- Otrzymane podziękowania: 70
Granica rozsądku - TVN24 o Słubicach
- Redakcja Słubice24.pl
-
Autor - Wylogowany
- Administrator
-
Poniżej krótki opis ze strony autorów materiału.
Wojna na górze i obawy na dole - do czego w praktyce może prowadzić europejska polityka rządu PiS i jego spór z Brukselą. Warto to sobie uświadomić na konkretnych przykładach, choć oczywiście o naszym wyjściu z Unii nikt poważnie na razie nie mówi, a 88 procent Polaków jest za pozostaniem we Wspólnocie. Mówi się za to i to dużo o tym politycznym konflikcie - na przykład w Słubicach na granicy z Niemcami. Granicy od 12 lat otwartej, na czym mieszkańcy po obu stronach bardzo skorzystali i korzystają dalej. I choć na co dzień mało kto interesuje się tam polityką, polityczny konflikt na górze wielu dziś niepokoi.
OBEJRZYJ REPORTAŻ
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- IwonaJot
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Paprotnik
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 1
IwonaJot napisał: Jakoś przez 8 lat rządów PO-PSL tej antypolskiej stacji niewiele niepokoiło, choćby ambergold,.kredyty we frankach , polisolokaty czy nierzetelne śledztwo katastrofy smoleńskiej.
Przez 8 lat rządów PO-PSL, Ambergold, banki oferujące kredyt we frankach poprzez media oraz instytucje oferujące polisolakoaty, których przedstawiciele wielokrotnie próbowali bezpośrednio namówić mnie na te produkty nie zdołali sprzedać mi swoich usług.
Trochę złota kupiłem sobie sam, kredyt wziąłem w złotówkach, czyli tak jak być powinno w walucie w której zarabiam, polisą dla mnie są nabyte nieruchomości i wykształcone dzieci.
Jak idioci dali się namówić na te produkty, to niech pretensje mają do siebie, a nie do rządu PO-PSL !
Czy wiedza, którą posiadasz pozwala Ci na stwierdzenie, że śledztwo w sprawie katastrofy smoleńskiej było nierzetelnie, czy opierasz się na tym co mówi Antek ?
- takietam
- Wylogowany
- Świeżak
-
- haste
- Wylogowany
- Świeżak
-
Paprotnik napisał: Czy wiedza, którą posiadasz pozwala Ci na stwierdzenie, że śledztwo w sprawie katastrofy smoleńskiej było nierzetelnie, czy opierasz się na tym co mówi Antek ?
Akurat mamy porównanie z katastrofą Boeinga na Ukrainie. Holendrzy szybko poskładali wrak, który musieli przetransportować ze strefy gdzie panowała wojna. Ustalili co było przyczyną katastrofy a Australijczycy wydali już list gończy za sprawcami, dlatego Putin nigdy nie pojedzie do Australii.
A jak tam nasz Tu154 ??