- Otrzymane podziękowania: 0
Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
- teerka
- Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Less Więcej
2012/09/07 12:07 #13885 przez teerka
Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach was created by teerka
chciałam sie was zapytac bo w temacie banków niezabardzo sie orientuje.mialam ostatnio taka sytuacje jestem klientem banku bgz wybrałam pieniazki w wbk i pobralo mi 15pln prowizji za wypłate z bankomatu innego banku czy jest mozliwe ze prowizja jest tak wysoka????slyszalam ze wbk jest drogi ale zeby az tak.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- kacper
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
2012/09/07 12:17 #13886 przez kacper
Replied by kacper on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
To nie wbk jest drogie, tylko twój bank ma takie chore warunki. Z tego co wiem, z 'naszych' banków Kredyt Bank ma bankomaty za firko, nie wiem jak inni
- matkapolka2
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
2012/09/07 12:46 #13887 przez matkapolka2
Replied by matkapolka2 on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
po pierwsze współczuje wyboru banku, BGZ to jakiś dramat, od nich wolałabym nawet jakiś spółdzielny, to przez BGŻ masz takie opłaty, w bankomacie WBK wypłacam regularnie kase z konta w innym banku, nie place ani zlotowki, a z jeszcze innego banku tylko 5zł za wyplacenie
kiedys na koncie firmowym w inteligo maż mial wszystkie bankomaty za darmo w cenie chyba 7zł, ale teraz nie wiem jak jest, bo konto musial zamknac
jak mozesz zmien bank - polecam inteligo, wypłaty w bankoamtach WBK i PKO ma za darmo, mbank chyba też
kiedys na koncie firmowym w inteligo maż mial wszystkie bankomaty za darmo w cenie chyba 7zł, ale teraz nie wiem jak jest, bo konto musial zamknac
jak mozesz zmien bank - polecam inteligo, wypłaty w bankoamtach WBK i PKO ma za darmo, mbank chyba też
- Całyczas Miłomi
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 15
2012/09/07 12:57 #13888 przez Całyczas Miłomi
Głupota nie zwalnia od myślenia.
-Stanisław...
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
ja mam konta w ideabanku. wszystko za darmo. bankomaty, przelewy, karty, prowadzenie. chwalę sobie.
-Stanisław...
- Dar699
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2012/09/07 18:03 #13889 przez Dar699
Replied by Dar699 on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
ING tak samo wszystko gratis
- pysiu83
-
- Wylogowany
- Senior forum
-
- GG: 482429
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2012/09/07 18:51 #13890 przez pysiu83
Replied by pysiu83 on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
W mBank za jakieś 5-7zł miesięcznie jest wypłata ze wszystkich bankomatów w Polsce za free , reszta gratis .
- Piterson
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2012/09/07 20:03 #13891 przez Piterson
Replied by Piterson on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
oferta mBanku skierowana jest dla klienta indywidualnego, dla firm każda wypłata - 2 zł
- Całyczas Miłomi
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 15
2012/09/08 05:52 #13893 przez Całyczas Miłomi
-Stanisław...
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Opłaty za wydanie pieniedzy w obcych bankomatach
z tymi kontami firmowymi to nie rozumiem co za różnica. pamiętam jak podczas poszukiwania konta firmowego elegancki pan w eleganckim banku alior nie wyśmiał jak usłyszał, że oczekuję darmowego pod każdym względem konta firmowego (wypłat w każdym bankomacie, wszystkich przelewów, kart, prowadzenia) i powiedział z przekąsem, że nigdzie tak nie ma. pół godziny później (kwestia dojazdu) wszystko to udało się znaleźć w idea banku. a pana z alior pozdrawiam.
Piterson napisał: oferta mBanku skierowana jest dla klienta indywidualnego, dla firm każda wypłata - 2 zł
-Stanisław...
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.