Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...
- necronomicon
-
Autor - Wylogowany
- Zablokowany
-
Less Więcej
2011/09/09 13:27 - 2011/09/09 13:32 #10161 przez necronomicon
Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli... was created by necronomicon
Dziś z rana wybrałem się na spacer po rezerwacie, z aparatem i lornetką, oczom moim ukazał się smutny widok !
[img size=800x600] lh5.googleusercontent.com/-SyLtg26vDKc/T...anie%252520kabli.JPG [/img]
To jest niedaleko osiedla Krasinskiego.
[img size=800x600] lh5.googleusercontent.com/-SyLtg26vDKc/T...anie%252520kabli.JPG [/img]
To jest niedaleko osiedla Krasinskiego.
Ostatnia2011/09/09 13:32 edycja: necronomicon od.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- Całyczas Miłomi
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 15
2011/09/09 13:38 #10162 przez Całyczas Miłomi
Głupota nie zwalnia od myślenia.
-Stanisław...
Replied by Całyczas Miłomi on topic O:Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...
Masakra. Nie mam pojęcia co kieruje takimi ludźmi albo tymi, którzy tworzą dzikie wysypiska, często bardzo blisko stref zamieszkanych ( praktycznie okolice całych Słubic z przewagą okolic ul. Drzymały i osiedla na poligonie). Otaczają mnie kretyni??
-Stanisław...
- rasta_z_miasta
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2011/09/09 14:48 #10163 przez rasta_z_miasta
Replied by rasta_z_miasta on topic O:Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...
Jak nie masz pojęcia? Za wywóz śmieci się płaci, a po co płacić, skoro można się pozbyć w prosty sposób? Na wysypisko też daleko, więc sru pod sam nos... Należałoby tu też wspomnieć o okolicznych lasach, które szczególnie upodobali sobie Niemcy...
- Całyczas Miłomi
- Wylogowany
- Platynowy forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 15
2011/09/09 16:29 #10164 przez Całyczas Miłomi
-Stanisław...
Replied by Całyczas Miłomi on topic O:Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...
w sumie dobrze mówisz, aczkolwiek nadal nie mieści mi się to w głowie. a skąd wiadomo, ze Niemcy tez podrzucają swoje?
-Stanisław...
- basia30
- Świeżak
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2011/09/09 21:35 #10179 przez basia30
Replied by basia30 on topic O:Rezerwat Łęgi koło Słubic i wypalanie kabli...
Całyczas Miłomi napisał:
z największą przyjemnością pragnę zauważyc drogi forumowiczu ze chyba po raz pierwszy w calej rozciągłosci sie z toba zgadzam i chyba bym sie z toba dogadała hahaha
Masakra. Nie mam pojęcia co kieruje takimi ludźmi albo tymi, którzy tworzą dzikie wysypiska, często bardzo blisko stref zamieszkanych ( praktycznie okolice całych Słubic z przewagą okolic ul. Drzymały i osiedla na poligonie). Otaczają mnie kretyni??
z największą przyjemnością pragnę zauważyc drogi forumowiczu ze chyba po raz pierwszy w calej rozciągłosci sie z toba zgadzam i chyba bym sie z toba dogadała hahaha
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.