- Otrzymane podziękowania: 0
Szukam tego człowieka co malował budkę na niebiesko niedaleko kościoła .. mam zlecenie :)
- heyha
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2018/02/21 07:48 #32170 przez heyha
Szukam tego człowieka co malował budkę na niebiesko niedaleko kościoła .. mam zlecenie :) was created by heyha
Mam zlecenie bo mi sie jego praca/design bardzo podoba dla tego człowieka (aleja Niepodległoś)
Projekt jest budka do pomalowania .. masz prawie wolna rękę
Ma ktoś kontakt ?
dimico@interia.eu
Projekt jest budka do pomalowania .. masz prawie wolna rękę
Ma ktoś kontakt ?
dimico@interia.eu
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- burmiszcz
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2018/02/21 13:12 #32178 przez burmiszcz
Replied by burmiszcz on topic Odp: Szukam tego człowieka co malował budkę na niebiesko niedaleko kościoła .. mam zlecenie :)
Napisz lub zadzwoń do ENEI, może nawet do ich rzecznika.
Kilka lat temu odnowili i odmalowali tą stację transformatorową, no i po paru dniach ktoś im ją przyozdobił. Na początku było pełno krzyku, że dewastacja mienia i te sprawy, nawet chyba złożyli doniesienie na Policję, sprawcę niby ujęto i...
No właśnie, jak do tej pory malunek nie zniknął, wynika z tego że spodobał się ENEI.
Kilka lat temu odnowili i odmalowali tą stację transformatorową, no i po paru dniach ktoś im ją przyozdobił. Na początku było pełno krzyku, że dewastacja mienia i te sprawy, nawet chyba złożyli doniesienie na Policję, sprawcę niby ujęto i...
No właśnie, jak do tej pory malunek nie zniknął, wynika z tego że spodobał się ENEI.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.