubki smakowe mają niestety już nie tak wrażliwe .
Poważnie tak sądzę - zresztą samemu można stwierdzić jak wychodzą na szluga przy wewnętrznym wejściu , od osiedla studenckiego .

Więcej
2013/05/08 10:58 #16271 przez SABA
Replied by SABA on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
Robiłam przyjęcie Komunijne w restauracji ,,ANKA,,[dawna Odnowa Biologiczna] REWELKA Jedzenie smaczne ,czyściutko,sprawnie, dania duże można się najeść, cenowo też do przyjęcia.Jak mam chandrę i nie chce mi się gotować w domu to zawsze tam chodzę czasami trzeba trochę dłużej poczekać na jedzenie,polecam polecam pierogi i codzienne inne ,,zupy dnia,, Naprawdę polecam :)

Więcej
2013/05/10 08:21 #16288 przez Kmietek758
Replied by Kmietek758 on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
W rossmanie mozna dobrze zjesc polecam ;)

Więcej
2013/05/10 14:45 #16291 przez yon
Replied by yon on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?

mistikkkk napisał: "Gruba Ryba" na jedności robotniczej. Smacznie i lokal choć nie wielki fajnie wygląda.

Samo "fajnie wygląda" nie wystarczy - byłem ze dwa-trzy miesiące temu - ryba niesmaczna i baaaaardzo droga. Nie polecam.

Więcej
2013/05/10 16:08 #16292 przez jurek
Replied by jurek on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
wiadomo, ile właścicieli tyle pochlebnych opinii na forum :)

gruba ryba, porażka, tłusto i drogo, potwierdzam powyższą opinię

delta zeszła na psy, kiedyś się zajadałem tylko tam, ale teraz jakość jak dla mnie poszła mocno w dół

koliba - po zmianie jeszcze nie jadłem, trzeba sie wybrac, kiedyś tylko znana ze slabego kebaba z czerwoną fasolą, do tej pory nie wiem po co oni tam ją wsadzali

prowincja - generalnie dobrze, ale mozna trafic na zły dzien kucharza, te same potrawy potrafią kompletnie inaczej smakować (raz swietnie, raz źle)

gawda - poszli mocno do przodu, domowe jedzonko mi podchodzi, pizza średnia, ale dania dnia bardzo smaczne i cena ok

soprana - sałatki wypasik, ale też trzeba trafić, pizza daje rade, zalezy która

patrol pizza - obsługa zeszła na psy, sami gówniarze, potrafią przy klientach rzucac chu**mi i kur**mi, ceny w górę jakość dań w dół, ale pizza nadal mi smakuje, lepiej brac na wynos

sfinks/ramzes w kaliskim - znajomi tam pracowali wiec omijam z daleka

restauracja europa - to samo co powyżej, były pracownik obsługi opowiadał mi nieco, nie wiem czy to ze zlosci po stracie pracy, ale po tym co mowil wole omijać z daleka- produktom seropodobnym dziekujemy

w innych nie jadam, szkoda czasu i pieniedzy

każdy wiadomo ma swój gust i smak, dlatego warto sprobowac i tu i tam, ale lepiej omijac z daleka te miejsca do ktorych wiele osob ma zastrzeżenia

smacznego :P

Więcej
2013/05/10 23:05 - 2013/05/10 23:11 #16294 przez dreamhost
Replied by dreamhost on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
Nikt jakoś nie pisze o pizzerii FENIX. A to najlepsza pizza w Słubicach, pozostałe "przybytki pizzeryjne" w naszym mieście nie mogą się równać pod żadnym względem. Podobną (genialną!) pizze jadłem jedynie w PIZZA KING w Jeleniej Górze (to nie jest sieciówka/śmieciówka) - ale pizza z PIZZA KING ma już na koncie sporo nagród kulinarnych gremiów z szeroko-pojętej "dziedziny pizzy". FENIX chyba żadnych nagród jeszcze nie otrzymało, a szkoda. Pizza z Fenixa i do tego butelka Chianti, Valpolicelli albo Barolo i mamy wyborną eksplozje smaków rodem z Italii :-)
Ostatnia2013/05/10 23:11 edycja: dreamhost od.

Więcej
2013/05/12 23:16 #16306 przez Wawel
Replied by Wawel on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
Bardzo dobre jedzenie jesli chodzi o fastfood mają w KFC i Mcdonaldzie. Z restauracji polecam SPHINX'a :)

Więcej
2013/05/15 11:50 #16358 przez MAFIA2
Replied by MAFIA2 on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
Ja polecam kaBARet . :) Jedzenie nie drogie i naprawde smaczne.. :)

Więcej
2014/04/05 21:04 #18893 przez mała30
Replied by mała30 on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
Auto port- ANDZELIKA na strefie przemysłowej, jedzenie smaczne, duze porcje. polecam

Więcej
2014/04/06 13:59 #18897 przez anias34
Replied by anias34 on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
Bardzo nie polecam Grubej Ryby.Bylam w tygodniu,i jestem bardzo rozczarowana.Nie dość ze jedzenie niedobre,to jeszcze jakie ceny.Nie dziwie się,ze jest tam zawsze pusto,czuje ze niedługo zakoncza dzielalnosc.

Więcej
2014/05/19 13:01 #19147 przez pio
Replied by pio on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
mi smakuje Odrze

Więcej
2017/04/05 20:43 #28507 przez salonslubice
Replied by salonslubice on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?
Nie wiem czy orientujesz sie ile kosztuja ryby ? Ryby zawsze byly drozsze a jesli chcesz tanio zjesc to pociskaj na kebaba do ciapatych

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2017/04/05 21:23 #28508 przez marks
Replied by marks on topic Odp: gdzie dobrze zjesc w słubicach?

salonslubice napisał: Ryby zawsze byly drozsze

Droższe od czego?

[...]do ciapatych

Co za jedni?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas