- Otrzymane podziękowania: 5
Ważna informacja dla mieszkańców w sprawie opłat za śmieci!
- Pigwa
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
2016/09/07 14:12 #26763 przez Pigwa
Replied by Pigwa on topic Odp: Nowe opłaty za odpady to jakiś bubel parwny.
Dlaczego to zawsze uderza w tych biedniejszych daję przykład....matka sama wychowująca jedno dziecko pracująca w Biedronce nie dostaje 500 plus ale za śmieci zabuli tyle co rodzina wielodzietna.Chyba coś jest nie tak albo ja jestem zbyt głupia żeby to zrozumieć.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- HMR
-
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 19
2016/09/12 07:06 #26788 przez HMR
...a po gminie jezdza Panowie z PUKu i bacznie przygladaja sie kublom na smieci, czy czasami wlasciciele nieruchomości nie podokladali "lewych" pojemnikow. Osobami tymi sa Panowie: kierownik Jozef Zabowka i i majster Henryk Kos. Dzisiaj rano zawitali do Kunowic :woohoo:
P.S. Ludzie posiadajacy podpisane umowy z gmina moga spac spokojnie. Jednak dla tych Panow wazna jest oryginalna naklejka na pojemnik.
Replied by HMR on topic Odp: Ważna informacja dla mieszkańców w sprawie opłat za śmieci!
P.S. Ludzie posiadajacy podpisane umowy z gmina moga spac spokojnie. Jednak dla tych Panow wazna jest oryginalna naklejka na pojemnik.
- grudzień
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2016/09/12 08:53 #26791 przez grudzień
Replied by grudzień on topic Odp: Ważna informacja dla mieszkańców w sprawie opłat za śmieci!
Wchodzą bez pozwolenia na posesję ? Bo ja mam zamontowaną pułapkę na kosy :evil:
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.