- Otrzymane podziękowania: 0
Wysypisko smieci na parkingu duzego bazaru
- biedronka17
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2012/01/11 20:21 #11447 przez biedronka17
Wysypisko smieci na parkingu duzego bazaru was created by biedronka17
Ciekawa jestem kiedy w koncu ktos zainteresuje sie smieciami walajacymi sie na terenie bylego bazaru a obecnie parkingu przy duzym bazarze. Wyglada to okropnie, kazdy kto wjezdza lub wyjezdza ze Slubic widzi pietrzace sie gory smieci. Moze w koncu sie ktos tym zainteresuje i to posprzata. Gdzie podziala sie Straz Miejska wlepiajaca kary za nielegalne wysypiska smieci?
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Piterson
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2012/01/11 20:29 #11449 przez Piterson
Replied by Piterson on topic Odp: Wysypisko smieci na parkingu duzego bazaru
Tutaj lepiej dla Twojego dobra, nie pisz takich tekstów, bo zaraz znajdą się pewne osobniki które napiszą że jesteś malkontentem, upierdliwcem, marudą itp.
pozdrawiam
ps. syf tam widać gołym okiem
pozdrawiam
ps. syf tam widać gołym okiem
- Sawanna
- Wylogowany
- Senior forum
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
2012/01/13 22:22 #11493 przez Sawanna
Replied by Sawanna on topic Odp: Wysypisko smieci na parkingu duzego bazaru
ja wiem ja wiem to są oszczędnosci, wywozenie smieci koztuje, a skoro sie oszczedza na swietle to juz na pewno i na smieciach !!! 
biedronka17 napisał: Ciekawa jestem kiedy w koncu ktos zainteresuje sie smieciami walajacymi sie na terenie bylego bazaru a obecnie parkingu przy duzym bazarze. Wyglada to okropnie, kazdy kto wjezdza lub wyjezdza ze Slubic widzi pietrzace sie gory smieci. Moze w koncu sie ktos tym zainteresuje i to posprzata. Gdzie podziala sie Straz Miejska wlepiajaca kary za nielegalne wysypiska smieci?
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.