- Otrzymane podziękowania: 0
Restauracja MYWAY! Tragedia!
- rr
- Autor
- Gość
-
Ramzes i Patrol sa drogie
Amigo i Europa przypalaja czesto pizze
Witkacy...przemilcze odgrzewane dania, mikrofalowka jest fajna w domu a nie w knajpie
KingKebap - draznia mnie skrzynki cocacoli obok stolikow i kolor scian - kto wymyslil ten czerwony pasek???? no i zmniejszyli porcje
Kebab u Sokola....nie kazdy lubi ogladac pol zaplecza w czesci dla klientow, smakuje tez nie najlepiej
Orient express - na miejscu ok, na dowoz wszystko jak guma smakuje....
Co do dowozu...w my wayu czekalem okolo 30 minut.A ILE SIE NIBY CZEKA W PIZZERIACH SLUBICKICH? Bo ja nigdy ponizej godziny nie zszedlem, zawsze wszystko chlodne przyjezdza i jeszcze ta spalona pizza z europy....
A jakie sa wasze opinie?
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- smakosz
- Autor
- Gość
-
Ramzes i Patrol sa drogie
Ramzes zupełnie odpada, Patrol... małe pizze ale syte, cena... umiarkowana.
Czasami im się zdarzy ale nie zawsze.Amigo i Europa przypalaja czesto pizze
Witkacy...przemilcze odgrzewane dania, mikrofalowka jest fajna w domu a nie w knajpie
Nie trafiłem jeszcze nic co by było z mikrofalówki, ogólnie 4 z plusem.
KingKebap - draznia mnie skrzynki cocacoli obok stolikow i kolor scian - kto wymyslil ten czerwony pasek???? no i zmniejszyli porcje
Zwykle brane na wynos, ale te KINGI już nie są takie KING, co raz mniejsze, ale mimo wszystko dobre.
Kebab u Sokola....nie kazdy lubi ogladac pol zaplecza w czesci dla klientow, smakuje tez nie najlepiej
Nie wiem gdzie to jest.

Orient express - na miejscu ok, na dowoz wszystko jak guma smakuje....
Nie jadam.
Co do dowozu...w my wayu czekalem okolo 30 minut.A ILE SIE NIBY CZEKA W PIZZERIACH SLUBICKICH? Bo ja nigdy ponizej godziny nie zszedlem, zawsze wszystko chlodne przyjezdza i jeszcze ta spalona pizza z europy....
Z tym dowozem to jest różnie, nie wiem na jakiej zasadzie to działa. Raz potrafią w 30 minut dowieźć, a czasami trzeba czekać ponad godzinę.
Ja jeszcze dodam dwie knajpy od siebie:
Azjatycka (koło SP1) dobre żarcie, szybki dowóz - ocena ogólna 5+
Gamba - Szybki dowóz, pyszne żarcie
Pozdrawiam,
smakosz :woohoo:
- djpolonia
-
- Wylogowany
- Świeżak
-
Nie mowcie mnie, ze tam, na pierwsze pietro, gdzie byle takie super nalesniki, itd.
nazywalo sie ...pod strzechą, a dalej sa meble.
- madlein75
- Wylogowany
- Świeżak
-
- kasu
- Wylogowany
- Świeżak
-
Ramzes - mi smakuje, choć rzadko tam jadam
Amigo - jak dla mnie za cienkie ciasto
Europa - NIGDY nie zdarzyło mi się spalone ciasto, pizza b.dobra
Witkacy - nie miałam tej przyjemności skosztować
KingKebap - b.dobre, choć porcje mniejsze niż przy otwarciu (ale wiadomo,musieli czymś przyciągnąć kli.)
Kebab u Sokoła - nie mam pojęcia gdzie to jest
Orient Express - jadłam raz i więcej nie będę :S Za to dopiszę AZJATYCKĄ
- kasu
- Wylogowany
- Świeżak
-
MyWAY - po otwarciu jadałam bardzo często i nigdy nie narzekałam, naleśniki pychotka i na słodko i bardziej 'wytrawne', więc ja nie narzekam
- al3
- Wylogowany
- Świeżak
-
przyjechalismy tam prosto z drogi, w lokalu zajete tylko 2 stoliki, skladamy szybko zamowienie i czekamy. po 5 minutach pani kelnerka przychodzi upewnic sie jaka pizze zamowil jeden z nas bo zapomniala.....
2 z 3 dan sa podane po ok 30 min od zamowienia - ujdzie.
mija kolejne 30 minut, trzeciego dania jak nie bylo tak nie ma....kolega podchodzi zapytac o swoje jedzonko, a pani mu mowi ze ZAPOMNIALA ZAMOWIC !!!
zapewnia , ze za 5 minut bedzie w trybie ekspresowym. mija kolejne 20 minut i przynosi sztucce.....po 5 minutach przynosi potrawe. czyl iw sumie 1,5 godziny czekania na jedzenie BO KELNERKA ZAPOMNIALA ZAMOWIC.....
ruchu szalonego nie bylo, spokojny wieczor, a tu takie akcje.
ok, wszystko sie moze zdarzyc, ale teraz najwazniejsze - ZERO REKOMPENSATY, ZERO RABATU, ZERO KAWY CZY CZEGOKOLWIEK GRATIS.
I TO MA SIE NAZYWAC KNAJPA Z TROCHE WYZSZEJ POLKI?
slubice to jednak slubice
- kasu
- Wylogowany
- Świeżak
-
Współczucie, że musieliście tyle czekać(sama pewnie nie pozostawiłabym tego bez komentarza), wina jak najbardziej kelnerki, ale jesteśmy tylko ludźmi. Może coś się stało, że nie mogła skupić się w pracy, mniejsza z tym. Jest pracownikiem i nie może pewnie sama decydować o rabatach czy jakimkolwiek sposobie rekompensaty. Raczej szef powinien im dać takie przyzwolenie w nieprzewidzianych sytuacjach, bo każdy może się pomylić. A szefa Pizzy Patrol pozostawię bez komentarza
- dimitry
- Wylogowany
- Świeżak
-
Osobiscie polecam Orient Express, zamawiam tam jedzenie i najdluzej czekalem 20min. a srednio czekam okolo 10minut. Pewnego razu od telefonu do dowiezienia minelo 7 minut, a wiec naprawde express
Polecam pycha potrawy w Orient expresie
- awd
- Autor
- Gość
-
- gość
- Autor
- Gość
-
- basu
- Autor
- Gość
-