- Otrzymane podziękowania: 0
Pizzeria Amigo
- Ropuszka
- Autor
- Gość
-
Chciałam się podzielić swoimi odczuciami, bo własnie listonosz przyniósł mi ulotke z Amigo z nowymi cenami i..... szczeka mi opadła. Rozumiem, że jest "kryzys", ale podnoszenie cen o prawie 50% w przypadku niektorych potraw to chyba spora przesada... Chętnie do tej pory korzystałam z rodziną z usług tego lokalu, ale chyba przestaniemy to robić.
Czy możecie się podzielić opiniami na ten temat?
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- robal
- Autor
- Gość
-
- gosć
- Autor
- Gość
-
- gosc
- Autor
- Gość
-
Wszystko w okół drożeje, ale tylko zauważyliście pizzerie, bo przyszła reklamówka do domu.
Właściciel ma prawo i o 200% podnieść cenę, za to Wy nie macie żadnego obowiązku tam kupować.
Macie ludziska naprawdę zajebiste problemy!!!
- gosć
- Autor
- Gość
-
Prąd, woda, węgiel, gaz i wszelka żywność to pikuś no ale jak pizza podrożała to płacz i nowy wątek na forum.
Wszystko w okół drożeje, ale tylko zauważyliście pizzerie, bo przyszła reklamówka do domu.
Właściciel ma prawo i o 200% podnieść cenę, za to Wy nie macie żadnego obowiązku tam kupować.
Macie ludziska naprawdę zajebiste problemy!!!
Człowieku, nikt nie ma problemów. Jest zwykła wymiana zdan , sam zreszta wyrazasz swoje , moze zbyt emocjonalnie;-) Jest wątek konkretny i tego sie trzymaj. Narka
- pies z kulawa nogą
- Autor
- Gość
-
Pwenie ze to pikuś, pizza to rzecz świeta... No ale najgorszym szczytem bezczelności jest to, że skoczyła cena piwa i teraz mam problem, czy dalej je pić, czy może zrezygnować? :blink:Prąd, woda, węgiel, gaz i wszelka żywność to pikuś...
- Konsument
- Autor
- Gość
-
lepiej isc do szczerbinskiego albo gdzies do niemiec zjesc pizze.Na Amigo sie przejechałem i na Fenix też wyzysk totalny a pizze
na bardzo niskim poziomie nie dba sie wogóle o klienta tylko kase chcą a odpadki nam dają.Juz nie wspomne ze liczą Euro po 3 zł albo po 3,50
zenada.
- jurek owsiak
- Autor
- Gość
-
Swoja drogą pizza domowa jest chyba najsmaczniejsza
- jedzBIAŁKO
- Autor
- Gość
-
- gosc
- Autor
- Gość
-
Jezeli uzywasz tych samych skaldnikow i przepisow co w pizzerie i najwazniejsze masz dobry i dobrze nagrzny piec to musi wyjsc dobra pizza.
Myslisz, ze w pizzeriach to sprowadzaja skladniki prosto z Wloch?
Do tego idzie wszystko co najtansze i byle bylo dobrze doprawione to jest tajemnica pizzy z pizzerii.
- Vokuhila
- Świeżak
-
- gosc
- Autor
- Gość
-
- Vokuhila
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- baba
- Autor
- Gość
-
- oko
- Autor
- Gość
-