- Otrzymane podziękowania: 8
Vectra - internet - jak działa
- Valhalla
- Wylogowany
- Senior forum
-
tfu, tfu, tfu przez lewe ramię żeby nie zapeszyć :evil:
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- ru-dy
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 1
w multimedia wszystko śmiga wzorowo i niezawodnie, w sumie przez ostatnie 6 lat nie miałem żadnego uciążliwego przestoju ani problemów z netem. Czy tak samo jewt w Vectrze, czy raczej wymiana na Vectrę to głupi pomysł?
Z multimedia muszę zrezygnować bo mam przestarzały pakiet, który na obecną chwile jest zdecydowanie zbyt drogi. W dodatku multimedia ma bardzo ubogą ofertę jeśli chodzi o kanały National Geo i podobne.
Mieszkam w okolicach małej moskwy, konstytucji 3 Maja i Osiedla Świerkowego.
- ja28rek
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 35
- ru-dy
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- AntonioFinn
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- tjakuszewicz
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Karol2017
- Wylogowany
- Świeżak
-
U mnie problem w marcu, kwietniu i czerwcu wyglądał podobnie. Rano stałe 100Mb/s, po 13 już od 40Mb/s w dół, a od 19 nie stabilne mniej niż 5Mb/s. Teraz prędkość pobierania chwieje się całą dobę, pingi skaczą od m.in. 60 do 100.AntonioFinn napisał: Czy to tylko u mnie, czy od około tygodnia wszyscy mają problemy z internetem w Vectrze? Z rana działa, później - różnie. Wieczorem zwykle internet nie działa - działa też w nocy, czasami.
Według nich modernizacja ma być ukończona do końca sierpnia, ale nie był bym tego taki pewien, gdyż trwa już ponad 2 lata.
Przydałoby się, żeby Słubice zostały objęte Programem Operacyjnym Polska Cyfrowa (możliwość podłączenia światłowodów do każdego budynku w obszarze miasta)
- AntonioFinn
- Wylogowany
- Świeżak
-
dziękuję, mój problem został rozwiązanyCzy to tylko u mnie, czy od około tygodnia wszyscy mają problemy z internetem w Vectrze? Z rana działa, później - różnie. Wieczorem zwykle internet nie działa - działa też w nocy, czasami. Modem zamiast publicznego, dostaje adres IP z puli prywatnej, jakby mięli jakieś problemy omegle xender z serwerem DHCP. To już się zaczyna robić mało zabawne, zwłaszcza że płacę im mnóstwo kasy za jeden z najwyższych pakietów + extra upload.