- Otrzymane podziękowania: 0
Jak otrzymać mieszkanie od miasta?
- elMartinez
- Wylogowany
- Świeżak
-
www.slubice.lubuska.policja.gov.pl/serwi...janta_w_slubicach__1
Z drugiej strony jak tak czytam ogłoszenia na temat nieruchomosci w Słubicach czy może ktoś zorientowany powiedzieć mi dlaczego w większości ludzie sprzedają lokale zamiast wynajmować, przecież pojawiają się też oferty ludzi chętnych na najem??
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Robert69
- Świeżak
-
beeatka2014 napisał: Moja siostra złożyła z mężem wniosek 15 lat temu nie dostali mieszkania do dziś mojej koleżanki sąsiadka pracuje w Polsce mąż w Niemczech od 2 lat wynajmują mieszkanie stać ich na kupno własnego mieszkania i dostali mieszkanie od miasta ale to nic co najlepsze oni obydwoje nie są ze Słubic podlegają pod Gorzów proszę teraz się zastanowić co u nas w mieście się dzieje . w Słubicach są matki samotnie wychowujące dzieci pracują stać je na wynajęcie mieszkania w Słubicach za 1200 zł i one rodzone w naszym pięknym mieście nie dostały mieszkań a dostał ktoś taki wydaje mi się że jak nie masz znajomości albo nie dasz dobrze w łapę to mieszkania nie dostaniesz
.
- Robert69
- Świeżak
-
elMartinez napisał: Witam serdecznie. Jakies mieszkania są wystarczy poszukać.
www.slubice.lubuska.policja.gov.pl/serwi...janta_w_slubicach__1
Z drugiej strony jak tak czytam ogłoszenia na temat nieruchomosci w Słubicach czy może ktoś zorientowany powiedzieć mi dlaczego w większości ludzie sprzedają lokale zamiast wynajmować, przecież pojawiają się też oferty ludzi chętnych na najem??
Co złodzieju żal duszę ściska że złodziej jest bez mieszkania a policjant dostał pracę i mieszkanie haha.
- elMartinez
- Wylogowany
- Świeżak
-