- Otrzymane podziękowania: 0
Co dzieje się z cenami mieszkań w tym mieście??
- elMartinez
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- marks
- Świeżak
-
Dużo znasz miast o podobnym bezrobociu, do których ludzie przeprowadzają się z powodów zawodowych?
- Office
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- marks
- Świeżak
-
A gdzie tu widzisz brak szacunku?Office napisał: Marks troche szacunku do drugiego czlowieka
No właśnie jest wolny rynek!ktory de facto dobrze prawi. elMartinez ma racje i nie widze powodu by na niego od razu skakac. To co sie wyprawia na wolnym rynku jesli chodzi o wynajem mieszkan to przegiecie paly. Powinny zostac powolane instytucje kontrolujace ten rynek bo to co robia ludzie(prywaciarze) to przegiecie.
Marzy ci się powrót centralnych instytucji nadzorujących czy może ludzie maja wynajmować mieszkania za darmo?
Piszesz z własnych retrospekcji? Bo ja nie mam żadnego mieszkania na wynajem.A Ty Marksiku chyab tez nie zle skubiesz rodakow skoro tak zareagowales na komentarz elMartineza.
Zwisa mi to i powiewa.Zabolalo?
Jest podaż i jest popyt. Nie ma odgórnego obowiązku zamieszkiwania w tym mieście.
- merkaba
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 6
- dreamhost
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Office napisał: Marks troche szacunku do drugiego czlowieka ,ktory de facto dobrze prawi. elMartinez ma racje i nie widze powodu by na niego od razu skakac. To co sie wyprawia na wolnym rynku jesli chodzi o wynajem mieszkan to przegiecie paly. Powinny zostac powolane instytucje kontrolujace ten rynek bo to co robia ludzie(prywaciarze) to przegiecie. A Ty Marksiku chyab tez nie zle skubiesz rodakow skoro tak zareagowales na komentarz elMartineza. Zabolalo?
Instytucje kontrolujące już były i skończyły się ponad 25 lat temu. Dzisiaj jest liberalna demokracja i wolny rynek. A komu marzy się centralnie ustalany cennik, jeszcze są takie raje - Korea Północna czy Kuba. Zawsze można się przeprowadzić
- Twoja trauma
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 2
jest popyt jest podaż - proste!!!
Ja płace za 2 pokoje 1100zł + opłaty, nie uważam, czy to dużo czy mało. Normalnie./