Sądziłem,że to jakaś "podpucha" z tym wyłączaniem oświetlenia spowodowanej względami oszczędnościowymi....Jednak kolejny dzień na mojej ulicy jest ciemno...Jest to tak szokujące,że szlak mnie trafia...Czy ktoś tam w UM zmysły postradał !!?? To jak to jest...? Pensje sobie podnosimy na niebotyczne wyżyny,nawet w skali Polski,a ludziom zabieramy podstawowe poczucie bezpieczeństwa !!?? Tak,również uważam,że miasto jest żle i nieudolnie zarządzane a szczególnym marazmem cechowała się kadencja poprzedniego burmistrza....Czy ktoś pamięta kiedy wybudowano akademiki przy ul.Piłsudskiego ...kilkanaście lat czy więcej? I co jak ta ulica wygląda wraz ze starymi budynkami,nieremontowanymi bodajże od wojny,przy niej !? A ul.Kopernika,którą już nie szło bezpiecznie jeżdzić, wraz
z niechlujnym bazarem bazarem podobnież....Kiedyś stadion był częstym miejscem organizowania różnorodnych imprez z powszechnym uczestnictwem mieszkańców i co z tego pozostało...? Brak koncepcji rozwoju miasta i planów przestrzennego zagospodarowania powoduję,że zaczynamy odczuwać brak miejsc postojowych dla samochodów charakterystycznych dla aglomeracji oraz zabudowywane są ostatnie skrawki zieleni w mieście...Czy warto jeszcze wspominać o brudnych i szarych chodnikach,zdewastowanych komórkach i garażach widocznych z chodników w centrum....!? O odrapanych budynkach będących w gestii UM...? Itd.,itp..