- Otrzymane podziękowania: 0
Kradzież 2 rowerów
- Widz
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/10/01 06:33 #14205 przez Widz
Kradzież 2 rowerów was created by Widz
W dniu 29-09 (sobota) we Frankfurcie pod centrum Oderturm zostały skradzione moim córkom 2 rowery . Zapiecia rowerów zostały odcięte od stojaka rowerowego . Córki zauważyły tylko plecy uciekających w stronę granicy , najprawdopodobniej polskich złodziejaszków . Chciałbym przestrzec i prosić wszystkich , którym zostaną zaoferowane poniżej opisane rowery , że pochodzą one z kradzieży . Rowery były na 28 calowych kołach . Pierwszy marki Merida , rama w kolorze srebrnym z motywem czerwono czarnych płomieni ,tzw. biegi - w manetkach , znak szczególny - bardzo porysowana sztyca pod siodełkiem . Drugi rower marki CUBE , skośna śnieżnobiała rama z elementami czarno-czerwonych dodatków , w przednim kole amortyzator oraz hamulce tarczowe , znak szczególny - przy kierownicy dwa pojemniczki z napisem MINERAL OIL . Córki bardzo przeżyły tą kradzież . Proszę wszystkich - nie kupujcie od złodziei , oni potem Was też okradną . Jak długo będziemy od nich kupować , tak długo oni będą istnieli ... Widz
załączam fotkę bardzo podobnego roweru , do roweru mojej córki
załączam fotkę bardzo podobnego roweru , do roweru mojej córki
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- I_L
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2012/10/01 09:48 #14207 przez I_L
Replied by I_L on topic Odp: Kradzież 2 rowerów
Współczuje.
Tez już 2 razy miałam podobna przygodę. Zgłosiłeś kradzież rowerów na policji? Moze zapis z monitoringu coś by pomógł w Twojej sprawie.
Co do sprawców to mogli ale nie musieli być Polacy. Mogli być równie dobrze Niemcy, Rosjanie czy kolorowi... Powodzenia!
Tez już 2 razy miałam podobna przygodę. Zgłosiłeś kradzież rowerów na policji? Moze zapis z monitoringu coś by pomógł w Twojej sprawie.
Co do sprawców to mogli ale nie musieli być Polacy. Mogli być równie dobrze Niemcy, Rosjanie czy kolorowi... Powodzenia!
- kreplas
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 4
2012/10/01 12:40 #14210 przez kreplas
Replied by kreplas on topic Odp: Kradzież 2 rowerów
Mój dobry znajomy znalazł swój rower na giełdzie w Gorzowie...
- zelen
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2012/10/02 05:28 #14220 przez zelen
Replied by zelen on topic Odp: Kradzież 2 rowerów
A to nie wasz rower?
www.polskieradio.pl/9/356/Artykul/694077...stwa-Henryka-Sytnera
www.polskieradio.pl/9/356/Artykul/694077...stwa-Henryka-Sytnera
- Widz
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/10/03 07:37 #14237 przez Widz
Replied by Widz on topic Odp: Kradzież 2 rowerów
Identyczny , ale Komor chyba nie ma z kradzieżą nic wspólnego ....? Poważnie córka naprawdę bardzo przeżyła jego stratę . Dzięki Widz
- Widz
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/10/31 16:15 #14478 przez Widz
Replied by Widz on topic Odp: Kradzież 2 rowerów
W dniu 29-10-2012 r., dokładnie miesiąc po kradzieży odzyskałem jeden z rowerów . Chciałbym podziękować na forum policjantom z komendy w Słubicach za odzyskanie mojej własności . W dalszym ciągu poszukuję drugiego roweru marki CUBE , wcześniej już opisanego . Proszę o informację do mnie lub zgłoszenie na policję, gdyby ktoś zauważył ten rower . Opis roweru w pierwszej wiadomości . Widz .
- yon
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 28
2012/11/02 08:40 #14491 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Kradzież 2 rowerów
No to tym razem gratulacje dla policji !!!
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.