reklama media expert

Więcej
2008/06/05 23:24 #446 przez koteczek
reklama media expert was created by koteczek
wyraźnie pachnie pedofilią, ten fragment dziecka wyłaniający spod kołderki, strzałka, napis o niskich cenach... mam pytanie, kto był na tyle \"mądry\" i to wymyślił? kto to zawieszał? bez komentarza,ta reklama to szczyt głupoty

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2008/06/06 09:16 #447 przez emka
Replied by emka on topic Odp.:reklama media expert
Hm... a teletubiś to pedał tak ? moim zdaniem trafiona, zabawna reklama, a \"pedofilką\" nie jestem. po za tym ta reklama tam wisi dobry kawałek czasu, więc skąd nagle takie oburzenie ?

Więcej
2008/06/06 11:37 #448 przez drago
Replied by drago on topic Odp.:reklama media expert
Jeżeli reklama była by \"pedofilska\" to uwierz mi, że miasto nie wyraziło by zgody na zamieszczenie takiej reklamy. Dodatkowo reklama jest tam zamieszczona prawie rok czasu i nikomu to nie przeszkadzało. Tak więc nie rozumiem twoich zarzutów. Zresztą była akcja gdzie rozdawali kubki z tą samą reklamą. Klienci byli zadowoleni, a czasem nawet rozbawieni. Dodaje, że klienci to w większości dorośli ludzie.

Więcej
2008/06/06 22:33 #451 przez koteczek
Replied by koteczek on topic Odp.:reklama media expert
wyraziłam swoje prywatne zdanie, nie zgadzam się z (być może) poglądem większości... mnie się ta reklama nie podobała od początku...
reklama to przede wszystkim kasa, oni dla kasy zrobią wszystko, przekraczając granice...
to nie jedyny przykład, a co się dzieje w np.Zielonej Górze,jeszcze lepsze...
teletubiś z czerwoną torebką się śmieje a papa smerf (czekam aż ktoś się czepi że wioska smerfów to sekta:P ) zawija w sreberka...

Więcej
2008/06/07 07:17 #452 przez chickin
Replied by chickin on topic Odp.:reklama media expert
A ja widzialem w TV strasznie gejowska reklame Warki. Knajpka i sami usmiechajacy sie do siebie faceci. I do tego pija piwo na metry. Fstyt

Więcej
2008/06/07 14:08 #453 przez hania26
Replied by hania26 on topic Odp.:reklama media expert
Reklama nie ma się podobać czy nie podobać - każda ma swój cel i tyle - ma sprawić, że klient zapamięta reklamowadcę, nie ważne jak go zapamięta byle zapamiętał! Reklama ma przynosić zysk. Gdzie by się nie obejżeć roi się od reklam seksistowskich, a takich które \"stereotypizują\" facetów też nie brakuje. Ale przecież nie będziemy nad tym płakać ani ich zakazywać, bo odrobina poczucia humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Czasem te reklamy są naprawdę zabawne - np. reklama nawet nie pamiętam czego w każdym razie mówiąca o tym, że \"niektóre rzeczy są dla prawdziwych facetów\". A za więcej niż umiejętne obejście dookoła nakazu wyeliminowania seksistowskich elementów z tej reklamy naprawdę twócom należy się oskar! Tak już jest - dla firm im reklama bardziej porusza, im więcej w niej niedopowiedzianych elementów tym jest lepsza. Swoją drogą ta reklama Media Expert już mi się znudziła...mogli by ją zastąpić czymś nowym.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas