- Otrzymane podziękowania: 0
Przystrojenie kościoła, która kwiaciarnia najlepsza???
- FattMan
- Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Less Więcej
2012/05/15 07:44 #12588 przez FattMan
Przystrojenie kościoła, która kwiaciarnia najlepsza??? was created by FattMan
Witam.
Ma ktoś rozeznanie, które kwiaciarnie ładnie przystroją kościoły na wesele?
Oczywiście ta z Wawrzyniaka jest już zajęta:-(.
Interesują mnie kwiaciarnie jak i kwoty?
Ma ktoś rozeznanie, które kwiaciarnie ładnie przystroją kościoły na wesele?
Oczywiście ta z Wawrzyniaka jest już zajęta:-(.
Interesują mnie kwiaciarnie jak i kwoty?
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- GALLA28
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/05/16 16:36 #12604 przez GALLA28
Replied by GALLA28 on topic Odp: Przystrojenie kościoła, która kwiaciarnia najlepsza???
Witam,
serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą Studia Dekoracji Galla ,mamy grono zadowolonych klientów i jeżeli tylko dysponujemy wolnym terminem z przyjemnością się spotkamy, by omówić szczegóły dekoracji.
pozdrawiamy
Studio Dekoracji Galla
tel.695185909
serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą Studia Dekoracji Galla ,mamy grono zadowolonych klientów i jeżeli tylko dysponujemy wolnym terminem z przyjemnością się spotkamy, by omówić szczegóły dekoracji.
pozdrawiamy
Studio Dekoracji Galla
tel.695185909
- yon
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 28
2012/05/17 05:28 #12606 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Przystrojenie kościoła, która kwiaciarnia najlepsza???
Widzę, FattMan, że męczysz się z tym ślubem już od roku i dalej nie wszystko pozałatwiane. Może trzeba było wynająć agencję, która by się wszystkim zajęła i sprawy by nie było. Takie porady ad hoc i tak Ci nic nie dadzą - trzeba się z ludźmi, z którymi będziesz współpracować, spotkać i w cztery oczy wszystko omówić. Tu nikt Ci cen nie poda bo , po pierwsze, to niemożliwe ze względu na rodzaj towaru i usługi , po drugie , będziesz musiał w cztery oczy się określić , czy wszystko ma być najlepsze, czy najdroższe, czy najtańsze, czy najbardziej pstrokate itp. A jak Ci tak ciężko idzie, to może daj sobie z tą imprezą spokój?...
- FattMan
- Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Less Więcej
2012/05/17 13:51 #12623 przez FattMan
Replied by FattMan on topic Odp: Przystrojenie kościoła, która kwiaciarnia najlepsza???
yon...
Widze, że Ci się strasznie nudzi...
Widzisz tytuł tematu??
Jeśli się nie znasz, nie korzystałeś z tego typu usług badź nie znasz nikogo takiego, kto by mógł się podjąć tego typu dekoracji to po co w ogóle zabierasz się za komentowanie??
Jest to zbyteczne, no chyba, że dążyłeś do miana "forumowego mądrali"...
Apropos tematu miałem kwiaciarnię, ale z przyczyn niezależnych od nas odmówili nam strojenia...
Więc pozostaje mi sytuacja awaryja i poszukiwanie pomocy na słubickim forum, gdyż kilka kwiaciarni tego jeszcze nie robiło w Słubicach a nie chcę ryzykować...
A cenę chodzi mi tylko orientacyjnie, by porównać z tym co miałem w umowie z wcześniejszą kwiaciarnią.
no ale "forumowy mądrala" musi wszędzie wtykać nosa...
ech.... pozostawię to bez dalszego komentarza...
Widze, że Ci się strasznie nudzi...
Widzisz tytuł tematu??
Jeśli się nie znasz, nie korzystałeś z tego typu usług badź nie znasz nikogo takiego, kto by mógł się podjąć tego typu dekoracji to po co w ogóle zabierasz się za komentowanie??
Jest to zbyteczne, no chyba, że dążyłeś do miana "forumowego mądrali"...
Apropos tematu miałem kwiaciarnię, ale z przyczyn niezależnych od nas odmówili nam strojenia...
Więc pozostaje mi sytuacja awaryja i poszukiwanie pomocy na słubickim forum, gdyż kilka kwiaciarni tego jeszcze nie robiło w Słubicach a nie chcę ryzykować...
A cenę chodzi mi tylko orientacyjnie, by porównać z tym co miałem w umowie z wcześniejszą kwiaciarnią.
no ale "forumowy mądrala" musi wszędzie wtykać nosa...
ech.... pozostawię to bez dalszego komentarza...
- yon
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 28
2012/05/17 15:27 #12626 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Przystrojenie kościoła, która kwiaciarnia najlepsza???
To ten nadmiar czasu w wakacyjnym czasie - sam się sobie dziwię, że się zrobiłem taki upierdliwy... :blush: Z drugiej strony mieć tyle czasu i nie dopiąć wszystkiego na ostatni guzik a przy tym z każdą sprawą rozgłaszać na forum - średnio się czyta takie tematy, a i pomóc może raczej niewiele osób. Ale , widać - taki masz sposób załatwiania swoich spraw i mi nic do tego. Co by nie mówić , życzę sukcesów w walce z przeciwnosciami przed - i duuuużo szczęścia po... :laugh:
- xy37
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/05/17 19:12 #12633 przez xy37
Replied by xy37 on topic Odp: Przystrojenie kościoła, która kwiaciarnia najlepsza???
wiem od kilku znajomych,ze ładnie ubierali kościół na śluby tam gdzie jest bar piwny,obok fryzjer,a na rogu były sklep "|komesowski"..na przeciwko Fun Parku..kojarzysz?...zapytaj,moze tam da radę.
- FattMan
- Autor
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
Less Więcej
2012/05/18 05:08 #12637 przez FattMan
Replied by FattMan on topic Odp: Przystrojenie kościoła, która kwiaciarnia najlepsza???
Dzięki za wskazówki.
Już wszystko załatwione i dopięte na ostatni guzik...
Teraz tylko spokojnie czekać na ten dzień...
Pozdrawiam
Już wszystko załatwione i dopięte na ostatni guzik...
Teraz tylko spokojnie czekać na ten dzień...
Pozdrawiam
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.