Mieso w netto!

Więcej
2012/10/18 19:34 - 2012/10/18 19:35 #14380 przez ilona2486
Mieso w netto! was created by ilona2486
Nie kupujcie miesa w sklepie Netto!!! SMIERDZI !!! A w cukrze i mace biale robaki!!!
Ostatnia2012/10/18 19:35 edycja: ilona2486 od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/10/19 13:16 #14394 przez torpeda
Replied by torpeda on topic Odp: Mieso w netto!
Jak zaczynasz coś pisać to sprecyzuj konkretnie o czym piszesz.Czy chodzi Ci konkretnie o sklep Netto czy stoisko mięsne,które znajduje sie w budynku Netto,a stanowi odrębną firmę? To jest duża różnica.Bo to, że w Netto śmierdzi ( nie tylko mięso) to wiadome, ale na stoisku mięsnym kupuję od dawna i zawsze jest świeże.

Więcej
2012/10/19 14:42 #14395 przez matkapolka2
Replied by matkapolka2 on topic Odp: Mieso w netto!
Ja olewam takich krzykaczy. Może ją zwolnili z pracy w netto i teraz wypisuje glupoty.
Na stoisku mięsnym w netto kupuje od zawsze i tylko tam - pełne zadowolenie, nic nie śmierdzi.
.
Czasem pani tą samą ręką bez rękawiczki liczy piniądze a potem maca mięso, ale raz zwróciłam uwagę i jest ok, teraz się pilnuje.

A mięsa na markecie nie kupuje więc nie wiem czy śmierdzi. Ale jak ma śmierdzieć skoro tam tylko pakowane sprzedają? :blink:

Robaki w cukrze też nie wiem bo słodze miodkiem :lol:

Więcej
2012/10/19 18:58 #14396 przez Wawel
Replied by Wawel on topic Odp: Mieso w netto!
Witam!
Mięso ci śmierdzi? Mięso jest do jedzenia nie do wąchania, ja kupowałem tam w żeszłym roku praktycznie co dzień i było alles klar. Nie wiem co kolega wymyśla, ja oceniam mięso zarówno inne towary w netto bardzo pozytywnie.
Pozdrawiam! :)

Więcej
2012/10/19 19:10 #14398 przez ilona2486
Replied by ilona2486 on topic Odp: Mieso w netto!
Chyba napisalam ze w sklepie Netto a nie ze w masarni w sklepie Netto!!!W masarni mieso jest wporzadku.A rzeczywiscie w zeszlym roku bylo wszystko wporzadku,zepsulo sie jakies 2 miesiace temu

Więcej
2012/10/19 19:12 #14399 przez ilona2486

matkapolka2 napisał: Ja olewam takich krzykaczy. Może ją zwolnili z pracy w netto i teraz wypisuje glupoty.
Na stoisku mięsnym w netto kupuje od zawsze i tylko tam - pełne zadowolenie, nic nie śmierdzi.
.
Czasem pani tą samą ręką bez rękawiczki liczy piniądze a potem maca mięso, ale raz zwróciłam uwagę i jest ok, teraz się pilnuje.

A mięsa na markecie nie kupuje więc nie wiem czy śmierdzi. Ale jak ma śmierdzieć skoro tam tylko pakowane sprzedają? :blink:

Robaki w cukrze też nie wiem bo słodze miodkiem :lol:

nie chodzi o masarnie tylko o sklep Netto,napisalam wyraznie,a pisze zeby ludzie uwazali i zwracali wieksza uwage a nie ze mnie zwolnili bo w zyciu niechcialabym tam pracowac,mam wieksze ambicje!

Więcej
2012/10/19 21:36 #14401 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: Mieso w netto!
tyle chemii dają i jeszcze śmierdzi

Więcej
2012/10/22 08:45 - 2012/10/22 08:47 #14409 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Mieso w netto!

Wawel napisał: Witam!
Mięso ci śmierdzi? Mięso jest do jedzenia nie do wąchania,

Hmm. No to życzę ci takiego właśnie zalatującego mięsa we własnej kuchni do czasu , kiedy zacznie ci to przeszkadzać. Ja sam nie trafiłem w netto na śmierdzące , ale i tego typu zakupy robię tu rzadko. Z kolei mam doświadczenia tego typu w EKO na Dąbrówki, a w Intermarche zdarzało mi sie kupić np. białą kiełbasę tak napompowaną wodą, że po ugotowaniu zostawał tylko suchy wiór i na dodatek dwa razy mniejszy od oryginału :P

A jeśli chodzi o robaki w cukrze - nigdy nie spotkałem się z tego typu robalami - są takie?
Ostatnia2012/10/22 08:47 edycja: yon od.

Więcej
2012/10/22 11:37 #14413 przez Rob
Replied by Rob on topic Odp: Mieso w netto!

ilona2486 napisał: Nie kupujcie miesa w sklepie Netto!!! SMIERDZI !!! A w cukrze i mace biale robaki!!!

ale o co Tobie chodzi ? generalnie to każde mięso w sklepach sieciowych to totalny syf ( wysokie skażenie chemią ) i nie jest ważne, czy to jest Netto, Biedronka, Lidl, wszędzie to samo.
A sam sklep Netto jest OK.

Więcej
2012/10/22 13:58 #14414 przez Kmietek758
Replied by Kmietek758 on topic Odp: Mieso w netto!
wszendzie jest chemia nic nie poradzisz, wiec nie wybrzydaj. Znasz przysłowie co nas nie zabije to nas wzmocni ? Jesli ci mienso smierdzi to go nie jedz a zainwestujn w steki hamburgerowe slyszalem ze dodaja tam papier ale nie wiem czy to prawda.

Pozdrawiam cieplutko.

Więcej
2012/10/22 14:36 #14415 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Mieso w netto!
O! Steki to jest to! Mięsa , co prawda , tam nie ma, ale i nie zepsują się bardziej, niż w momencie sprzedaży ( a właściwie produkcji) a i charakter mają bardzo wyrazisty , jeśli chodzi o smak :P . Tektura i inne celulozy są tu na porządku dziennym, ponieważ w doskonały sposób imitują obrobioną termicznie mielona wołowinę, a o to przecież nam wszystkim chodzi - nieprawdaż ? Cała zaś chemia zawarta w stekach jest niegroźna, ponieważ związana jest z materiałem organicznym użytym do produkcji w sposób nierozerwalny, więc steki są praktycznie wielorazowego użytku, jedynie trzeba je konsumować sporymi kęsami, żeby przy recyclingu można było odtworzyć ich poprzedni kształt poprzez układanie ich w sposób typu "puzzle".Kleić można , bez utraty wartości smakowych i odżywczych klejem kostnym lub w ostateczności jadalnym metakrylanem do tapet wspomaganym własnoręcznie wkomponowaną skrobią ziemniaczaną. PYCHA !!!

Więcej
2012/10/22 19:16 #14417 przez Kmietek758
Replied by Kmietek758 on topic Odp: Mieso w netto!
Może mieso stare ale pędzlowane na zdrowy kolor?

Więcej
2012/10/27 19:34 #14448 przez ilona2486

Wawel napisał: Witam!
Mięso ci śmierdzi? Mięso jest do jedzenia nie do wąchania, ja kupowałem tam w żeszłym roku praktycznie co dzień i było alles klar. Nie wiem co kolega wymyśla, ja oceniam mięso zarówno inne towary w netto bardzo pozytywnie.
Pozdrawiam! :)

To sobie nie wachaj,jedz stare i smierdzace jak lubisz.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas